Osrednji poletni festival stand up komedije
21. – 24. 8. 2014 @ LJUBLJANSKI GRAD
(V primeru dežja se prireditev seli v Festivalno dvorano)

Že sedmič prihaja na Ljubljanski grad PANČ, naš osrednji festival stand up komedije – letos s komiki iz sedmih držav in večerom črne komedije!

četrtek 21/8
ANA-MARIJA MITIĆ
GEOFF BOYZ
JERNEJ CELEC
JANEZ TRONTELJ
STEFAN ŠUMANAC

Petek 22/8
BORIS KOBAL
TIN VODOPIVEC
SAŠKO KOCEV
SAŠO STARE
ADMIR BALTIĆ

Sobota 23/8
PIŽAMA
PEDJA BAJOVIĆ
ALEŠ NOVAK
TIHOMIR PARAVINA
DUŠAN TOMIĆ
NEJC ŠMIT

Nedelja 24/8
Specialka: Večer Črne Komedije
PERICA JERKOVIĆ
MAGNUS BETNER
GAŠPER BERGANT
CAROLINA CLIFFORD
ALEKSANDAR PERIŠIĆ

Med domačimi mojstri vas bodo letos zabavali BOŠTJAN GORENC – PIŽAMA, PERICA JERKOVIĆ, DUŠAN TOMIĆ, JERNEJ CELEC in multipraktična ANA MARIJA MITIČ, svoj prvi nastop na Panču pa bo izvedel eden najbolj duhovitih Slovencev – BORIS KOBAL.

Preverjenim domačim gostom so organizatorji dodali še nekaj mladincev ter vrhunske tuje mojstre smeha, ki prihajajo letos iz Anglije, Škotske, Švedske, Hrvaške, Srbije in Makedonije. Na Panču bo tako nastopil eden najbolj priljubljenih skandinavskih komikov MAGNUS BETNER, pa makedonski superzvezdnik SAŠKO KOCEV, odlični Škot GEOFF BOYZ, ki je pred leti že obiskal Slovenijo, ter angleška komičarka, ki trenutno deluje iz Berlina, CAROLINA CLIFFORD. To je le nekaj najbolj vročih imen, ki vas bodo štiri večere zabavali na Ljubljanskem gradu.

Zelo poseben bo tudi zaključek letošnjega festivala, ko bo na željo številnih prijateljev Panča prvič na sporedu celoten VEČER ČRNE KOMEDIJE. V njem bodo na svoj račun prišli ljubitelji politično nekorektnega humorja in šal o sicer bolj resnih temah.

Za najbolj zveže informacije o festivalu Panč obiščite uradno spletno stran festivala http://festivalstandupkomedije.si, sledite pa mu lahko tudi na Facebooku in Twitterju.

Vstopnice so že naprodaj v predprodajni mreži EVENTIM

Cene enodnevnih vstopnic so od 11 EUR, 2-dnevnih od 20 EUR, 4-dnevnih pa 36 EUR.

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj