… se je potrebno truditi. Nič ni samoumevno, tudi zakonska zveza ne. Potrudite se, ne postanite žrtev številk in ne pustite, da tudi vaš zakon propade. Našli smo 9 korakov, ki jih morate upoštevati, da bo vaš zakon srečen, vesel in ne bo šel po zlu, kot večina novodobnih zakonov.

  1. Vsake toliko časa se pustita razvajati. Odidita v toplice, na okusno večerjo, v kino ali še bolje v gledališče. Sprememba okolja je vedno zaželjena.
  2. Izkoristita vsak dan, saj je vsak dan priložnost, da si izpovesta ljubezen, se pocrkljata in drug drugemu lepšata trenutke.
  3. Poslušajta. Bodite dober poslušatelj, kadar ga partner potrebuje in isto pričakujte tudi od njega.
  4. Ustvarita si skupno življenje, a ne pozabita kdo sta kod individualni osebi. Še vedno imejte svoje prijatelje, svoje hobije, svoj čas zase, le tako boste lahko srečni v partnerski skupnosti.
  5. Majhne stvari so tiste, ki štejejo. Presenetite partnerja z malenkostmi, tako boste ohranili iskro.
  6. Ne pozabite, komunikacija je bistvenega pomena. Če vas nekaj moti, tega ne držite v sebi. Isto velja za vašega partnerja, če vam bo iskreno povedal, kaj ga moti, mu ne smete zameriti. Pogovarjajta se, veliko se pogovarjajta
  7. Podpirajta se. Ima partner zanimivo idejo, ali pa se mu je zgodilo nekaj nepričakovanega, podprite ga. Vedno mu stojte ob strani, saj veste – v dobrem in slabem.
  8. Poštenost in resnica sta najpomembnejši stvari v zakonu, če tega ni, potem ne vztrajate, ampak si najdite nekoga, ki vas bo spoštoval in govoril resnico.

PREBERITE TUDI: 32 krutih resnic o resnih razmerjih

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj