… so zares dobri, uporabni nudijo preverjene informacije, in kateri zastareli, neuporabni ali celo polni neumnosti. Med najboljšimi je vsekakor Goss Makeup Artist, ki ga ustvarja vizažist Wayne Goss. Slednji je sestavil seznam 7 drugih najboljših lepotnih blogov, ki po njegovem 'navadnim' ženskam in moškim na krasen način približajo lepotno industrijo.

1. Into The Gloss

Into The Gloss je ena najboljših lepotnih publikacij, katere nove objave komaj čakamo. Visoko kakovostne fotografije, dobri intervjuji z zanimivimi osebami in najboljši nasveti lepotnih insajderjev so razlogi, da je Into The Gloss ena najpogosteje obiskanih lepotno-internetnih destinacij.

intothegloss.com

2. Beauty Banter

Z rednimi objavami lepotnih novic, trikov in trendov in tedenskimi ocenami 'must-have' izdelkov je Beauty Banter super internetno mesto za vse trendi stvari lepotne univerze.

beautybanter.com

3. Byrdie

Byrdie je del medijev Clique Media, dom spletnima mestoma Who What Wear in Domain Home, tako, da lahko pričakujete redne, visoko kakovostne informacije o vsem, kar se tiče lepote. Vedno imajo najboljše zvezdniške ekskluzive in nakupovalni seznami, ob katerih se cedijo sline.

byrdie.co.uk

4. Cult of Pretty

Cult of Pretty ustvarja Ann Colville Somma, inovatorka in razvijalka novih lepotnih izdelkov, ki dela v lepotni industriji že preko 10 let. Njeni izvirni in uporabni članki in premišljene ocene izdelkov so razlog, da je njen blog navdihujoča online destinacija za vse, ki cenijo lepoto in estetiko.

cultofpretty.com

5. It's My Raye Raye

Ta relativno nov Youtube vlog JE nedavno 1 milijon sledilcev zaradi kreativnih tutorialov, izvrstnih makeup priporočil in živahne osebnosti vlogerke Raye. Je eden lepotnih vlogov, ki imajo po mnenju lepotnih insajderjev pred sabo veliko prihodnost.

youtube.com/user/ItsMyRayeRaye

6. Miss Whoever You Are

Če iščete nasvete o ličenju in laseh od nekoga, ki pozna vse trike, potem ne iščite dalje: Eileen Dautruche bloga Miss Whoever You Are. Njena strast in navdušenje sta očitna kot nas popelje od koristi nove maskare ali oceni svojo najnovejšo make up pridobitev.

misswhoeveryouare.com

7. ThisThatBeauty

Felicia Walker Benson je urednica socialnih omrežij za Bergdorf Goodman in pravi genij lepotnega bloganja. Če potrebujete strokovni nasvet glede ličenja ali las, posredovanega na šaljiv način, je Benson ' go-to' spletni naslov! Ima tudi oddelek za modne nasvete za otroke in nasveti glede vzgoje.

thisthatbeauty.com

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj