Deli

Svojo moč ženska včasih drago plača. Biti vedno močan pred težavami in stresom je lahko izčrpavajoče in lahko povzroči mešanico čustev, tudi paniko in dvom vase. Močna ženska namreč skriva svoje negotovosti. To ne pomeni, da ni močna – je. To pomeni le to, da lahko tudi močna ženska, ki navzven kar žari s svojo močjo, v resnici včasih skriva svoje težave.

PREBERITE TUDI: 10 razlogov, zakaj se moški bojijo močnih žensk, ki znajo razmišljati in čutiti globlje

Včasih močne ženske živijo v laži

Močna ženska preživi vse – družinske prepire, konec prijateljstva ali zlomljeno srce. Ko jo nekdo rani, nadene umetno narejen nasmeh in se dela, kot da je ni nič prizadelo. Včasih se ji zazdi, da živi v laži, ker jo drugi cenijo bolj, kot si to zasluži. Mnogo jih misli, da je nezlomljiva, saj je to edina njena stran, ki so jo spoznali. Poznajo samo žensko, kot jo poznajo čez dan, ko ima še dovolj energije, da se pretvarja. Nihče je ne vidi ponoči, ko je preutrujena, da bi se lahko dejansko soočila s svojimi težavami. Močna ženska ne dovoli, da jo kdo vidi, ko je ranljiva. Ko je vznemirjena, raje prekliče svoje načrte, da je nihče ne vidi v taki luči. Ne joka, dokler ni na skrivnem mestu. Ko doživi živčni zlom, tega ne objavi na družbenih omrežjih in o tem ne govori s sprijatelji, saj raje trpi v tišini. Ne želi deliti svojih težav.ž

Močna ženska je dobra prijateljica

Njeni prijatelji jo vidijo kot reševalko problemov, vseznalko in se pogosto obrnejo k njej po nasvet. Vedno brez težav posluša probleme, čeprav ima sama hujše. Posluša, pomaga in razume. Hoče biti dober prijatelj. Ko so drugi ljudje v bližini, svoje težave zlahka odpravi stran. Vendar pa jo njene težave ulovijo takoj, ko je na samem. Zato ne mara polnočnih misli ali dolgih, osamljenih voženj v avtomobilu. Noče biti ujeta v svojem umu, saj je to zanjo nevarno mesto. Misli, da je njen um kraj, kjer v življenju zaostaja. Čeprav je močna, jo njeni strahovi hromijo, zato se počuti neuporabno, brez vrednosti in majhna. Ne razume, kako močna je v resnici. Toda močna je, ker se lahko nasmehne skozi bolečino. Močna je, ker ima še vedno upanje.

Močne ženske imajo veliko energije, ki jo razdajajo drugim, pozabljajo pa nase in to lahko privede tudi do zloma.

PREBERITE TUDI: Si Alfa ali Beta ženska?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here