Victorie Beckham je letos lansirala lastno kozmetično linijo, ki žanje velik uspeh. Pred tem je že sodelovala z znamko Estee Lauder, s katero je 2016 in 2017 pripravila omejeni kolekciji ličil, ki sta bili prav tako velik uspeh.

Sedaj, ko ima svojo kozmetiko, bi verjetno pričakovali, da se v njeni kozmetični torbici nahajajo le njeni izdelki, vendar ni tako. Tako kar se tiče ličil kot tudi negovalnih izdelkov lahko v njeni torbici oz. na njeni polički najdemo tudi druge blagovne znamke. Katere so to in kateri izdelki?

“Ko sem cel dan doma in z otroki, uporabim samo Sarah Chapman Skin Insurance SPF 30 dnevno kremo za obraz,” je razkrila Beckham. “V osnovi je to obarvana krema z zaščitnim faktorjem, ki je res zelo pomemben.”

“Kadar se želim bolj urediti, uporabim Burberry Fresh Glow tekoči puder,” je nadaljevala. “Občasno uporabim tudi La Mer tekoči puder. Imajo en odtenek, ki na meni izdleda še posebej dobro (Honey, če se prav spomnim).”

“Rada si tudi naredim konturo na nosu”, kar je razkrila v nedavno objavljenem YouTube posnetku z Liso Eldridge. “To je zelo, zelo enostavno. Za to uporabim tale Burberry stick. Z njim le potegnem po sredini nosu in nato malce zabrišem s prsti. Včasih si naredim tudi majhen V pod nosom.”

Sicer je bil značilni videz Victorie Beckham od nekdaj črtalo za ustnice. Sama je to opisala kot njen videz, h kateremu se najpogosteje zateka in priznala, da je obsedena s črtalom za ustnice.

Trenutno uporablja črtalo svoje znamke, Lip Definer (20 EUR). “Vsi, ki me poznajo, vedo, da sem obsedena s svinčniki za obrobo ustnic in naravnimi (nude) odtenki, zato je bilo nekaj povsem običajnega, da bom v svoji drugi kolekciji predstavila nujno potrebne izdelke, da se ustvari popoln naraven videz ustnic,” je Beckhamova povedala ob razglasitvi.

Razkrila je tudi, da se v njeni torbici nahaja tudi korektor Burberry z gobico na konici, mehka mat formula, ki se jo lahko uporabi za prekrivanje nečistoč, podočnjake in ostale nepravilnosti in se brezhibno zabriše v kožo.

Za obrvi se zanese le ne eno gospo, to je Anastasia Soare, ustanoviteljico kultne znamke izdelkov za urejanje obrvi, Anastasia Beverly Hills. “Za obrvi uporabljam izključno izdelke Anastasia, ker je res strokovnjakinja za obrvi,” je povedala Beckhamova. Njena izbira je mat pomada, ki jo nanese s prirezanim čopičem.

Za brezhiben videz polti pa prisega na prosojni puder v prahu Laura Mercier, s katerim je bila fotografirana na londonskem tednu mode, poleg pa pripis “za kožo svežega videza.” Puder je tako fino mlet, da zdrsi preko kože kot svila in zakamuflira pore in drobne gubice, pri čemer absorbira odvečno maščobo in ne ustvari maskastega videza.

“Všeč mi je zadimljen videz oči,” je Beckhamova razkrila Lisi Eldridge. “Veliko bolj kot ostra linija spodaj mi je všeč, da ja zabrisano, ker ustvari videz večjih oči.”

PREBERITE TUDI: Toliko stane luksuzna negovalna rutina Victorie Beckham

Kaj pa se nahaja v tvoji kozmetični torbici?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj