Tako sonce (naša identiteta) kot tudi Venera (kako se povezujemo) se bosta v sredo oz. petek srečala z zmedenim Neptunom, zato bosta sočutje in intuicija na vrhuncu. A bodite pozorni, da ne postanete kanta za čustvene izlive in izpade drugih.

Ta energija bo dosegla vrhunec v soboto, 13. marca, ko bo zasanjani Mlaj v znaku Rib. To bo trenutek, da vse izpustite, uživate v svojih fantazijah in daste realnost na stran – še prekmalu bo spet udarila.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Rib: Steve Jobs, Sharon Stone, Javier Bardem, Drew Barrymore, Albert Einstein, Elizabeth Taylor, Rihanna, Dakota Fanning, Lupita Nyong’o, Justin Bieber, Bruce Willis, Jon Bon Jovi, Daniel Craig, Michael Caine, Rachel Weisz, Glenn Close.

Ovnica

Bliža se vaš rojstni dan in zdi se vam, da z vsem zaostajate. Do sedaj bi morali biti že poročeni! Ali vsaj imeti boljšo službo. Ali se vsaj spopasti s kupom obveznosti in papirologije, ki vam leži na robu pisalne mize. Ne glede na to, kako si vaša sestra oz. najboljša prijateljica oz. terapevtka trudijo spremeniti vašo perspektivo, si ne morete pomagati, da se en bi počutili kot glavna opora v vaši lastni zgodbi. Uporabite sobotni Mlaj, da ta prepričanja izpustite. Nehajte biti tako strogi do sebe!

Sporočilo tedna: Naj se zgodi.

Bikica

Bili ste tako polno zaposleni v službi ali s svojo novo, cvetočo romanco, da ste kar malce zanemarili prijateljstva. Ta teden bo Mlaj v soboto 13. v znaku Rib pripomogel, da se boste bolj vključili v svojo skupnost. Vaša najboljša prijateljica vas že mesece priganja, da se ji pridružite in začnite brati, vi pa nimate časa za to. A ko se boste lotili, boste ugotovili, kako izjemno je, preko knjižnega kluba pa boste spoznali tudi veliko izjemnih novih ljudi. Dovolite si dobivati nova poznanstva!

Sporočilo tedna: Ne morete vedeti, kako je, dokler ne poskusite.

Dvojčici

Z zmedenim Mlajem v Ribah v soboto, 13., ki bo osvetlil vaš karierni sektor, vas bo odgovornost pognala na divjo vožnjo. To bi bil lahko sicer povsem normalen teden, a precej bolj verjetno je, da bo hektičen, da boste ujeli nek rok, pa še šef vam bo visel za vratom. Čeprav vas bo ta teden popolnoma izčrpal, vas bo hkrati spomnil, da ste si napredovanje zaslužili. Ne bodite presenečeni, če boste dobili kako posebno nagrado ali darilo kot priznanje vašemu delu. Sprostite se in uživajte.

Sporočilo tedna: Sprejmite svojo nagrado.

Rakica

Zasanjan Mlaj v soboto 13., ki je v znaku Rib, bo v celoti posvečen prepoznavanju priložnosti, ki jih imate pred sabo. Česarkoli se boste lotili: naj bo to joga, tečaj vrtnarjenja ali izdelovanja domače kozmetike – vsako novo znanje je dobrodošlo, sploh v teh časih. Vaš največji cilj lahko realizirate, saj ste končno ugotovili, da si le sami stojite na poti. Naslednji teden se bo resno delo šele začelo, zato izkoristite te dni za počitek in lenarjenje ter se veselite svoje prihajajoče avanture.

Sporočilo tedna: Le sami sebi stojite na poti.

Levinja

Očarljivi Mlaj v petek 13. bo odprl Pandorino skrinjico možnosti, kar se tiče skupnih financ. Nekdanja sodelavka vas bo kontaktirala, da se ji pridružite pri novem poslu – ima investitorje, ki lahko veliko vložijo. Gre za res izjemno priložnost in ne morete si pomagati, da ne bi pomislili “Kaj se v resnici skriva zadaj?” Poigrajte se z mislijo, da se dejansko nič in se bodo stvari lepo izšle. Naj se lov za kariero in napredovanjem zaključi – izobilje vam dejansko lahko pride pred vrata.

Sporočilo tedna: Prosite in boste dobili.

Devica

Mlaj v Ribah bo v soboto osvetlil vaš sektor odnosov. Čeprav ste bili zelo osredotočeni na partnerja (ali prijateljico ali sostanovalko), vam ta ni vračal/a v enaki meri, odkar se je začelo obdobje Rib. A teden bo prinesel boljše rezultate in večer, ki ga boste preživeli skupaj in počeli karkoli se vam bo zahotelo, vam bo dobro del. Morda vam bodo celo skuhali izvrstno kosilo ali večerjo. Uživajte, saj ste si zaslužili.

Sporočilo tedna: Dovolite ljubezni, da prihaja.

Tehtnica

 

Vaša hči (ali sostanovalka, ki je skoraj kot otrok) vas že eno leto prosi, da bi nabavili psa. In sedaj, ko se vreme lepša in opazujete lastnike psov na sprehodih, vas mika, da bi se vdali. Mlaj v Ribah bo v soboto 13. prinesel več sproščenosti v vaš vsakdan. Morda je res čas, da si omislite domačo žival? Če pa ne, pa si privoščite vsaj vikend razvajanja v kakem hotelu, kjer boste uživali v jacuzziju, masaži, negi obraza in še čem. Tudi čas za razvajanje in sprostitev si je treba vzeti.

Sporočilo tedna: Spontanost ne pomeni nujno neodgovornost.

Škorpijonka

Mlaj v petek bo padel ravno v vaš sektor romanc in stvari v vašem ljubezenskem življenju se vsekakor segrevajo. Učite se, da ste manj obremenjeni s tem, ali je nekdo ’tisti pravi’ ali ne in se le zabavate. Smejte se, dokler ne boste čutili vsake trebušne mišice; uživajte na sprehodih, dovolite, da vas kam pelje in razvaja – ni pa se vam treba poročiti. Sezona Rib vas opominja, da ni nič pomembnejše kot to, da le uživate v danem trenutku – tukaj in zdaj.

Sporočilo tedna: Sprostite se in uživajte.

Strelka

Morda ste se dobili s svojo babico, s katero premlevata vaše otroštvo; ali pa ste se povezali s svojo prijateljico iz otroških let – ta teden vas bo vodil nazaj h koreninam. Mlaj v Ribah v soboto 13. bo idealna priložnost, da ugotovite, kaj vas ohranja prizemljene. Dom je veliko več kot le zavetje – je prostor za počitek, regeneracijo in sprostitev. Morda boste celo naredili nekaj malih sprememb v svojem domu – npr. nabavili dodatne rastline – da bi se počutili kar najbolje.

Sporočilo tedna: Sami sebi bodite navdih.

Kozoroginja

Zasanjan Mlaj na soboto, 13., pade v vaš sektor pisanja in komunikacije. Sedaj je pravi trenutek, da končno začnete pisati svoj dnevnik sanj, četudi je to le v programu Word na svojem prenosniku. Morda so podobe, ki se vam prikazujejo ponoči, res popoln nesmisel – a morda vam ko jih boste zapisali, pokažejo kaj povsem drugačnega. Redno aktiviranje in spodbujanje domišljije vas bo naredilo boljšo ljubimko, partnerko, mamo in prijateljico. Naj to postane vaša nova navada!

Sporočilo tedna: Bodite pozorni na znake.

Vodnarka

Če bi zasanjana astrološka energija tega tedna povzročila, da bi vsak izmed nas zagrešil enega od sedmih smrtnih grehov, bi bil vaš zagotovo požrešnost. Mlaj v soboto pade v vaš sektor prehranjevanja in želi, da uživate. Če ste se zadrževali, da niste kupili in napadli gibanice; ali naročili pice na dom in si privoščili še buteljko vina – potem je sedaj pravi čas, da si privoščite in uživate. Nenazadnje tudi restavracije potrebujejo vašo podporo, zato si naročite najljubšo hrano na dom in se luksuzno razvajajte.

Sporočilo tedna: Ko gre za razvajanje, se ne zadržujte.

Ribi

Čas je, da zasijete, draga Ribica! Sonce in Venera boste srečala Neptuna ta teden in pripravljeni ste, da spremenite nego kože. Mlaj v soboto bo na vas vplival kot osebni ‘reset’ gumb. Privoščite si oljno čiščenje obraza li obisk kozmetičarke in kupite že tisti serum, ki si ga toliko časa želite. Izgledali boste tako dobro, da bodo vsi okoli vas mislili, da ste bili skrivoma na kakem pomlajevanju (ali vsaj posebni negi kože). Ampak ne, to je vaša naravna, sijoča koža! A ni izjemno se počutiti tako lepo?

Sporočilo tedna: Bodite drzni in lepi.

PREBERITE TUDI: Kaj je tisto, ki povzroči konec zveze pri posamezniku, glede na horoskopsko znamenje?

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj