Tisti srečneži, ki so rojeni v februarju, imajo kar nekaj skupnih lastnosti. Ti ljudje so na splošno bolj veseli in ustvarjalni ljudje v primerjavi z drugimi.

PREBERITE TUDI: 9 zanimivih dejstev o otrocih, rojenih v decembru

1. Februarski otroci niso ‘sitni’

Raziskave so pokazale, da imajo otroci, rojeni februarja, boljše predispozicije za prijeten značaj in so kot dojenčki bolj pridni. Ljudje, rojeni pozimi, imajo namreč manj nihanj razpoloženja in manj zamerljivosti.

2. Imajo velike možnosti, da bodo slavni

Februarski otroci si rojstni mesec delijo z nekaterimi slavnimi: Drew Barrymore, Michael Jordan, Sheryl Crow in Jennifer Aniston. Tudi raziskava je pokazala, da je veliko znanih osebnosti rojenih v znaku vodnarja. Še neka druga raziskava je podala zanimive rezultate, da je februarja rojenih veliko umetnikov.

3. ‘Smolčki’, ki so rojeni 29.februarja so nekaj posebnega

Na vsako prestopno leto dobi februar dodatni dan, in to je 29. februar. V Sloveniji se je za ljudi, ki praznujejo svoj rojstni dan na 29. februar, uveljavil izraz smolčki. Ti ljudje so že zaradi rojstnega datuma nekaj posebnega!

4. Njihov rojstni kamen je ametist

Ametist je zaščitni kamen čudovito vijoličaste barve. Je tudi duhovni kamen, ki razvija šesti čut.

5. Njihova rojstna roža je vijolica …

… ki simbolizira zvestobo in predanost najbližjim.

6. So v znamenju vodnarja ali rib

Vodnarji so neodvisni, bistri in ustvarjalni, ribice pa so strastne, zveste in imajo veliko domišljije.

7. Srčni in iskreni ljudje

Ljudje, rojeni februarja, bodo vedno govorili iz srca in vedno bodo 100 % pošteni glede svojih občutkov. Najboljša lastnost ljudi, rojenih februarja, je, da se ne bojijo povedati resnice, četudi jih to spravi v neprijeten položaj. Če iščete iskreno mnenje, se obrnite na njih.

PREBERITE TUDI: 8 zabavnih dejstev o otrocih, rojenih v oktobru

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj