Deli

Žal pa to ne velja za vse, po zvezdah sodeč bodo imeli namreč nekateri boljše ljubezensko življenje od drugih. Če ste med tistimi, ki naj ne bi imeli sreče, je to zato, ker morate nekaj prej še razčistiti, popraviti, da nato lahko v odnosu dosežete boljši potencial. Komunikacija je ključ do uspeha.

PREBERITE TUDI: Kako je biti v razmerju z nekom, ki je po horoskopu tehtnica?

Če ste v razmerju, ki mu grozi neizbežni konec, najdite voljo in pustite novim priložnostim in potem, da vam pridejo na pot. Če ste samski, in hodite po zmenkih, pa ste od tega utrujeni, si vzemite premor, saj maj morda ne bo prava priložnost za ljubezen, temveč za ljubezen do sebe. Bodite Sebični – vzemite si čas zase in počakajte, kaj prinese junij. Katera pa so znamenja, ki bodo vriskala in skakala od metuljčkov in iskric?

Bik

Biki bodo v maju zelo srečni. Morda bodo spoznali novega partnerja, ki jih bo totalno premaknil iz njihove cone udobja. Če bo biku to všeč, bo razmerje lahko padlo na plodna tla (kar je dobro za njih, ki vedno iščejo dolgoročno varnost z udobjem). Biki, recite torej DA novim priložnostim.

Lev

Levi lahko pričakujejo zanimiv preobrat dogodkov. Lahko se zgodi, da se s pomočjo bližnjega prijatelja seznanijo z razkritjem občutljivih informacij o svojem partnerju, zato se nevarni odnosi lahko nenadoma končajo, kar bi lahko odprlo vrata novim priložnostim. Prijateljstvo je lahko tisto sredstvo, ki bo levu pomagalo, da najde pravo ljubezen.

Škorpijon

Maj bo škorpijonom prinesel nekaj, kar lahko traja še dolga leta in lahko se slišijo tudi poročni zvonovi. Pravzaprav bo zaradi Urana za škorpijona naslednjih nekaj let (7) ključnih za ljubezen. Nepričakovan odnos, ki se lahko začne ta mesec, se lahko sproži v dolgoročno romantiko, ki se lahko hitro in strastno segreje. Najbolje je, da se zavedate dolgoročnih ciljev in ne dovolite, da bi se vsa neka hitra obsedenost ali potešitev trenutnih želja stala vaše sreče in prihodnosti.

Vodnar

Vodnar lahko nenadoma spozna, da ima morda romantična čustva za prijatelja, ki ga že dolgo pozna. To je odlično za vodnarje, saj jim pomembno, da razmerje zgradijo na dobri intelektualni osnovi, preden odprejo svoje srce.

Ne bodite žalostni, če svojega znaka ne vidite na seznamu srečnih v ljubezni. Zdaj je čas, da se osredotočite nase.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here