V nedeljo, 6 septembra, se bo planet ljubezni, Venera, pomaknila v znak Leva in vas tako navdihnila, da se boste elegantno uredili in se niti najmanj več ne opravičevali glede tega, komu ali čemu ste naklonjeni.

V sredo, 9. septembra, pa bo prišel glavni dogodek tega tedna – če ne kar cele jeseni: Mars se bo v znaku Ovna začel pomikati retrogradno. Naslednjih nekaj tednov se boste morali zato – ne glede na to, kako zagnani boste – malce brzdati in temeljito premisliti o svojih nadaljnjih akcijah. Delate na svoji prihodnosti – in to je maraton, ne šprint.

Zvezdniki Device: Zendaya, Beyonce, Keanu Reeves, Cameron Diaz, Salma Hayek, Nick Jonas.

Ovnica

Ste tako osredotočeni nase, da ste pozabili, da vsega pa res ne zmorete sami? Ko se bo Mars postavil retrogradno, se bo agresivna sila, ki vas je gnala dalje od konca junija, končno začela ustavljati. To poletje ste naredili neverjeten napredek – vendar a sploh še imate koga okoli sebe? Planet povezovanja, Venera, se je pomaknila v znak Leva in vas opomnila na prefinjeno sposobnost prepričevanja če hočete moč in vpliv, poskrbite, da se boste na poti do tja tudi zabavali.

Sporočilo tedna: ubijte jih s prijaznostjo.

Bikica

Kaj vas mori te dni, draga Bikica? Od konca junija dalje vas prevevajo dvomi in anksioznost, ki vam preprečujejo, da bi širili obzorja. Ko se bo Mars v sredo začel pomikati retrogradno, bo nastopil trenutek, da se soočite s svojimi strahovi. Stvari ne postanejo lažje – vi pa lahko vseeno dobite malce več jasnosti. Z vašim vladajočim planetom Venero bo ta teden idealna priložnost, da se zabubite doma in se nehate sekirati zaradi vprašanj “kaj vse še bo”.

Sporočilo tedna: izpustite in naj gre po svoje.

Dvojčici

Od konca junija dalje ste bili zelo aktivni v svoji skupnosti: starejšim ste nosili potrebščine iz trgovin; bili ste na vsaki domači zabavi in vse, kar pritiče. A ko se bo v sredo Mars obrnil retrogradno, se bodo stvari upočasnile in ugotovili boste, da čeprav ste poskrbeli za vse ostale, ste zato pozabili na nekatere svoje investicije. V petek vas bo zavajajoča službena situacija morda oddaljila od družinskih obveznosti. Čas je, da premislite o svojih prioritetah.

Sporočilo tedna: kdo je v resnici vreden vašega časa?

Rakica

Nobena skrivnost ni, da želite biti zvezda. Od konca junija dalje preveč delate; dobivate nešteto novih sledilcev na družbenih omrežjih in se bližate cilju, da bi vaši karierni cilji postali resničnost. Vendar a pozornost, po kateri hrepenite, preprečuje, da bi bili dober partner. Ko se bo Mars obrnil retrogradno, bo to upočasnilo vaše bližanje kariernim ciljem. Ko se bo prah polegel, pa poskrbite, da ugotovite, koga ste zanemarjali. Z Jupitrovo postavitvijo v soboto bo nastalo več prostora za partnerstvo in zavezo. Bodite temu odprti.

Sporočilo tedna: resnična rast ne prihaja na račun drugih.

Levinja

To poletje je privedlo do nekaj nepričakovanih duhovnih razkritij, kajne, Levinja? Vendar ali vas je vaš neumoren trud iskanja resnice oddaljil od dela? V nedeljo, 6, septembra, bo sladka Venera vstopila v vaš znak in vam nemudoma poslala val samozavesti. Če ste odlašali z obiskom frizerja, je sedaj pravi trenutek! Potem pa vas bo retrogradni Mars prisilil, da se boste malce ustavili in posvetili duhovnim in intelektualnim dosežkom, da boste lahko opravili nekaj rutinskih opravil v svojem življenju.

Sporočilo tedna: glamur ni vse.

Devica

Od junija dalje ste vložili veliko truda in denarja v sodelovalni projekt, ki pa ni ravno obrodil sadov. Z retrogradno postavitvijo Marsa bo čas za preverbo dejanskega stanja: vas je to početje zadrževalo, da niste v ničemer zares uživali? Če se boste v petek počutili posebej na tleh, dovolite svojemu partnerju, da vas zamoti s prijetnim dnem na plaži; kozarcem vrhunskega vina ali simpatičnim filmom. Čas je, da premislite, v kaj je res vredno investirati.

Sporočilo tedna: čas je, da se sprostite.

Tehtnica

 

Kdo ima vso vašo pozornost? Od konca junija dalje ste hodili po prstih okoli določenih ljudi in jim prepustili odločitve. A čas je, da to ustavite – ne morete se neprestano postavljati na zadnje mesto! Retrogradna postavitev Marsa v sredo vas bo prisilila, da konfliktom pridete do dna. Ni potrebno, d aje to prepir, a stvari morate nasloviti. Ne morete biti več tiho. Venera se bo ta teden postavila v vaše področje prijateljstev, zato se oprite nanje za podporo.

Sporočilo tedna: kaj ko bi sebe postavili na prvo mesto?

Škorpijonka

Neutrudno ste delali, draga Škorpijonka. Vendar: ali tudi kaj skrbite zase? Kako lahko greste skozi vsakodnevne obveznosti brez vsakršnih težav? Na srečo bo retrogradni Mars v sredo poskrbel, da se bodo nekateri vaši projekti malce ustavili in si boste lahko vzeli nekaj časa tudi zase. Izkoristite priložnost, da v svoje življenje vnesete tudi nekaj udobja in sprostitve. Sanjski zmenek ali večer s prijatelji v petek vas bo dodatno prepričal, da je čas, da se upočasnite.

Sporočilo tedna: čas je, da se upočasnite.

Strelka

Ko se bo Mars postavil retrogradno, bo nastopil trenutek, da se soočite z realnostjo. Koliko denarja ste zmetali skozi okno za nepotrebne nakupe, aktivnosti svojih otrok in prehranjevanje v restavracijah? Z malce več premišljenosti stopite v jesen in kasneje boste lahko investirali v stvari, ki jih dejansko potrebujete in tudi trajajo. V petek posvetite nekaj časa preurejanju svoje pisarne, saj bo to veliko doprineslo k vaši produktivnosti. Osredotočite se na uspeh.

Sporočilo tedna: ne razmetavajte z denarjem.

Kozoroginja

Zadnjih nekaj tednov ste bili zelo ujeti v družinske zadeve. Preselili ste se v stanovanje na drugem koncu mesta; mami ste pomagali pri čiščenju in urejanju kleti; sestrama ste pomagali razčistiti spor. Ko se bo Mars v sredo postavil retrogradno, se bodo stresne stvari v vašem življenju začele umirjati in v tistem trenutku boste sprevideli, kako zelo ste pozabili nase. V soboto si rezervirajte dan zase in za razvajanje – magari doma kopel; piling telesa; maska za obraz; eterična olja v izparilniku in vaša najljubša glasba – naj bo to vaš dan.

Sporočilo tedna: v redu je, če se držite znanega.

Vodnarka

Čez poletje ste bili izjemno zaposleni; vaš inbox poln mailov; neprestani telefonski klici in redni oddihi. Ko se bo v sredo Mars postavil retrogradno in se vam bo urnik malce umiril, boste sprevideli, da je bila vsa prezaposlenost le način da ste se izognili svojim mislim. Ta teden gre tudi Venera v znak Leva, kar pomeni, da bo vaš partner do vas še posebej ljubeč. Prosite za nekaj uslug in si vzemite čas za meditacijo ali odklop od družbenih omrežij. Že kaka ura popolnega miru bo naredila veliko razliko.

Sporočilo tedna: nehajte se izogibati sami sebi.

Ribi

Čeprav ste zelo sočutni, Ribici, pa je letošnje poletje vaše sočutje nekam skrilo. Ste tako osredotočeni na lastni zaslužek in varnost, da ste zapostavili vse ostale? Ko se bo v sredo Mars postavil retrogradno in vaš dodatni zaslužek zmanjšal,  sprevideli, da so bili vsi vaši boji to poletje zaslužni, da ste bili zelo malo časa s svojimi prijatelji. V soboto bo Jupiter poskrbel, da se boste povezali s širšim krogom ljudi, kar bo oživili vašo strast pomagati drugim.

Sporočilo tedna: delite užitek z drugimi.

PREBERITE TUDI: Ženska, rojena v nebesnem znamenju device, je pravi zalogaj

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj