Po več tednih napetih pogajanj Venera in Mars v nedeljo, 6. marca, vstopita v znak Vodnarja, kjer se zadnjikrat združita, preden se njune poti dokončno razidejo.

Ob tem srečanju v zračnem znamenju Vodnarja se oba planeta ukvarjata z večjim družbenim redom in nas spodbujata k reševanju težav s pogovorom in zavzemanjem za spremembe. To je odličen čas za dodatno terapevtsko seanso, učenje nenasilne komunikacije ali branje iz kart, da bi razjasnili, kaj se dogaja.

V sredo Merkur zdrsne v znak Rib, kjer bo ta komunikacijski planet opustil hladno intelektualno igro, ki jo je vzdrževal za videz, in se namesto tega prelevil v mistično poezijo.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Rib: Steve Jobs, Sharon Stone, Javier Bardem, Drew Barrymore, Albert Einstein, Elizabeth Taylor, Rihanna, Dakota Fanning, Lupita Nyong’o, Justin Bieber, Bruce Willis, Jon Bon Jovi, Daniel Craig, Michael Caine, Rachel Weisz, Glenn Close, Adam Levine, Elliot Page, Aaron Eckhart, Liza Minelli.

Ovnica

Vzemite si trenutek in pomislite nazaj, vse do decembra 2020. Pomislite na prijateljstva, ki so cvetela; na vezi med sodelavci, ki so se utrjevale; in na pobude skupnosti, ki so se začele uresničevati. Čeprav se zdi, da ste se v zadnjem letu od nekaterih teh povezav oddaljili, vrata niso bila nikoli zaprta. Ta teden vam omogoča, da se vrnete v prostore, ki ste jih pogrešali, in se ponovno navdušite nad druženjem. Rast ni linearna.

Sporočilo tedna: Ne morem izgubiti tistega, kar sem že zgradil.

Bikica

Da, ste zelo trmasti in da, komaj se spopadate s spremembami, a kljub temu ni nikogar drugega, ki bi imel vašo sposobnost vodenja v teh neverjetnih časih. Karierna ali vodstvena priložnost, ki se je prvotno pokazala že decembra 2020, se ta teden vrača, le da ste tokrat dovolj samozavestni, da se pogajate o dogovoru pod svojimi pogoji. Prevzemanje nove odgovornosti je kot začetek novega razmerja – v njem morata biti romantika in napetost. Mora vam spodnesti tla pod nogami.

Sporočilo za tedna: Hočem tisto, kar hoče mene.

Dvojčici

Poklicni uspeh je super in vse – a kaj pa, če bi bili prepoznani po tem, kako se počutite? Vaš vladajoči planet Merkur 9. marca zdrsne v sanjske Ribe in vam odpre prostrane, ustvarjalne pokrajine, ki jih lahko raziskujete. Pod tem vplivom postanete manj novinar ali tehnološki zanesenjak in bolj pesnik ali koreograf. Pomembne prakse so zdaj pisanje dnevnika, branje leposlovja za zabavo in to, da se prepustite samo opazovanju pomembnih praks. Izkoristite svojo domišljijo!

Sporočilo tedna: Svoje največje sanje si moram šele zamisliti.

Rakica

Že decembra 2020 se vam je predstavilo posojilo, pogodba ali partnerstvo. Takrat še niste bili povsem pripravljeni na skok iz stalne službe, udobnega mesta ali predvidljivega samskega življenja. Toda zdaj so stvari drugačne. Pot do sem je bila dolga, vendar ste se v tem tednu pripravljeni zavezati temu, kar sledi vam in tej priložnosti. Čeprav je to dobrodošel konec dolgega obdobja tehtanja prednosti in slabosti, je to tudi nov vznemirljiv (in živčen) začetek.

Sporočilo tedna: Pripravljen sem deliti odgovornost.

Levinja

Letošnja zima vas je preizkušala z nenehnimi pretresi rutine. Sodelavci so se sprli in vaši otroci so protestirali proti varuški brez drugega razloga, kot da se jim preprosto “tako zdi”. Žongliranje z urniki in posredovanje v konfliktih je bilo za vas izčrpavajoče. Ni bilo trenutka miru. Ta teden boste okusili, kako je, če ste deležni popolne podpore. Naj vam nekdo odvzame breme vseh teh neumnosti in ne skrbite, da boste morali v zameno narediti kakšno uslugo.

Sporočilo tedna: Upokojujem sem od nesmislov.

Devica

Ta teden je priložnost, da preučite svoj dnevni urnik in si razjasnite svoje prednostne naloge, ne le za vas, temveč tudi za vaše odnose. Ker bo vaš vladajoči planet Merkur v sredo zdrsnil v svobodno gibanje v znamenju Rib, si boste želeli več povezanosti, vendar je pomembno, da ostanete trdni pri svojih mejah. Nič hudega, če odločitve, ki jih sprejemate zdaj, niso logične ali praktične. Osredotočite se na to, kar vas navdihuje in vam omogoča več svobode v vsakdanjem življenju.

Sporočilo tedna: Več strukture, manj pravil.

Tehtnica

 

Če ste si želeli ponovno obuditi romanco z najljubšim bivšim ali simpatijo, ki je ušla, je ta teden pravi, da začnete preizkušati možnosti te zveze. Tisto, kar je povzročilo vajin začetni razhod, ni bila nezdružljivost, temveč preveliko vmešavanje vseh drugih v vajino razmerje. Kaj če bi se osredotočili na to, kako dober sogovornik je, namesto na to, kaj si o njem mislijo drugi? Iskanje večje lahkotnosti in nežnosti v vsakdanjem življenju vam omogoča, da se omehčate za ljubezen.

Sporočilo tedna: Moje razmerje je moja stvar.

Škorpijonka

Decembra 2020 ste se počutili, kot da ste prišli do korenin nečesa. Po letu sprememb brez primere, osamljenosti in neprijetnih premikov, ste dobili vpogled v to, kako lahko svoj svet obnovite od temeljev. V tem tednu čutite navdih, da se vrnete na to mesto z zavezo, da boste svoj dom uredili tako, da se boste počutili ustaljeno. Prvi korak je sprejetje dejstva, da vam nihče drug ne more povedati, kaj si želite.

Sporočilo tedna: To sem si izbral/a.

Strelka

Ta teden je namenjen uživanju v podrobnostih vašega življenjskega prostora, pošiljanju lepih sporočil družini ali poglobitvi v raziskovanje vaših prednikov. Privoščite si veliko časa za pisanje dnevnika in sanjarjenje, saj vaš um potrebuje prostor, da se prosto pretaka od misli do misli. Morda boste težje opravili kake zahtevne tehnične stvari, zato si privoščite več časa, če sestavljate novo pohištvo ali postavljate domačo pisarno.

Sporočilo tedna: V strukturi najdem svobodo.

Kozoroginja

Trdo delo, ki ste ga vložili v gradnjo svojega bogastva in varnosti že davnega decembra 2020, se vam bo ta teden obrestovalo. V začetku tedna se bo kar od nikoder pojavil velik strošek, vendar ga boste obvladali, ne da bi se pri tem pretirano trudili. Za to je namenjen sklad za nujne primere! Poleg tega boste morda opravili velik nakup, ki ne bo namenjen otrokom, družini ali domu, ampak resnično vam. Izberite nadgradnjo.

Sporočilo za tedna: To sem načrtoval/a.

Vodnarka

Čeprav se načeloma raje izogibate konfliktom, ki nimajo nobene zveze z vami, se bo v začetku tedna z nekaj vaše močne modrosti čudežno rešil dlje časa trajajoč spor med družino ali sodelavci. Ta teden je namenjen temu, da se vrnete k svoji moči in sprejmete svoj status starejšega ali mentorja. Še vedno je treba delati na tem, da se prizemljite in se izognete adrenalinskemu begu iz krize v krizo. Pretok se pojavi, ko sprejmete, da je občutek urejenosti odvisen od vas.

Sporočilo za tedna: Rastem v svojo moč.

Ribi

Kadar toliko časa poslušate stališča vseh drugih, zlahka izgubite sebe. Kaj pa tisto, kar si mislite sami? Kaj pa tisto, kar imate za povedati vi? Komunikacijski planet Merkur v sredo vstopi v vaše znamenje in vam prinese več pozornosti na vaše besede, vaš miselni proces in edinstven način gledanja na svet. Vsakega problema ni mogoče rešiti z navodili za uporabo – vaša skupnost potrebuje več vaše dobro uglašene intuicije.

Sporočilo za tedna: Zaupam svoji intuiciji.

PREBERITE TUDI: Znaki zodiaka, ki najpogosteje zavidajo drugim ljudem

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj