Tako pravi svetovalec, govorec in avtor knjižnih uspešnic, Britanec Jonathan MacDonald, eden izmed težko pričakovanih govorcev 21. konference medijskih trendov SEMPL, ki bo 28. in 29. novembra potekala v portoroškem hotelu Bernardin. Kot napovedujejo organizatorji bo dogodek gostil okoli tisoč tristo navdušencev na področju medijev, marketinga, trženja, odnosov z javnostmi, oglaševanja in novih tehnologij. Hitre prijave za udeležbo, kjer bodo obiskovalci v družbi odličnih govorcev z izjemnim naborom aktualnih tem in trendov stopili iz svoje cone udobja, so že na voljo.

Eden izmed osrednjih govorcev, ki ga na SEMPL-u zagotovo velja slišati je svetovalec, govorec in avtor knjižnih uspešnic, Britanec Jonathan MacDonald. Kot sam pravi, se ukvarja s širjenjem načina razmišljanja: “Ena od fascinantnih stvari v življenju je, da vse, kar se zgodi, vključno z našim dojemanjem realnosti, nadzorujemo z načinom razmišljanja. Vse, kar storimo, vsaka navada, ki jo imamo, vsak pogovor, v katerem sodelujemo, vsako razmerje, ki ga gradimo, vsako podjetje, za katerega ustvarjamo strategijo, vse izvira iz mišljenja. Če razumemo, da vse prihaja iz načina, kako razmišljamo, potem lažje razumemo tudi, da od tam prihaja naš uspeh ali neuspeh.”

​​​​​​​

Kako naročnike pripravi do tega, da razmišljajo na popolnoma drugačen način in s tem podjetje povzdignejo na višjo raven poslovanja, bodo udeleženci novembra izvedeli na SEMPL-u. Na primerih uspešnih zgodb s podjetji kot so Microsoft, Google, Heineken, IKEA in Ministry of Sound bo udeležence konference spodbudil, da stopijo iz svoje cone udobja, kjer, kot pravi MacDonald, ni čarovnije: “V coni udobja ni prostora za čarovnijo. Udobje nas ujame v past, tako vedno znova delamo stvari na isti način, hkrati pa pričakujemo drugačne rezultate. To je norost. Edina možnost za uspeh je, da se teh okov osvobodimo, ter z željo po rasti eksperimentiramo, testiramo, se učimo in izboljšujemo.”

Kaj še lahko pričakujemo na letošnjem SEMPL-u pojasnjuje predsednica Valerija Prevolšek: “Všeč nam je vonj morja, šum valov in najlepši razgled na piranski zaliv, zato ponovno vabimo na obalo, kjer bomo spet navduševali. Trenutno imamo potrjene govorce iz kar sedmih držav, dotaknili pa se bomo trendov, o katerih se trenutno razpravlja na vseh največjih svetovnih komunikacijskih dogodkih.”

Vabljeni 28. in 29. novembra v Portorož, kjer boste imeli priložnost odkrivati medijsko-komunikacijske trende v regiji. Hitre prijave za 21. SEMPL so na voljo za že 190 evrov.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj