15. – 16. maj 2025, Grando, Portorož

SOF se seli v objem nekdanjega skladišča soli – v Grando. Stavba izhaja iz prve polovice 19. stoletja, Občina Piran pa je pred tremi leti poskrbela za njegovo prenovo.

Stavba je masivna in impozantna; vanjo so nekoč solinarji pripeljali pridelek iz bližnjih solin, SOF pa obljublja nove priložnosti za vse, ki so željni navdiha, znanja, druženja in zabave.

Prihodnje leto se srečamo 15. in 16. maja 2025!

Izven okvirjev pričakovanega

Utelešena prefinjenost

Vizualno identiteto SOF-a že osmo leto, pod vodstvom Žareta Kerina, snuje ekipa agencije Futura DDB. Je preprosta in prepoznavna podoba, ki odraža motivacijo, ambicijo in entuziazem; njena edina spremenljivka je barva. 34. SOF bo odet v modro.

»Modra je barva intuicije, duhovnosti, in velikega navdiha. Simbolizira empatijo in zanesljivost. V avri modra nakazuje vedrino, zadovoljstvo in duhovni razvoj. Kot vsi odtenki modre so pomirjujoči, povezani z zvestobo, notranjim mirom in svobodo. Kraljevsko modra pa je globoka, živo modra, ki izstopa v vsakem dizajnu. Uteleša prefinjenost. V sebi nosi duhovne konotacije božanskosti, modrosti in veselja. Pogosto označuje avtoriteto, zaupanje in močno samozavest,« je povedal Žare Kerin.

Modra kot navdih za ustvarjalnost na 34. SOF-u

V osrčje letošnjega SOF-a se je zasidrala barva, ki ne le navdihuje, ampak tudi vodi. In tudi letos, že tradicionalno, SOF-ovi barvi pomen pripisujejo v podjetju JUB, s čimer jo umeščajo kot pomemben del festivalske zgodbe in poudarjajo njeno simbolno vlogo v kreativni industriji. Na 34. SOF-u bo modra barva simbolizirala globoko povezavo med umirjenostjo in ustvarjalno eksplozijo, ki nastane, ko svoje misli dovolimo potopiti v njeno neskončno širino.

SOF bo prostor, kjer se bosta srečali introspekcija in drznost, tišina in ustvarjalni kaos, medsebojno zaupanje in individualna vizija. Modra na 34. SOF-u ne bo le vizualni element; bo metafora za proces, skozi katerega potujemo, ko ustvarjamo. Zato vas vabimo, da se 15. in 16. maja pridružite na novi lokaciji v Grandu, kjer bomo skupaj ustvarjali kreativne preboje, ki bodo gradili prihodnost oglaševalske industrije.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj