Poleg vašega znanja, izkušenj in referenc delodajalce zelo zanima  tudi s kakšnim človekom imajo opravka karakterno. Tako zaradi vztrajnosti in zanesljivosti temveč tudi za kakšno delovno mesto gre in kakšnega človeka iščejo za v svojo ekipo. Eno najbolj pogostih, kjer se nam lahko zatakne, je na prvi pogled tako preprosto vprašanje kot je “Povejte mi kaj o sebi”.

PREBERITE TUDI: 5 nasvetov za samozavesten zaposlitveni razgovor

5 najboljših odgovorov

1. Če iščejo nekoga za delo z ljudmi

Zelo rad/a imam ljudi in najraje delam z njimi. Rad/a delam v ekipi, saj mi gre komunikacija odlično od rok in pri različnih mnenjih vedno najdem rešitve, ki zadovoljijo vse; rad/a spoznavam nove ljudi.

2. Če iščejo nekoga za natančno in zahtevno delo

Sem perfekcionist. Posvetim se tako celoti kot tudi vsaki podrobnosti posebej, saj želim od sebe vedno dati vrhunski izdelek in najti najboljšo možno rešitev za podjetje.

3. Če iščejo nekoga kreativnega

Sem zelo kreativen in veliko razmišljam o najboljših rešitvah tudi izven delovnega časa, saj na tak način delujem naravno, prirojeno. Moji možgani so vedno kreativni in ‘na delu’, v iskanju novih kreativnih idej. Kreativnost me notranje izpolnjuje.

4. Če iščejo nekoga posebej zanesljivega in organiziranega

Sem izjemno učinkovit in organiziran. Vedno najprej opravim najbolj zoprne in zahtevne naloge in se potem posvetim lažjim. Tako zagotovim največ energije in najboljšo učinkovitost in s tem tudi rezultate najpomembnejšim nalogam.

5. Če iščejo nekoga za reševanje kritičnih problemov

Sem izjemen v razreševanju težav, saj vedno iščem nove, vedno boljše in bolj optimalne rešitve. Tudi ob že sicer dobrih rešitvah se posvetim iskanju možnih izboljšav in tehnoloških in finančnih optimizacij.

PREBERITE TUDI: Kako ravnati, ko vam na zaposlitvenem razgovoru postavijo ilegalno vprašanje?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj