… saj astrologija ne določa posameznikovega spolnega vedenja ali želja. Vendar so nekatera horoskopska znamenja znana po svoji pustolovski in eksperimentalni naravi, kar jih lahko pripelje do raziskovanja bolj čudnih vidikov spolnosti.

Škorpijon

Škorpijoni so znani po svoji intenzivni in strastni naravi in se ne bojijo raziskati svojih najglobljih želja in fantazij. So tudi zelo zasebni in skrivnostni, kar lahko njihovim spolnim srečanjem doda element vznemirjenja in spletk.

Vodnar

Vodnarji so znani po tem, da so nekonvencionalni in odprti ter se ne bojijo preizkušati novih stvari in premikati meja v spalnici. So tudi zelo ustvarjalni in domiselni, kar jih lahko vodi do raziskovanja novih in vznemirljivih načinov za zadovoljstvo sebe in partnerja.

Dvojčki

Znani so po svoji igrivi in spogledljivi naravi, v postelji pa so lahko precej eksperimentalni. So tudi precej pustolovski in radi preizkušajo nove stvari, zaradi česar so lahko odprti za raziskovanje različnih oblik užitka.

Levi

Levi, znani po svoji samozavesti, prav tako veljajo za pustolovsko znamenje, kar se tiče spolnosti. Znani so po močnem spolnem nagonu in se ne bojijo izraziti svojih želja. So tudi zelo nagajivi in radi preizkušajo nove stvari, zaradi česar so lahko odprti za raziskovanje različnih oblik užitka.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop: 16. do 22. januar 2023

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj