In to se je zgodilo s temi igralci, ki so bili del uspešnega filma in so igrali ikonične vloge, a so svojo vpletenost obžalovali. Te znane osebnosti so izrazile nezadovoljstvo s filmom, zapletom in vlogami, a vseeno so to prenesle s profesionalnostjo in nas kljub tem težavam uspele zabavati.

1. Robert Pattinson kot Edward Cullen

Robert Pattinson je bil del uspešne filmske serije Somrak. Kljub svoji ikonični vlogi Edwarda Cullena je rekel: “Proti temu ne morem storiti ničesar. Tako pač je. Ampak čudno je biti del tega, nekako predstavljati nekaj, kar ti ni posebej všeč.” Poročali so tudi, da če ne bi bil izbran za franšizo, bi jo preziral.

2. Halle Berry kot Catwoman

Halle Berry je igrala vlogo Catwoman v istoimenskem filmu, a kljub “uspehu” filma ni uživala v izkušnji – za svojo igro je dobila celo nagrado Razzie. Rekla je, da ji scenarij ni bil všeč in menila je, da bi lahko produkcijo bolje zastavili in zaplet bolj razvili.

3. Kate Winslet kot Rose DeWitt Bukater

Rose DeWitt Bukater, ki jo je v filmu Titanik igrala Kate Winslet, je bila ena najopaznejših vlog v filmih vseh časov. Poročali so, da ji ni bilo všeč gledati filma in je želela spremeniti vsak prizor v njem.

4. Daniel Craig kot James Bond

Daniel Craig je igral vlogo Jamesa Bonda v 4 delih franšize in kratkem filmu o olimpijskih igrah 2012. Poročali so, da ne želi več igrati te vloge, in rekel je: “Trenutno sem že nad tem. Končali smo. Vse, kar želim storiti, je iti naprej. Z nikomer ne razpravljam o ničemer. Če bi posnel še en film o Bondu, bi bilo to samo zaradi denarja.” 

5. Harrison Ford kot Rick Deckard

Harrison Ford je igral vlogo Ricka Deckarda v Blade Runnerju. Vendar ima težave z likom, ki ga je dobil, kot je pojasnil: “Igral sem detektiva, ki ni imel dela z odkrivanjem. Kar zadeva odnos do snovi, se mi je zdelo zelo težko. Dogajale so se stvari, ki so bile res nore.”

PREBERITE TUDI: Sladko maščevanje Kate Winslet in njena ljubosumna hči

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj