»Vsak marketinški brief mora imeti le tri besede – »Make.Us.Famous«. Slava je precej zanesljiv napovednik uspeha«.

Dalibor Šumiga je strokovnjak za vedenjski in gverilski marketing ter potrošniško psihologijo, ustanovitelj in direktor agencije Promosapiens – prve specializirane agencije za vedenjski marketing. Kot ambasador Googlovega mehanizma rasti bo na SEMPL-u osrednji govorec, ki bo občinstvu povedal (skoraj) vse o #marketing, #neuromarketing, #digitalmarketing, #shoppermarketing, #behavioralmarketing. Dalibor Šumiga rad poudarja, da sta trženjski veji, tj. vedenjski marketing in nevromarketing, ključni za ugotavljanje in osmišljanje učinkovitih marketinških strategij; ob tem pa vselej rad spomni, da »se obsedenost s konkurenco ne izplača in da se zmagovalci osredotočajo na zmago, poraženci na zmagovalce. Na vprašanje, kakšna magična formula prinese zmagovalni oglas, pa hitro odvrne, da tisti, ki v svojem DNK nosi kombinacijo funkcionalne koristi in čustvenega zasuka.

Alastair Banks, digitalni strateg in  soustanovitelj digitalne agencije, Optix Solutions

“Ugasnimo spletni razvoj! Tako pravijo v naši industriji, kajne? Spoznajmo prave digitalne trende za leto 2024«

Alastair Banks, je leta 1999 med študijem računalništva na univerzi Exeter Alastair ustanovil agencijo za digitalno trženje Optix Solutions. Enaindvajset let pozneje imajo skoraj 20-člansko ekipo, ki pokriva vse vidike “digitalnega” in so priznani kot ena vodilnih agencij v Združenem kraljestvu.

Je digitalni strateg, soustanovitelj digitalne agencije, Optix Solutions in Marketing Talent Agency, Your Digital Future. Je graditelj spletne skupnosti, član Forbesovega poslovnega sveta in mednarodni osrednji govornik. Banks ima široko mednarodno poslovno mrežo in pozna odlične metode za zanesljivo zgraditev močne osebne in blagovne znamke. Razume potrošnjo kot dejanje, ki se zgodi preko novih tehnologij in z uporabo digitalizacije in umetne inteligence.

Alastair nam bo povedal, kaj ga je (digitalno) zanimalo v zadnjih 12 mesecih in na kaj moramo paziti v naslednjih 12. Pripravite se na hitro množico idej, navdušenja in navdiha.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj