… svojo voščeno lutko, ki je, jasno, oblečena v zapeljivo spodnje perilo. 34-letna lepotica, ki ne kaže, da bo kaj kmalu zapustila modne piste Victoria’s Secret, pa je še posebej razgrela občudovalce, ko je pozirala poleg svoje voščene lutke.

In kako ji je všeč njena 'dvojnica'? “Mislim, da je zelo realistična, še zlasti izraz na obrazu, izraz oči, detajli moje tetovaže, lepotno znamenje na moji bradi. To je prav neverjetno!” je bila navdušena. “Popolnoma nekaj drugega je, ko se vidiš v ogledalu kot v resničnem življenju, kjer siridimenzionalen. Nisem si mislila, da izgledam takole. Bolje je, kot sem pričakovala, to je gotovo.”

Za slavnostno priložnost je se oblekla v jesenki in seveda nadvse moden outfit – kombinirala je škornje nad koleni iz semiša in svileno potiskano bluzo, ki je, kot je povedala, njena najljubša. Njena voščena lutka pa bolj malo prepušča domišljiji, oblečena je namreč v svetlo rdeče spodnje perilo in velika krila – outfit, ki ga je Lima nosila na modni reviji Victoria’s Secret v New Yorku leta 2013. ta je bil menda tudi njen najljubši doslej.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj