… in lesk, hkrati pa vam omogoča več oblikovanja z manj škode. Philips ActiveCare ravnalnik las se lahko pohvali z novo razvito Triple-Care™ tehnologijo, ki zagotavlja stalno temperaturo, s tehnologijo EHD™ (Even Heat Distribution) in sonično tehnologijo, ki skupaj zagotavljajo vrhunske rezultate, hkrati pa ščitijo lase pred pregrevanjem.

philips_ravnalnik_las_HP8362

Sonična tehnologija je sonična vibracija, ki nežno razprši lase enakomerno med obama keramičnima ploščicama. Hitro in brezhibno ravna lase v samo enem gibu, medtem ko se izogiba škodljivim vročim točkam. Sonično tehnologijo ima le ravnalnik las Philips ActiveCare.

  • Keramični grelni ploščici

    Philipsovi keramični grelni ploščici ActiveCare ravnalnik las Triple-Care™ sta mikroskopsko gladki in trajni. Keramični grelni ploščici brez težav drsita skozi lase in ustvarjata popolne sijoče lase.
  • Funkcija zaklepanja tipk

    Funkcija zaklepanje tipk je omogočila, da so naključne spremembe temperature in nenamerni vklop ali izklop stvar preteklosti, saj uporabniku zagotavlja popoln nadzor.
  • Manj škode TempPrecision™

    Drugi ravnalniki las na trgu pogosto povzročijo nihanja temperature, ki lahko ogrozijo rezultate stiliranja in tudi poškodujejo lase. Tehnologija TempPrecision™ vzdržuje stalno temperaturo prav za vse temperaturne nastavitve vključno z največjo temperaturo – 199

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj