Končno smo dočakali poletje, pomladi pa letos skorajda nismo imeli. In sedaj, ko je poletje končno nastopilo, vam predstavljamo 5 najbolj modnih kosov poletja 2021, v katerih boste videti naravnost izjemno in jih lahko zelo dobro kombinirate. In kar je še posebej dobrodošlo: vsi so cenovno izjemno ugodni!

Izbira ustrezne obutve lahko namreč preprost outfit povzdigne na raven višje; prav tako izbira elegantnega, ženstvenega zgornjega dela tudi kavbojke naredi bolj šik.

1. Sandali natikači

Nizki sandali natikači so velik trend že nekaj let in nič kaj ne kaže, da nas bodo kaj kmalu zapustili. Spremenilo se je le to, da je sprednji del iz lepo zaobljenega prešel v oglatega. Nosite jih lahko na popolnoma vse: dolge ali kratke hlače; ozke ali oprijete; jeans ali elegantne, ter krila vseh modelov in dolžin. Da bodo kar se da vsestransko uporabni, priporočamo, da izberete takšne v nevtralni barvi, torej beli, bež, konjak, rjavi ali črni.

2. Kratke jopice

Kratke jopice so bile že lansko leto velik trend in tudi letos ostajajo z nami. So zelo ženstvene in idealne za zvečer, ko se malce ohladi, da jih ogrnemo preko ramen; ter veliko prikladnejše za nošenje s sabo kot suknjiči, ki se hitro pomečkajo. Čudovito so videti tako na džins kot tudi krila ali kratke hlače.

3. Asimetrični topi

Letos izjemno priljubljeni in tako šik, da sploh ne bomo izgubljali besed.

4. Svilena krila

Krila, ki so videti kot iz svile, so lahko v resnici tudi iz viskoze ali poliestra, a videz bo svilen. Že preteklo leto smo jih lahko pogosto opazili, letos pa so še bolj priljubljena. Izjemno ženstven kos, s katerim ne morete zgrešiti.

5. Verižice

Ponovno so nazaj verižice v obliki verig, sploh malce masivnejše, kakršne smo nosili že pred leti. Pazite le, da ne izberete predebele, saj masivnejša kot je, manj ženstven bo videz.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj