Od denarja in glamurja do prepoznavnosti in slave, zato je težko verjeti, da so bili nekateri od teh zvezdnikov pripravljeni dati svojo igralsko kariero na stran in si “umazati” roke s pomembnejšimi, bolj izpolnjenimi projekti. Pozornost smo usmerili v peščico zvezdnikov, ki jih na platnu ne vidimo več tako pogosto in preverili, kaj počnejo sedaj.

Sarah Michelle Gellar

Sarah Michelle Gellar je z Emmyjem nagrajena igralka, najbolj znana po svojem delu v seriji Buffy the Vampire Slayer, kjer je igrala kar pet let. Ker je oseba, ki ljubi hrano in se zdravo prehranjuje, je ustanovila Foodstirs, pekarno brez odpadkov, ki prodaja ekološke komplete za peko in mešanice za peko. Sočasno je napisala tudi kuharsko knjigo.

Jim Carrey

James Eugene Carrey, ki ga svet pozna kot Jima Carreyja, se je v Hollywoodu prvič pojavil v zgodnjih 80-ih. Njegova energična in komična osebnost je hitro začela uspešno kariero, ki si je ustvarila desetletja vredne igralske izkušnje. Zdaj, ko se bliža 60-ki, Jim podoživlja svojo otroško ljubezen do risanja in slikanja.

Cameron Diaz

Ameriška ljubljenka, Cameron Diaz, je začela kot model, nato pa je svojo prvo veliko vlogo dobila skupaj z Jimom Carreyem v filmu The Mask. Nato se je preselila k pomembnejšim vlogam v filmih, kot so Charliejevi angelčkiVanilla SkyObstaja nekaj o Mary in Shrek. Leta  2015 se je poročila in se osredotočila na svoje osebno življenje in pisanje knjig za samopomoč.

Chuck Norris

Preden je Chuck Norris postal znan v Hollywoodu, je delal za zračne sile in bil tudi inštruktor karateja. Ko je igral v številnih filmih, smo si ga najbolj zapomnili po vlogi skupaj z Bruceom Leejem v The Return of the Dragon in kriminalni televizijski seriji Walker, Texas Ranger. Poleg igralske kariere je Norris čas preživel tudi v filantropiji. Leta 1990 je ustanovil Kickstart Kids, da bi mladim najstnikom pomagal graditi značaj s pomočjo karateja.

Steven Seagal

Steven Seagal je najbolj znan po igranju v akcijskih filmih. Toda preden je v poznih osemdesetih debitiral v filmu, je dolga leta preživel v Aziji, se učil borilnih veščin in študiral vzhodno filozofijo. To mu je omogočilo, da je koreografiral borilne veščine in se boril s prizori ter postal telesni stražar hollywoodskih glasbenikov. Poleg igralske kariere je užival tudi v glasbi in izdal mešani žanrski album, ki mu je omogočil turnejo po ZDA in Evropi. Leta  2011 je pomagal tudi pri treningu borca ​​UFC, ki je Seagalu pripisal priznanje za zmagoviti nokavt.

PREBERITE TUDI: Cameron Diaz je prvič postala mama

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj