V četrtek bo prišlo do solarne eklipse – izjemno močnega Mlaja v znaku Dvojčkov. Čeprav Mlaje praviloma izkoristimo za nastavljanje namer, bo bolje, da v tej lunaciji le opazujemo, namesto delujemo.

Retrogradni Merkur se bo isti dan, torej v četrtek, srečal s Soncem, kar bo pomenilo velik preboj, pravi ‘aha’ trenutek, ki vas bo lahko povsem prevzel. Vse te realizacije vas bodo peljale skozi preostanek leta 2021.

V petek se bo agresivni Mars premaknil v znak drznega Leva in vse boste opravljali v stilu. Naslednjih nekaj tednov boste še posebej občutljivi na vse, kar lahko rani vaš ponos. Lojalnost pomeni vse.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Dvojčka: Naomi Campbell, Heidi Klum, Angelina Jolie, Emily Ratajkowski, Ginnifer Goodwin, Helena Bonham Carter, Lauryn Hill, Annette Benning, Brooke Shields, Alanis Morissette, Natalie Portman, Adriana Lima, Mary-Kate in Ashley Olsen, Courteney Cox, Zoe Saldana, Paula Abdul, Kanye West, Johnny Depp, Clint Eastwood, Liam Neeson, Mark Wahlberg, Colin Farrell, Shia LaBeouf, Joshua Jackson, Morgan Freeman, John Wayne, Jogh Goodman.

Ovnica

Četrtkov Mlaj bo v četrtek popolnoma zaustavil vaš urnik. Zamudili boste pomemben sestanek, medtem, ko boste imeli nujen telefonski pogovor z zaskrbljeno sestro. Preprosto ne zmorete vsega! Nekaj bo pač moralo počakati. V petek, ko bo Mars stopil v Leva, boste nadalje čistili svoj prenatrpan urnik, da boste več časa z otroki – ali pa da se boste malo posvetili sebi, se umirili in razvajali. Naslednjih nekaj tednov v ospredje postavite zasebno življenje.

Sporočilo tedna: Kaj bi naredil vaš notranji otrok?

Bikica

Mlaj v četrtek bo padel v vaš finančni sektor, kar bo prineslo nepričakovan finančni priliv. Nemudoma boste hoteli zapraviti precejšnji del za notranjo opremo – tista vintage komoda vas kličeee! – a bolje bo, da poplačate dolgove in preostanek shranite ali premišljeno investirate. Spomnite se nasveta finančne svetovalke, ko ste bili brez prebite pare – dobro vam je povedala in sedaj je čas, da ponovno upoštevate njen nasvet.

Sporočilo tedna: Premislite, preden zapravljate.

Dvojčici

Retrogradni Merku se v četrtek sreča s Soncem in nato še Mlaj v vašem znaku bosta povzročila, da se boste ta teden znašli sredi kaosa. Obožujete vso pozornost, ki jo dobivate za rojstni dan in da boste imeli veliko praznovanje, a vsi ti nebesni tranziti vas bodo opomnili, da se obrnete tudi navznoter. Ko se pogledate v ogledalo – koga vidite? Premislite, kako lahko zgradite boljši odnos – s sabo.

Sporočilo tedna: Bodite sebi najboljši prijatelj.

Rakica

Mlaj v četrtek pade v vaš sektor nezavednega in v sanjah se vam bodo razkrila nekatera neverjetna odkritja. Prav zares. Zelo ste se trudili, sploh s svojimi vadbami, a ta teden boste začutili, da je čas za počitek, saj kaj dosti drugega ne boste mogli. Poslušajte svoje telo in mu dajte čas za počitek in regeneracijo. Dovolite si popoldanski dremež – vsak dan, če bo treba. V petek bo Mars stopil v vaš finančni sektor, kar vas bo prisililo, da iz omar privlečete določene okostnjake.

Sporočilo tedna: Produktivnost je vse.

Levinja

Vaše iskanje službe je naravnost frustrirajoče, a Mlaj v četrtek bo prinesel nekaj zanimivih delovnih mest v vaš mailbox. Izkazalo se bo, da je bila bežna kava z nekdanjem sodelavcem vredna vašega časa. V petek Mars stopi v vaš znak, boste hitro dobili novo delo ali napredovanje, saj vam bo šla samopromocija odlično od rok. Zapomnite si, da je Merkur retrograden do 22. junija, zatorej četudi boste navezovali stike, se bodo stvari še vedno pomikale počasi.

Sporočilo tedna: Sledite znakom.

Devica

S pomočjo Mlaja v petek boste sprevideli, da je svet vaš. Stvari na delu niso bile enostavne, to je res, a Mlaj tega tedna vas bo popeljal h kariernemu uspehu. Ne glede na to, ali boste freelancer ali boste zasedli vodilno delovno mesto – tranzicija bo sicer zaslužena, a živce parajoča. Imate vse, kar potrebujete? V petek gre Mars v znak leva, kar vas bo spodbudilo, da boste začeli delati v zakulisju in nehali skrbeti, kaj si mislijo drugi ljudje.

Sporočilo tedna: Rast je naporna, a vztrajajte.

Tehtnica

 

Retrogradni Merkur vas je potisnil globoko v študiozne vode. Ali ste se lotili tečaja za učiteljico joge ali otroka uvajate v samostojno spanje – zajemate skoraj preveč informacij. Mlaj v četrtek vam bo pomagal izluščiti najpomembnejše znanje in vas potisnil še nivo višje. Nenadoma vam bo postalo vse jasno. V petek se bo Mars prestavil v Leva in presrečni boste, ko se boste dobili s prijatelji in z njimi delili vse svoje novo pridobljeno znanje.

Sporočilo tedna: Učenje je proces, ne cilj.

Škorpijonka

Mlaj ta teden vas bo prisilil, da zakopljete določene stare konflikte s svojim partnerjem. Sedaj, ko je življenje bolj ustaljeno, bosta opazila vse stvari, na katerih nista delala v zadnjem letu. Morda je čas za partnersko terapijo, preden preveč zabredeta v težave – saj veste, bolje preventiva kot zvoniti po toči. Čeprav glede vaše kariere stvari postajajo čedalje bolj vroče, je pomembno, da ne zanemarite partnerskega odnosa. Saj veste, kaj je najpomembnejše v življenju.

Sporočilo tedna: Izogibanje problemu ga ne bo rešilo.

Strelka

Čeprav ste zadnjih nekaj tednov posvetili poskusu reševanja odnosa z bivšim, vam Mlaj nakazuje, da bi morali odpreti srce novi ljubezni. Bivši so bivši z razlogom. Morda mislite, da si sploh ne želite več novega odnosa, a dejstvo je, da ne želite trenutnega odnosa. Bodite pozorni na vse dogajanje v začetku tega tedna, naj si bo na delu, v družini ali pri sebi. Karkoli že začenjate lahko vodi v vašo naslednjo romanco ali posel.

Sporočilo tedna: Vsak nov začetek pride potem, ko se zaključi staro.

Kozoroginja

Stvari vaših vsakodnevnih obveznosti so dosegle kritično točko. Ne glede na to, ali ste preobremenjeni z zahtevami in pričakovanji vašega šefa, ali svojim nadobudnim malčkom – Mlaj v četrtek vas bo pripeljal na rob izgorelosti. Sedaj je čas, da se zaustavite in umirite, vzamete čas zase. Mars bo v petek stopil v vaš sektor skupnih virov, kar pomeni, da ko vam zmanjka moči, poprosite za pomoč. Partner, prijateljica, sorodnik … vi pa si privoščite večer ali dan zase – s kopeljo in kozarcem vina.

Sporočilo tedna: Nič ni narobe, da prosite za pomoč.

Vodnarka

Mlaj v četrtek vas bo silil, da vse skupaj izpustite. Retrogradni Merkur pa bo pripeljal vse sorte ljubimcev iz preteklosti nazaj v vaše življenje. In četudi bi vam bilo zabavno se ponovno pozabavati s katerim od njih – zakaj se ne bi raje posvetili temu, kar si res želite? To je globok, trajen, partnerski odnos. Z agresivnim Marsom, ki v petek stopa v vaš sektor odnosov, se bodo stvari začele odvijati v pravo smer. A bodite previdni in se držite postavljenih standardov.

Sporočilo tedna: Le kdo ima čas za igrice?

Ribi

Od polne Lune 26. maja dalje ste zagozdeni v rutino in razmišljate o kariernih razočaranjih. Ob tem zanemarjate svojo družino in popoldansko delo. Mlaj v četrtek vas bo spomnil, da se rast začne na trdnih temeljih in imate neverjetno srečo, da imate svoje temelje – družino. Stvari bodo postajale čedalje bolj pestre, zato se organizirajte in se lotite vsega, kar že dolgo odlašate.

Sporočilo tedna: Preprosto začnite že.

PREBERITE TUDI: Zanimiva dejstva o ljudeh, rojenih v znaku tehtnice

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj