Toda obstajajo ljudje, ki ne morejo zaupati nikomur okoli sebe, tudi svojim življenjskim partnerjem ne. Je tudi vaš partner tak? Morda ima to zapisano v znaku zodiaka.

Bik

To horoskopsko znamenje je zelo skeptično. Mislijo, da lahko ljudje lažejo zaradi lastnih koristi, in to večino časa počnejo. Duše bika verjamejo, da ljudje govorijo samo pol resnice in da nikomur ni mogoče verjeti.

Devica

Ti ljudje so perfekcionisti, ki se zanašajo samo nase. Čutijo, da nihče ne more opraviti naloge tako kot oni. Raje nikomur ne zaupajo, zato se le redko komu zaupajo.

Škorpijon

Škorpijoni verjamejo, da ima svet morda zaupanja vredne ljudi, vendar nikoli ne srečajo nikogar, ki bi mu lahko zaupali. Mislijo, da z njimi nihče ni ravnal prav in da si ljudje izmislijo zgodbe in lažejo, ne da bi upoštevali čustva druge osebe.

Kozorog

Kozorogi bi v drugi osebi veliko raje videli najslabše kot najboljše. Vedno so varovani z dobrim občutkom za samoobrambo, ker ne marajo biti razočarani. Bojijo se ohraniti kakršna koli pričakovanja, zato je zaupanje zanje redka stvar. Tudi če ti zaupajo, nikoli ne bo 100 %.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop: 28. februar do 6. marec 2022

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj