… zaradi polne žetvene lune septembra 2022 le še bolj zmedene, saj vstopi v sanjajoče ribe. 10. septembra bo luna razsvetlila naše najbolj divje sanje, a ima s svojimi čistimi nameni potencial, da pride s ceno zablode. Je nekaj horoskopskih znamenj, katere bo polna luna septembra 2022 najbolj prizadela, a ta vesela luna spodbuja, da priznajo mejo med dejstvi in ​​fikcijo.

To lunacijo imenujemo žetvena luna, saj je polna luna najbližja jesenskemu enakonočju, ki začne sezono tehtnice. To je velika spremenljiva energija. To je odličen čas, da zakopljete bojno sekiro, sprostite negativnost in se veselite novega poglavja upanja.

Na splošno je ta lunacija odličen čas za mirno sedenje, ponastavitev in sanjarjenje. V dneh pred polno luno imamo v vesolju zagotovo nekaj frustrirajočih vidikov, toda ta polna luna bo omehčala in pomirila vse napetosti ali stiske, razen pri spodnjih treh znamenjih zodiaka.

Dvojčka

To je velik trenutek za vašo kariero in javno podobo, dvojček, zato se morda zdi, da ste pod pritiskom, da naredite dober vtis. Energija rib pogosto blati vode resničnosti in domišljije, zato se lahko učite opustiti iluzije ali pričakovanja drugih, ko gre za vaš ugled.

Mesec bo poln akcije in dvojčki se bodo počutili prisiljene narediti velike premike v svojem življenju, vendar polna luna ni najboljši čas za to. Bolj ko se lahko umirite in se počutite udobno v tihih trenutkih, bolje je.

Devica

Polna luna v ribah vpliva na vaše odnose, devica. Morda boste ugotovili, da nekdanji odnosi ali prijateljstva prihajajo iz prahu, zlasti z retrogradnim Merkurjem v tem času. Morda se vam bo zdelo kot preizkus, da vidite, kako daleč ste prišli v razvijanju zdravih odnosov. Ta lunacija vas spodbuja, da opustite zamere ali stare argumente, ki vam preprečujejo, da bi stvari popravili in šli naprej.

Ribi

Čaka vas veliko vzdrževanja razmerja, ribi. Ta polna luna morda sije na vaš občutek samega sebe, a ko sta Sonce in Venera – planet ljubezni – oba nameščena v vaši hiši odnosov, se sprijaznite s tem, koliko svojega življenja je posvečenega tem odnosom.

Doživljate popolno čustveno sprostitev, zato se boste počutili veliko bolj občutljivi kot običajno, kar veliko pove glede na to, da ste eno najbolj čustveno ranljivih znamenj. Pustite občutkom, da se pojavijo, vendar prevzemite odgovornost za to, kako se počutite, in se potrudite, da ne ponovite negativnih vzorcev odnosov, ki ste se jim v zgodovini morda prepustili.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop: 5. do 11. september 2022

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj