Od 30. oktobra je bil retrograden, kar nam daje priložnost, da se ustavimo in ponovno pripravimo strategijo. Zdaj, ko smo opravili temeljit pregled, se lahko spet začnemo premikati naprej. Vendar je Merkur še vedno retrograden (do 18.), zato ne pričakujte, da se bo vse skupaj sestavilo naenkrat. Morda je to klišejsko, vendar v tem primeru počasi in vztrajno res zmaguje. Ostanite potrpežljivi.

Drugi pomembni dogodki v kozmičnem vremenu tega tedna:

  • Merkur se v nedeljo, 8. januarja, trinizira z Uranom, kar vodi v čudovito nepričakovane pogovore.
  • Venera se poveže z Marsom ter se ves teden spopada z Uranom in vozlišči, kar prinaša šokantne, usodne in strastne povezave, ljubimce in ustvarjalne projekte.
  • Sonce se v petek preseka z Neptunom, kar poveča intuicijo, ustvarjalnost in domišljijo.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Kozoroga: Diane Sawyer, Ricky Martin, Ryan Seacrest, Sissy Spacek, Jared Leto, Denzel Washington, John Legend, Tyrese Gibson, Bradley Cooper, Diane Keaton, Katie Couric, Kate Middleton, Mary J. Blige, Orlando Bloom, Julia Louis-Dreyfus, Jason Bateman, LL Cool J, Regina King, Sade, Jim Carrey, Michelle Obama, Betty White, Zooey Deschanel, Dolly Parton, Diane von Furstenberg, January Jones, Nicholas Cage, Liam Hemsworth, Kate Moss, Michelle Obama, Ellen Degeneres, Nina Dobrev, Sienna Miller, Mary J. Blige.

Ovnica

Vaš vladajoči planet Mars se v četrtek postavi direktno in končno se spet počutite kot vi. Od oktobra dalje ste bili skoraj v izgorelosti, vendar ste še vedno delali nadure, da bi izpolnili svoj del vsake obveznosti. Ko si boste ta teden povrnili energijo, boste morda morali sprožiti nekaj težkih pogovorov, da bi razjasnili svoje potrebe. Koliko energije imate zares na voljo za te skupne projekte?

Sporočilo tedna: Zahtevajte.

Bikica

Ta teden vsi iščejo odgovore in nasvete pri vas. Ko se v četrtek Mars postavi v direktno smer, se še vedno počutite nekoliko počasne, vendar so vaš partner, najboljša prijateljica ali žena v službi polni energije in pripravljeni, da se vrnejo v ustaljene tirnice. Z veseljem se boste pogovorili o njihovih načrtih, vendar si ne morete pomagati, da ne bi imeli občutka, da je vaše življenje še vedno v zraku. Kako lahko pogovor usmerite v drugo smer?

Sporočilo za tedna: Moje.

Dvojčici

Pripravite se, da se bo vaše (dobesedno ali v prenesenem pomenu) vnetje razplamtelo, saj se Mars v četrtek upočasni in postane direkten. Od oktobra ste se silili v skrajnosti, da bi si ustvarili rutino in skupnost, ta teden pa se zavedate, kakšen je učinek vsega tega truda. Upočasnite, da se ne boste še bolj izčrpali in zboleli.

Sporočilo tedna: Počasi.

Rakica

Od oktobra večino svojega življenja držite pod krinko. Ko se v četrtek Mars postavi v direktno smer, se počasi pripravljate na to, da se ponovno pojavi z novimi poklicnimi željami in morda tudi z novim ljubimcem. Čeprav vas mika, da bi svoje zamisli kričali s streh, morate v ozadju še vedno opraviti nekaj zaključnih del. Pojavite se, ko boste vedeli, da ste pripravljeni.

Sporočilo tedna: Dragoceno.

Levinja

Vaša perspektiva se je močno spremenila, odkar se je Mars oktobra umestil v retrogradno gibanje. Velike sanje so se razblinile, na njihovo mesto pa so stopile nove vizije. Morali ste se soočiti tudi z nekaterimi težavnimi družinskimi odnosi in ugotoviti, kdo je zares v vašem kotu in kdo nikoli. To je bilo zelo naporno, toda ko se v četrtek Mars postavi v pravilno gibanje, čutite željo, da bi se videli z več prijatelji in se povezali. Koga si letos želite v svoji ekipi?

Sporočilo tedna: Mir.

Devica

Ko se Mars v četrtek postavi v direktno smer, se stvari v zvezi s konflikti v službi in velikimi kariernimi odločitvami, ki vas že mesece stresajo, vrtijo v krogu. Od oktobra ste na novo premislili, kako se lotiti komunikacije in sodelovanja. Pogovori so bili napeti in zaupanje se je gradilo počasi. Naučili pa ste se tudi sprostiti potrebo po nadzoru. Kaj lahko še prenesete na druge?

Sporočilo tedna: Daj.

Tehtnica

 

Za vas je občutek virov, samozavesti in varnosti neposredno povezan z vašimi odnosi. Ko so vaši partnerski odnosi na dobrem mestu, vaša samozavest cveti. Kadar pa ste globoko v miselnosti pomanjkanja, se je nemogoče povezati. Od oktobra pa ste ponovno premislili o svojih ciljih na obeh področjih svojega življenja. Ko se v četrtek Mars postavi v direktno smer, ste pripravljeni zaslužiti več in ljubiti več, hkrati pa ohraniti svojo neodvisnost.

Sporočilo tedna: Obilje.

Škorpijonka

Vaš vladajoči planet Mars se v četrtek postavi direktno in končno se spet počutite bolj podobni sami sebi. Od 30. oktobra ste se ukvarjali z zdravstvenimi računi, davki in neplačanimi računi ter se neutrudno trudili urediti svoje življenje. Ko se stvari v tem tednu umirijo, odkrijete, da vam je sprostitev teh skrbi omogočila, da se pokažete kot bolj odprta in sprejemajoča različica sebe. Kaj potrebujete, da ostanete jasni in prizemljeni?

Sporočilo tedna: Sprostitev.

Strelka

Vse se upočasni in ustavi, ko se v četrtek Mars postavi v direktno smer. Ustavite se in se ozrite okoli sebe: kaj se je v vašem življenju od oktobra spremenilo? Katere skrivnosti so prišle na površje? Katera priložnostna razmerja so postala globoka razmerja? Ko preklopite iz vzvratne vožnje na pogon in pritisnete na plin, pazite, da se boste držali tega, kar ste zgradili. Življenje je pustolovščina, vendar je v doslednosti moč. Katere so vaše neodložljive zahteve?

Sporočilo tedna: Zavezanost.

Kozoroginja

Ne glede na to, ali ste se trudili v telovadnici, sprejemali dodatne nadure ali preprosto maksimalno napolnili svoj urnik, je bilo zadnjih nekaj mesecev napornih. Ko se bo v četrtek Mars postavil v direktno smer, si vzemite čas in razmislite, kako je to obdobje vplivalo na vašo družino in prijateljstva. S kom ste izgubili stike in katere vezi so se še okrepile? Naredite nekaj korakov, da se vrnete v stike (ali jih ohranite).

Sporočilo za tedna: Skupnost.

Vodnarka

Nekdo, ki je nazadnje imel stik z vami septembra, vam bo pisal na zasebno, ko se v četrtek Mars postavi direktno v vaš sektor užitkov. V zadnjih nekaj mesecih ste bili tako zatopljeni v prestrukturiranje svoje kariere in spreminjanje urnika, da niste imeli časa za zmenke, zdaj pa je vaš trenutek, da izkoristite dan! Vse je potekalo počasi, ta teden pa vas bo spomnil na začetno iskrico.

Sporočilo za tedna: Prepustite se.

Ribi

Težave z denarjem, ki vas stresajo že od konca oktobra, se bodo razrešile, ko se v četrtek Mars postavi v direktno smer. Zadnjih nekaj mesecev pregledujete dolgoročne cilje in postavljate načrte, ki vam bodo prinesli več varnosti. Zdaj lahko te načrte končno uresničite. Vzemite si trenutek za premor in razmislek o vsem, kar ste se naučili. Zapišite ga.

Sporočilo za tedna: Oživite.

PREBERITE TUDI: Kaj lahko pričakujete v letu 2023 glede na vaš znak horoskopa?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj