Deli

April – izjemno lep mesec, ko vlada prelepa narava in aprilsko vreme. Kakšne pa so lastnosti ‘aprilčkov’, torej aprila rojenih ljudi?

PREBERITE TUDI: 10 dejstev o ljudeh, rojenih marca

1. So ovni ali biki

Aprilčki so po horoskopu ovni ali biki. Ovni so rojeni vodje, odprti, zvesti, samozavestni in strastni, včasih tudi temperamentni. Biki so trmasti, kar jih vodi k uspehom. Aprila rojeni ljudje so učenci, ki se hitro učijo in imajo inovativen pristop, zato ni čudno, da so odlični voditelji. Ljudje, ki delajo pod njimi, bodo imeli koristi od njihovega znanja in idej.

2. Rojstni kamen in roža

Diamant je rojstni kamen tistih, ki so rojeni aprila, roža meseca aprila pa je marjetica.

3. Aprila rojeni ljudje rojstni mesec delijo z mnogimi slavnimi

Slavni, rojeni aprila, so: Kraljica Elizabeta, Channing Tatum, Kristen Stewart, Mandy Moore, Kate Hudson, Russell Crowe, Steven Segal in Jennifer Garner ter mnogi drugi.

4. So občutljivi in romantični ljudje

Ljudje, rojeni aprila, so občutljivi ljudje. Ne čutijo le svojih čustev, temveč zaznavajo tudi čustva in občutke drugih. Zaradi te lastnosti so tudi dobri mentorji. Aprila rojeni posamezniki verjamejo v to, da je vse prav, ko je vse v pravem razmerju. Ne zaljubijo se zlahka, a ko se zaljubijo, ljubijo močno. So romantične duše.

5. So pogumni

Aprila rojeni ljudje se ne bojijo ničesar. Vedno so pripravljeni na izziv in vidijo priložnosti v najtežjih situacijah. Njihova življenjska mantra je “Če niste nikoli tvegali stvari in nato padli, niste storili ničesar v življenju!” Aprila rojeni posamezniki imajo radi avanturo. Tveganje je v njihovi krvi, obožujejo adrenalin, so dobri v športu in sovražijo rutino.

6. Lahko so hudi sovražniki

Aprilčki, so torej po horoskopu ovni ali biki in četudi so lahko dobri prijatelji, se jim raje ne zamerite, saj so lahko tudi hudo zamerljivi. Zaupanje jemljejo zelo resno, prijateljstva jim pomenijo veliko in če zaupanje izdate, se vam ne piše dobro.

7. So neučakani in nestrpni

Čeprav imajo veliko briljantnih zamisli in ustvarjalnosti, so po naravi zelo nestrpni. Ker so zelo prepričani o tem, kaj delajo in kako to počnejo, nimajo potrpljenja, ko gre za razlago, kako naj nekdo drug nekaj naredi; raje bi naredili stvari sami!

PREBERITE TUDI: 7 dejstev o otrocih, rojenih februarja

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here