Ko se moški zaljubi v žensko, je na njej in njeni osebnosti veliko majhnih ali manj očitnih stvari, ki bodo prinesle nasmeh, ne le na njegov obraz, ampak tudi v njegovo srce. Torej, katere so tiste majhne stvari, ki jih moški skrivaj obožujejo, vendar vam tega nikoli ne bodo povedali?

1. Obožuje dejstvo, da vas lahko nasmeji

Moški rad vidi žensko v svojem življenju nasmejano in srečno. In še več, rad je vir tega nasmeha, čeprav to pomeni, da se smeji na njegove neumne šale.

2. Obožuje, če vas zaloti, da ga opazujete

“Ko smo z žensko, za katero čutimo, da si resnično želi biti z nami – ki nam daje enako naklonjenost in trud, kot ga mi njej in ki bi se lahko zaljubila v nas – na svetu ni boljšega počutja,” je povedal priznani svetovalec za odnose.

3. Obožuje, ko ste prikupno zmedene

Ste pozabila svojo najljubšo šminko doma in zaradi tega ne delate velike zdrahe, ampak se samo prikupno nasmejite. To je tisto, kar moški resnično ljubijo. Prikupno zmedenost.

4. Obožuje, ko se ne trudite, da bi naredile dober vtis, ampak ga vseeno

Nič ni bolj seksi kot pametna, razgledana ženska, ob kateri ni nihče ravnodušen.

5. Všeč mu je, ko se uredite kar tako

Čeprav nikamor ne gresta, ve pa se vseeno uredite, namažete in oblečete za izhod – moški imajo radi urejene ženske in način, kako vas bo gledal, ko boste to storila, je dokaz.

PREBERITE TUDI: Moški svojo ljubezen pokažejo z dejanji, ne z besedami

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj