… do tega, da so se naučile sprejeti svoje nepopolnosti. Vendar to ne pomeni, da nikoli niso ranljive. Navsezadnje so le osebe. Preprosto jim je uspelo premagati te negativne misli in se sprejeti. Sedaj z nami delijo svoje modre nasvete.

1. “Vašo lastno vrednost določate vi” – Beyoncé

Beyoncé Knowles že desetletja navdušuje svet s svojim glasbenim talentom in junaštvom. Zato ni čudno, da je mati 3 otrok, podjetnica in glasbenica z vrha lestvic, odločna zagovornica negovanja lastne vrednosti.

2. “Ne družim se z ljudmi, ki poudarjajo mojo negotovost” – Adele

V intervjuju je Adele priznala, da čeprav je rada to, kar je, ima tudi negotovosti. Vendar pa raje ne preživlja časa z ljudmi, ki jim podoba in videz predstavljata težavo. Pravi: “Seveda imam negotovosti, vendar se ne družim z nikomer, ki me opozori nanje.” 

3. “Ne verjamem v popolnost.” – Kate Winslet

Kate Winslet ve, da ni popolna in to slavi. V intervjuju pravi, da se ne gleda v ogledalo in misli, da je videti fantastično, saj nihče ni popoln. Namesto tega to sprejme in je na to ponosna.

4. “Nisem grajena kot dekle Victoria’s Secret in še vedno se počutim zelo lepo in samozavestno.” – Rihanna

Rihanni kritike na spletu niso tuje. Redko se nanje odzove v javnosti, ko pa se, to običajno počne s humorjem. Pravi, da se morate naučiti smejati sami sebi in biti samozavestni v svojem telesu, ne glede na velikost in težo.

PREBERITE TUDI: Je Rihanna tokrat prestopila mejo? Poglejte, kaj je oblekla v visoki nosečnosti

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj