Na globalnem nivoju vodi mrežo DDB FTW Worldwide, specializirano za igričarstvo, e-šport in metavesolje, ki sodeluje tako z globalnimi kot tudi lokalnimi naročniki.

Gavin je skozi leta pridobil odličen vpogled v to, kaj pri nagovarjanju gamerjev deluje in še bolj pomembno – kaj ne! Izvedeli boste tudi katerih pet nevarnosti preti na vaše odločitve in lahko potencialno škodujejo vaši znamki ter kateri je edini pravi pristop, ki bo vaši kampanji zagotovil uspeh.

Vas zanima? Bodite z nami na že 32. SOF-u 14. in 15. junija, v Avditoriju Portorož. Več o predavanju.

Jugo šik: Estetski in umetniški pečat nekega prelomnega časa

Kaj imajo skupnega Yugo, bonboni 505, krema Sun Mix, Tomosov Avtomatik in denimo igra na srečo Podarim dobim?

Dr. Natalija Majsova, izredna profesorica kulturologije, raziskovalka in avtorica in Marko Miladinović, kreativec in igralec bosta naslavljala obstoječa in odpirala nova vprašanja o tem, zakaj izdelki in kultura jugoslovanskega socializma, še danes vzbujajo pozitivne emocije in občudovanje. Tudi pri generacijah, ki se takrat še niso rodile. Gre zgolj za nostalgijo po lepših in mirnejših časih?

Mladi kreativci, ste pripravljeni na tekmo?

Tekmovanje Mladih kreativcev, ki ga organizira Slovenska oglaševalska zbornica, skupaj s partnerjem Zavarovalnico Triglav, se začne čez slabi 2 uri. Zapolnjena so vsa prosta mesta – tekmovalo bo kar 30 parov!

Tekmovalce bodo nagovorile Mojca Briščik, izvršna direktorica SOZ, Medeja Kraševec, predsednica žirije Mladih kreativcev in predstavnica naročnika Zavarovalnice Triglav Maša Čeplak ter jih seznanile s tekmovalno nalogo. Prijavljeni pari bodo imeli le 24 ur časa, da oddajo »dokument« s pojasnitvijo kreativnega vpogleda in predstavitvijo kreativne rešitve.

Žirija bo izbrala najboljše, ki se bodo že jutri ob 16. uri predstavili v živo v Triglav LAB-u, slišali pa jih bomo tudi na letošnjem 32. SOF-u. Naj zmaga najboljši par!

Se vidimo v Portorožu!

Zagotovi si vstopnico po nižji ceni!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj