Horoskop

Jutri, 9. marca, bo polna luna v znaku Device in hkrati se bo poslovil retrogradni Merkur (še sreča!). Za vami je nekaj težavnih in zmedenih tednov in to je milo rečeno. A polna luna bo prinesla vrhunec in katarzo, ki bo prinesla svetlobo – dobesedno in figurativno – na to zmedeno situacijo.

Kakorkoli že, nekaj, kar se je začelo v prvem tednu februarja se bo sedaj razjasnilo in dozorelo. Ar deluje nepričakovano – npr. neon barva nohtov; ponudba za službo iz tujine ali pa rezultat testa nosečnosti – je bilo pravzaprav že ves čas del načrta.

Ovnica

V ponedeljek boste navdušeni in s tem boste nalezli mnogo ljudi. To nalezljivo navdušenje se bo prenašalo tudi prek telefona, kar bodo cenili tudi v službi. Jasno je, da vas ljudje poslušajo in upoštevajo. V torek in sredo se posvetite finančnim zadevam, čeprav vam to ne diši najbolje. Do četrtka boste pozabili na denar in se posvetili humanitarnosti in svobodi.

Bikica

V ponedeljek se boste težko osredotočali, saj se vam bo dogajalo več stvari hkrati, zato se posvetite le eni in raje to izpeljite do konca. V torek in sredo boste nagnjeni k eksperimentiranju, predvsem s človekovo osebnostjo. Okoli četrtka in petka se boste spraševali o resničnosti podatkov, ki ste jih prejeli že nekaj časa nazaj. Čez vikend prisluhnite glasbi in se sprostite.

Dvojčici

V ponedeljek boste potrebovali podporo in pomoč. S tem se nikakor ne obremenjujte, saj ju boste brez težav dobili. Določen prijatelj je že pripravljen, da vam priskoči na pomoč. V torek in sredo boste imeli malo manj sreče, toda potrudite se in bodite kar se da optimistični. Okoli četrtka vam bo vse šlo ponovno kot po maslu. Čez vikend bodite spontani in pričakujte nepričakovano.

Rakica

V začetku tedna se vam bo marsikaj zdelo nenavadno, toda bolje bo, če se s tem ne ukvarjate preveč. Stvari bodo kmalu našle svojo pot, zato se preprosto prepustite toku. V torek in sredo boste potrebovali prijatelja, ki se vam bo pomagal postaviti na realna tla. Čeprav se vam ponavadi nikamor ne mudi, boste v četrtek neprestano hiteli. Morda si boste ravno zaradi tega čez vikend zaslužili prijeten počitek.

Levinja

Bodite fleksibilni in prilagodljivi, saj vas trma ne bo nikamor pripeljala. V začetku tedna se boste znašli pod vplivom določene osebe, ki vas bo pripravila na spremembe potrebne v vašem življenju. Do četrtka in petka boste izmučili svoje prijatelje, saj bodo vsi delili svoje nasvete. V tem času boste tako osredotočeni, kot niste bili še nikoli. Kljub temu vam  še marsikaj ne bo popolnoma jasno.

Devica

V ponedeljek boste čustveno močno vplivali na ljudi okoli vas, toda vi se raje kot čustvom posvetite idejam. Razumskos je  sedaj ključnega pomena. Okoli torka in srede boste dovolili vašim mislim, da pobegnejo, podobno pa lahko storite vi s kakšnim sprehodom ali spontano vožnjo v neznano. Kasneje v tednu bodite bolj praktični in ne reagirajte pretirano. Vikend kar diši po zabavi.

Tehtnica

 

V ponedeljek boste težko požrli svoj ponos. Kdo ga zares potrbeuje? V tem trenutku vam je le napoti. V torek in sredo boste deležni mnogih priložnosti, zato pozorno prisluhnite (sebi tako kot ostalim). V četrtek se boste naučili nekaj novega in pri tem izjemno uživali, v petek pa bo v središču pozornosti vaše mnenje. Čez vikend boste ugotovili, da ni vedno vse tako črno in belo, kot se zdi na prvi pogled.

Škorpijonka

Še vedno ste namenjeni v isto smer, spremenila se je le vaša pot. V ponedeljek boste optimistični in veseli, da ste tako zorganizirani, medtem ko so ostali vse prej kot to. Namesto kritiziranja njihovih metod se raje osredotočite na to, kar imate skupnega. Okoli četrtka in petka boste težko našli skupne značilnosti, zato boste hoteli odnehati. Vztrajajte in začutili boste notranjo zadovoljstvo.

Strelka

Ne glede na to kaj boste v ponedeljek oblekli, se boste zabavali kot še nikoli prej! Barve! Črte! Poskusite nekaj novega. Ostali se bodo odzvali z iskrenim navdušenjem. V sredini tedna, ko se bo vsem vse zdelo izjemno dolgočasno in vsakdanje, boste vi v običajnih stvareh videli nenavadno lepoto. Cenite vsak trenutek in ga polno izkoristite. Čez vikend se boste imeli tako, kot si boste sami naredili.

Kozoroginja

Nedavna napetost, ki je prisotna doma, bo v ponedeljek povzročila močan čustven odziv, na katerega se odzovite mirno. Sedaj so končno vse karte na mizi, zato bo lažje razrešiti kakršenkoli problem, ki se je že pojavil. V torek in sredo boste tako zaposleni, da boste hitro pozabili na vse okoli vas. V četrtek in petek boste najsrečnejši ko boste pomagali ostalim ljudem.

Vodnarka

V ponedeljek vas ne bo nič bolj navdušilo kot preprosta izmenjava idej. Niti ne bo važno čigave bodo te ideje, saj vsaj doprinese svoj način razmišljanja in svoj način življenja. Medtem ko boste poslušali o preteklosti nekoga drugega, se boste tudi sami malce  zamislili. Romantični dogodki, ki se bodo odvili  v četrtek in petek, pa vas bodo prisili, da boste pozabili na preteklost in uživali v sedanjosti.

Ribi

Čeprav se boste v ponedeljek trudili, da bi bilo vse po vašem, bo cel dan malce zmeden, zato je bolje, da ste za spremembo malce bolj pasivni. V torek in sredo boste kreativno navdihnjeni – umetnost, glasba, poezija – toda proti koncu tedna, se boste zabavali z vsako malenkostjo. Skrb bo v tem trenutku precej pomembna. V soboto in nedeljo boste ponovno spoznali otroka v sebi.

PREBERITE TUDI: Smo sredi obdobja retrogradnega Merkurja

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj