Če ste zadnje leto preživele v legicah oz. pajkicah, ker so pač preprosto najbolj udobne in jih lahko z ustreznimi modnimi dodatki nosite tudi ven, ne le doma in za šport, ste se verjetno navadile na udobje, ki vam ga nudijo. In če jih nameravate tudi v 2021 in še kam drugam, ne le za športno udejstvovanje, vam predlagamo 7 stajliš kosov, v katerih boste tudi v legicah videti izjemno.

Suknjič

Klasični suknjič je že tako eden izmed kosov garderobe vsake urejene ženske, saj deluje uglajeno in profesionalno. Zatorej če a slučajno še nimate, je sedaj čas, da si ga omislite – nosile ga boste lahko na vse.

Gležnjarji

Ena najboljših zimskih kombinacij so pajkice in gležnjarji, tudi v slogu motorističnih. Izognite se trenutno trendovskim, ki so preveč masivni, da bi lahko izgledalo ženstveno, in si raje omislite klasične.

Namig: pajkice, gležnjarji in dolg pulover – preprost, a izjemen outfit za hladnejše jesenske in spomladanske in toplejše zimske dni.

Brezrokavnik

Kos, ki je bil pred desetletji v vsaki garderobi, potem pa smo nanj pozabile. V kombinaciji z belo srajco in oxford čevlji boste videti kot za na poslovni sestanek.

Oxford čevlji

Obutev, ki bi že tako morala biti v garderobi vsake ženske. Nosite jih lahko na skinny džins, pajkice, krilo in predvsem poslovne hlače.

Daljši plašč

Presenečene boste, kako elegantno so videti pajkice, če jih skombinirate z gležnjarji in finim, dolgim plaščem.

Velika bela bluza/srajca

Bluza oz. srajca vedno dvigne outfit na nivo višje; bolj urejen, uglajen. Tudi v kombinaciji s pajkicami. Seveda naj bo dovolj dolga in velika, da vam pokrije zadnjico – pajkice v javnosti, ko nismo na treningu, namreč niso najboljša izbira.

Velik in dolg pulover

Klasika, ki jo že tako večina nosi na pajkice. Outfit bo videti najlepše, če bo cel v eni barvi; npr. črne pajkice, pulover in gležnjarji; ali rjavo-bež kombinacija od glave do pet.

PREBERITE TUDI: 16 kosov, ki bi jih vsaka ženska morala imeti v svoji omari

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj