Toda po tem velikem čustvenem sproščanju vas najbrž pesti hud maček. Merkur je še vedno retrograden, zato si privoščite kak sprehod, meditacijo – ali pa koktejl – nanesite si masko na obraz in se vsproščajte in crkljajte. Po vseh teh velikih spremembah si zaslužite malo počitka. Pripravite se le na nepričakovan preobrat v svojih skromnih načrtih, ko se v torek Sonce poveže z inovativnim Uranom.

Ton tedna bo določila Venera, ki je v nedeljo, 7. maja, vstopila v znamenje Raka, kjer je njen jezik ljubezni luksuzna večerja, listanje srednješolskih albumov in dodatna sladica, ker pač paše. Venera v Raku se počuti najbolj kontrolirano, ko pluje na valovih nostalgije.

Venera se bo v petek povezala z retrogradnim Merkurjem, kar navdihuje zabavne in ustvarjalne pogovore, in Saturnom, ki bodo sledili v soboto. Hkrati bo lahko to vodilo tudi k resnejšim obveznostim. V petek se sicer povežeta tudi retrogradni Merkur in Saturn. Ta teden je najbolje slediti temu, kar teče gladko.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Bika: Miranda Kerr, Amber Heard, Gigi Hadid, Barbara Streisand, Renee Zellweger, Channing Tatum, Jessica Alba, Gal Gadot, Dwayne “The Rock” Johnson, Lily Allen, David Beckham, Adele, George Clooney, Enrique Iglesias, Robert Pattinson, Janet Jackson, Megan Fox, Tina Fey, Cher.

Ovnica

Od konca marca se doma dogaja veliko prerazporejanja: s sestro se ne pogovarjate zaradi neumnosti; nova mizica za kavo ruši feng šui v dnevni sobi in tehnološke nadgradnje se ne obnesejo – nihče ne more povezati luči LED z Alexo. A v nedeljo se je Venera premaknila v vaš domači sektor in prinesla nekaj sladkosti, ki vam pomaga pospraviti nered in se urediti. Čas je, da se spravite v red in poskusite znova.

Sporočilo tedna: Negovala bom svoje temelje.

Bikica

Vaš vladajoči planet Venera se ta teden pomakne v znak Raka in vaš komunikacijski sektor, kar v vaše neposredno okolje prinaša vse vrste umetnosti, lepote in užitkov. V kavarni vas čakajo čudovite slike, na gostilni vaše najboljše prijateljice nov lepotec in nova glasba vašega najljubšega glasbenika. Izkoristite to kot priložnost, da z najbližjimi prijatelji delite več tistega, kar imate radi. Ste ustvarjalec okusov! Izkoristite svoj vpliv.

Sporočilo za tedna: Moj okus je neprekosljiv.

Dvojčici

Venera se je to nedeljo preselila v Raka in vaš sektor denarja, kar prinaša dobre novice za vaš bančni račun. Od konca marca ste imeli ogromno nepričakovanih izdatkov in ste se podali v malce noro trošenje, zato je zdaj čas, da odprete račune in pospravite nered. Čeprav je najbolje, da ste v naslednjih nekaj tednih nekoliko bolj varčni, ne varčujte pri hranljivih obrokih ali kakovostnem času s prijatelji in družino. Zberite prijatelje na piknik! Privoščite si nekaj dobrot!

Sporočilo tedna: Izbiram, kar je hranljivo za mojo dušo.

Rakica

Že dolgo ste potrebovali zmago in končno jo boste dobili ta teden, saj je Venera v nedeljo vstopila v vaše znamenje. Že več mesecev se spopadate s stresom in raznimi vnetji, s tem vstopom pa se boste lahko enkrat osredotočili na dobro počutje v svojem telesu. Ker je Mars do 20. maja še vedno v vašem znamenju, obstaja možnost, da bo še več vročih izbruhov, zato se dogovorite za striženje in si nadenite lepo obleko ter makeup, da se ohladite. To si zaslužite.

Sporočilo tedna: Hladna kot kumara.

Levinja

Nekoliko nepričakovana odgovornost se na vas zgrne v torek, ko se Sonce sreča s presenetljivim Uranom. Čeprav bi to običajno razumeli kot trenutek, ko se lahko pohvalite ali pokažete svojo moč, je tokrat najbolje, da delujete pod radarjem. Osredotočite se na delo v ozadju in poskrbite za počitek. Čas je, da pred svojim velikim prvencem v naslednjem mesecu popravite nekatere gube v svojem življenju.

Sporočilo tedna: Skrivnosti so zabavne.

Devica

Medtem ko se spoprijemate z novimi odgovornostmi v svojem življenju, težko najdete prijatelje, ki so na vaši ravni. Toda vse to se bo obrnilo, saj je Venera v nedeljo vstopila v vaš sektor prijateljstva in vam v naslednjih nekaj tednih prinesla veliko priložnosti za spoznavanje novih ljudi in pristno povezovanje. To ne bodo le prijatelji, s katerimi boste želeli potovati in se od njih učiti. Sprejmite morsko spremembo!

Sporočilo tedna: Pomembno je potovanje, ne cilj.

Tehtnica

 

Vaš vladajoči planet Venera se je v nedeljo premaknil v Raka in vaš karierni sektor, kar vam daje priložnost, da razčistite poklicne frustracije, ki so se pojavile od konca marca. Težave ste imeli z uveljavljanjem svoje identitete ali pridobivanjem spoštovanja pomembnih osebnosti, vendar vam ta tranzit (zlasti v soboto) omogoča, da naredite vtis na tiste, na katere je treba narediti vtis. Čas je, da si naredite nove fotografije, posodobite svojo spletno stran ali se potegujete za napredovanje.

Sporočilo tedna: Sem vredna pohvale.

Škorpijonka

S sončnim mrkom v vašem znamenju prejšnji teden ste zlahka zmagali na tekmovanju za “največjo čustveno sprostitev” in imate vso pravico, da si ta teden vzamete dopust. Vendar se vam to nedeljo ob prehodu Venere v vaš sektor potovanj in izobraževanja ponuja nekaj zanimivih priložnosti. Čeprav je najbolje, da zdaj, ko je Merkur še vedno retrograden, ne sprejemate težkih načrtov ali odločitev, si nekaj časa vzemite za Pinterest in vizijo, da bi uresničili, kar si želite.

Sporočilo tedna: Kar vidim, lahko tudi uresničim.

Strelka

Zaradi mrka prejšnji teden ste se morda počutili izčrpani in brez nadzora, zato vam nihče ne more zameriti, da ste ta teden začeli grenko ali melanholično. Toda ker se je Venera v nedeljo pomaknila v vaš sektor skupnih virov, je pomoč na poti, če ste le dovolj pogumni, da zanjo zaprosite! V zadnjih mesecih je bilo veliko težkih pogovorov in stresnih pogajanj, zdaj pa je čas, da lovite čebele z medom.

Sporočilo tedna: Privlačim pozitivno.

Kozoroginja

Venera je v nedeljo vstopila v Raka in vaš sektor odnosov ter prinesla nekaj sladkosti v vse vaše najtesnejše povezave. Ne glede na to, ali se s partnerjem ustalite v boljšo rutino, podpišete ugoden dogovor s stranko ali si končno privoščite nekaj kakovostnega časa s svojo najboljšo prijateljico, ste prepričani, da to ni le minljiv občutek, ampak naj bi trajal! Medtem ko se počutite dobro, poskrbite, da bo v vašem urniku v prihodnjih tednih dovolj prostora za več sladkosti.

Sporočilo za tedna: Vzamem si čas za dobre stvari.

Vodnarka

V vašem svetu je bilo od konca marca nadvse živahno, in čeprav je še vedno veliko dela, si boste ta teden nekoliko oddahnili. Venera se je v nedeljo preselila v vaš sektor vsakodnevnih opravil in vas spodbudila, da prenehate loviti slapove in v vsakdanjem življenju poiščete več sladkosti. Naj gre za to, da se zbudite uro prej, da si pred delom privoščite nekaj časa zase, ali da vsak dan zaključite z dolgim sprehodom po parku – lažje, kot si mislite, je najti nekaj miru.

Sporočilo za tedna: Izbiram preprostost.

Ribi

Čeprav je mrk prejšnji teden prinesel nekaj težkih razkritij, se, Ribe, predolgo ne utapljajte v izgubljenem. V nedeljo se je Venera preselila v Raka in vaš sektor romantike, zato bo v vaše življenje na zmenkih prinesla nekaj prepotrebnih dobrih vibracij. V naslednjih nekaj tednih je bolj verjetno kot običajno, da boste našli nekoga, ki vam je resnično všeč (ali pa si vsaj želite, da bi se z njim poljubljali), zato bodite na voljo!

Sporočilo za tedna: Jaz sem ulov!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj