Hoover predstavlja nove hladilnike z LED tehnologijo, ki se ponašajo z novimi oblikami, oblikovalsko eleganco in idealnim prilagajanjem v kuhinjski niz. Modele HVND 4170, HVND 4175, HVND 5470 in HVND 5475 odlikuje napredna tehnologija. Omenimo naj prostor v notranjosti zamrzovalnika,  kjer se s pomočjo zasuka vrtljive posode, v kateri se narejene kocke ledu enostavno stresejo v posodo in praktično postrežejo v posodi. Nove steklene police so opremljene z nosilci iz nerjavečega jekla, ki podpirajo police na vratih in zagotavljajo popolno higieno in preglednost. Prikazovalnik za zunanji nadzor temperature v hladilniku je vgrajen neposredno v hladilnik. S svojo diskretnostjo in obliko vam posreduje podatke o temperaturi o notranjosti hladilnika in zamrzovalnika. Zahvaljujoč sistemu No Frost pa ni več potrebe po odtaljevanju hladilnika.

­Hoover hladilnik z LED osvetlitvijo­


Predvsem pa gre pri hladilnikih izpostaviti nov sistem vgrajene osvetlitve LED, s katerim so hladilniki Hoover svetlejši in modernejši, predvsem pa varčnejši. Poleg učinkovite osvetlitve notranjosti in lepega videza LED osvetljava pripomore k manjši porabi energije. Klasične žarnice namreč delujejo tako, da se približno 95 % energije spremeni v toploto in le 5 % v svetlobo. LED diode poleg tega držijo najmanj 100 krat dlje kot klasične žarnice in poraba energije pri LED je v primerjavi z žarnicami z žarilno nitko izredno nizka. Za nameček pa so LED diode odporne na tresljaje in udarce in so praktično neuničljive.

Za generacije prihodnosti hladilniki z LED osvetlitvijo drastično zmanjšajo porabo električne energije in obremenjenost energetskega omrežja ter posredno pozitivno vplivajo na okolje.

Dodatne informacije:

Candy Hoover d.o.o. Letališka 35, 1000 Ljubljana

e-mail: info@candyhoover.si

Telefon: 01 520 75 50

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj