Billie Eilish

Pevka Billie Eilish je nesporna zmagovalka najslabšega outfita Zlatih globusov 2024. Niti ne vemo, kaj naj bi bilo to, kar ima na sebi, vsekakor pa ima smisel za humor (ali pa grotesko?). Njen videz je bil nesporno največji kaos na rdeči preprogi. (Pre)veliko krilo in suknjič sta bila že sama po sebi neokusna, kaotičnost svojega videza pa je še “izboljšala” z rdečim bodičastim čopom, ki asociira na čopastega ponirka, ter kratkimi nogavicami v barvi lososa. Oči nas bolijo.

A če ne drugega, je bil njen videz trajnosten: povedala je, da je kravato reciklirala iz traku iz darila, ki ga je dobila.

Bella Ramsey ~ Prada

Uf. Modra suknjič-srajca, sive hlače in robustni črni škornji z debelim podplatom so bili nenavadna kombinacija že sama po sebi – kaj šele na rdeči preprogi, kjer se pričakuje luksuzne, razkošne večerne obleke. Morda bi bil outfit za silo nekako primeren za vsak dan, v nobenem primeru pa ni za na rdečo preprogo.

Fantasia Barrino Taylor ~ Dolce & Gabbana

Zvezdnica je nadela obleko priznanih modnih oblikovalcev Dolce & Gabbana, ki pa deluje, kot da so jo sešili otroci na krožku šivanja in je sestavljena iz treh različnih oblek. Žal jo je ta, nekako nerazrešena, obleka D&G pustila na cedilu.

Poleg gornjih treh zmagovalk najslabših videzov letošnjih Zlatih globusov pa lahko na lestvico uvrstimo vsaj še Natasho Lyonne (kaj za …?), Rosamund Pike (“ravnokar sem umorila svojega bogatega moža in zdaj grem na njegov pogreb”) in Cailee Spaeny (je obleka narejena iz spalne srajce ali obleke za na piknik?).

PREBERITE TUDI: Najlepše obleke na prireditvi Zlati globusi 2024

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj