… A ni vse slabo, to je tudi čas novih priložnosti in, kot smo že zadnjič napisali, čas za izražanje jeze, sprejemanje ljubezni na drugačen način in čas, ko se lahko naučite, kako se postaviti zase. Kljub nekaj dobrim lastnostim pa je to tudi čas, ko nekaterih stvari izrecno ne smete početi.

Ne premikajte svojih fizičnih meja

Mars vlada nad našimi fizičnimi telesi, zato se izogibajte, da bi se gnali dlje od tistega, kar se vam zdi udobno – saj obstaja večja verjetnost poškodb, nesreč ali splošne izčrpanosti. Pomembno je, da telo premikate in ostanete hidrirani. Med tem tranzitom prisluhnite svojemu telesu, izogibajte se fizičnim tveganjem in se prepričajte, da niste v prekrških glede varnosti, zdravja in imunosti.

Ne bodite impulzivni in ne tvegajte

Mars se ukvarja le z akcijo, zato se bomo med retrogradnostjo vrteli v začaranem krogu, kot da ne moremo naprej ali napredovati. Ta retrogradnost poteka tudi v Ovnu, znamenju, ki mu vlada Mars, zaradi česar smo še bolj nestrpni.

Ne lansirajte novih projektov

Med retrogradnim Marsom se počutimo manj ambiciozne kot običajno in vsa strast, ki smo jo prej čutili do svojih ciljev, se lahko nenadoma izhlapi v zrak. Ta čas izkoristite za ponovno povezavo s svojimi resničnimi cilji, namesto da bi poskušali napredovati v tem negotovem kozmičnem trenutku.

PREBERITE TUDI: 3 stvari, ki jih morate storiti v času retrogradnega Marsa

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj