Ta teden se začne z obnavljajočim Mlajem v znaku Device, ki bo v ponedeljek. Še isti dan se bodo temu aspektu pridružili še trije drugi, zato je ta mlaj res nekaj posebnega. Mars je ustvaril podporno navezavo s Plutonom, kar bo na površje naplavilo nekaj neprijetnih, a nujnih resnic.

Venera bo v navezavi z Jupitrom prinesla val optimizma; Sonce pa bo z inovativnim Uranom prekinilo našo običajno rutino in nas povabilo v svežo perspektivo. Spremembe so čudne in nenavadne. Ne moremo se premakniti naprej, ne da bi se zavedali svojih preteklih napak in jih tudi skušali popraviti in odpraviti.

Kaj je še na meniju ta teden? Planet ljubezni, Venera, se je v nedeljo, 5. septembra, zoperstavila življenje spreminjajočemu Plutonu, preden se bo v petek pomaknila v znak Škorpijona. Venerina zoperstavitev Plutonu je aspekt velikih transformacij v odnosih, med drugim tudi celjenju ran. Venerino potovanje skozi znak Škorpijona, ki bo trajalo do 7. oktobra, nas bo vse osredotočilo na neprecenljivo vrednost globoke povezanosti in intime. Če ne moremo imeti resnih odnosov – v čem je potem sploh smisel?

Zvezdniki, rojeni v znamenju Device: Zendaya, Beyonce, Blake Lively, Alexander Skarsgard, Chris Pine, Jack Black, Armie Hammer, Lea Michele, Shania Twain, Cameron Diaz, Richard Gere, Gloria Estefan, Padma Lakshmi, Salma Hayek, Keanu Reeves, Michael Keaton, Beyoncé, Idris Elba, Evan Rachel Wood, Adam Sandler, Michelle Williams, Colin Firth, Ryan Phillippe, Emmy Rossum, Tom Hardy, Amy Poehler, Alexis Bledel, Nick Jonas, Jada Pinkett Smith, Jimmy Fallon, Stephen King.

Ovnica

Obetajo se vam velike spremembe na delovnem področju, draga Ovnica. Ne le v širšem oziru, temveč tudi kar se tiče vsakdanjih stvari. Nihče ne dvomi, da ne bi trdno delali, a ste v svoji želji, da bi se reorganizirali, morda izgubili svojo strast? Mlaj v ponedeljek vam ponuja trenutek kontemplacije, da prerazporedite svoj čas in energijo. Kaj je prva stvar, ki vas obremenjuje in se je lahko znebite?

Sporočilo tedna: Če delamo vse, to včasih pomeni, da ne delamo nič.

Bikica

Zadnjih nekaj let ste se trudili stabilizirati ne le svoje profesionalno življenje, temveč tudi svetovni nazor. Integriteta je vaša prioriteta številka ena in veliko uspeha ste dosegli, ker ste živeli avtentično. A Mlaj v ponedeljek vas bo pozval, da se vrnete na kraj, kjer boste popolnoma sami, ter se poglobite v svoje najgloblje želje ter se ponovno posvetite umetnosti. Kako bi lahko vnesli več zabave in užitka v svojo vsakdanjo rutino?

Sporočilo tedna: Naj vas vodi ljubezen.

Dvojčici

Mlaj v ponedeljek bo prinesel zaključek dlje časa trajajoči situaciji doma ali z vašo družino. Čeprav le za trenutek, vam je končno dovoljeno, da se oddahnete od vsega in uživate v zasebnosti. Rešitev za situacijo prihaja na nepričakovan način (le kdo bi si mislil, da bo vaša težavna cimra preprosto spakirala kovčke in odšla?). V petek se bo Venera pomaknila v znak Škorpijona in s tem v vaš sektor dnevnih obveznosti, kar vas bo spodbudilo, da najdete čas za stvari, ki vas veselijo – in to vsak dan.

Sporočilo tedna: Stvari so lahko tudi preproste.

Rakica

Mlaj v ponedeljek bo razsul vaše načrte, narejena z najboljšimi nameni. Medtem, ko boste skušali pobegniti svoji neprestani osamljenosti, boste ugovorili, da je vaša najljubša kavarna za vedno zaprla svoja vrata. Še ena žrtev plandemije … To vas bo precej potrlo, sploh ker ste precej občutljiva duša, saj ste izgubili svoje varno zatočišče. A če boste še malo pohajkovali po okolici, boste odkrili novo, čisto posebno mesto. V petek se Venera pomakne v vaš sektor užitka, zato se pripravite na mesec romance in kreativnosti.

Sporočilo tedna: Pohajkujte dalje.

Levinja

Se obkrožate s stvarmi, ki vam prinašajo veselje? Ali se lomite pod bremenom navlake ins tresa? Mlaj v ponedeljek vas vabi, da počistite hišo, podarite stara oblačila ter si kupite nov mikser za pripravo super zdravih smoothiejev. Zaslužite si lahkotnost in uživanje. Bolj, kot boste zaupali v lastno vrednost, bolj boste privlačili priložnosti, ki bodo odražale vašo vrednost. Bodite pogumni in recite da vznemirljivi ponudbi.

Sporočilo tedna: Pozornost ustvari vrednost.

Devica

Mlaj v ponedeljek je v vašem znaku, Devica, zato nikar ne zamudite priložnosti, da nadgradite svoj življenjski slog. Toliko časa porabite za potrebe vseh drugih, da pogosto pozabite na lastne prioritete. Ali bi si morali začeti iskati novo službo, ali so vsi vaši prijatelji na lovu? Si želite res pobarvati lase, ali le zato, ker to počnejo vse druge? Uživajte v nečem luksuznem, kar je res odraz vaših želja in potreb, ne vseh drugih.

Sporočilo tedna: Avtentičnost ustvari vitalnost.

Tehtnica

 

Mlaj v ponedeljek je povabilo za sprehod na bolj duhovno pot in posvetitev spiritualnemu. Postavite si oltar, prakticirajte ritual ali si zjutraj preprosto vzemite 5 minut časa za tiho kontemplacijo in meditacijo. Ko se bo sezona zares začela, kar je čez nekaj tednov, bo kar pritisk, zato uživajte v miru naslednjih nekaj tednov pred nevihto. Opazite šumenje vetra in graciozno lepoto narave okoli sebe.

Sporočilo tedna: Mir je prava odločitev.

Škorpijonka

Mlaj tega tedna bo osvetlil vaš prijateljski sektor in vas prisilil, da se ponovno povežete z ljudmi, ki vas navdihujejo, da se podate na lov za svojimi sanjami. Ker se trenutno ubadate s težavami doma in v službi, je pomembno, da imate okoli sebe ljudi, ki vas podpirajo, vam dajejo odzive na vaše izkušnje ter navijajo za vas. Venera se v petek pomakne v vaš znak, kar bo odprlo mesec osredotočanja na vse, ob čemer se počutite dobro.

Sporočilo tedna: Prijatelji so za vedno.

Strelka

Vaš glas kot glas vodje je tako močan in pomemben. Mlaj v ponedeljek vas bo prisilil, da zavzamete več prostora kot avtoriteta in svoje veze spremenite v skupnost. Z Venero, ki se bo v petek pomaknila v vaš sektor nezavednega, je pomembno, da najdete tudi pomen uživanja in zasebnosti. Trdo delajte tekom dneva, a zvečer se še intenzivneje relaksirajte. Odklop ni nujno kompliciran – potrebujete le kozarec vina in dobro knjigo.

Sporočilo tedna: Preveč počitka, da bi bili pod stresom.

Kozoroginja

Mlaj v ponedeljek vam prinaša priložnost, da sledite svoji radovednosti. Ne glede na to, ali ste planirali selitev v drugo mesto, ali vpis na fakulteto ali da bi po dolgi pavzi nadaljevali z jogo – čas in viri, ki jih potrebujete, so končno dosegljivi. Delo, ki ga opravljate, bi lahko postalo velik del vaše kariere ali javne podobe, a zaenkrat je vaš edini cilj dobiti čim več znanja.

Sporočilo tedna: Pojdite in se učite!

Vodnarka

Mlaj v Devici v ponedeljek je priložnost za sodelovanje. Ne glede na to, ali planirate svojo poroko, lansirate nov posel ali iščete nove stranke, ste osveženi z novimi silami, saj ste dopustili vstop novim ljudem. V petek bo sladka Venera stopila v znak Škorpijona in s tem vaš karierni sektor, kar bo še bolj poudarilo vašo potrebo da vodite diplomatsko. Skrb zase in vaše najdražje je to, akr vam je najbolj pomembno.

Sporočilo tedna: Vodite iz srca.

Ribi

Razmišljali ste, da bi svoj površinski odnos popeljali na višjo raven – ali pa le obnovili zaobljube s svojo dolgotrajno ljubeznijo – in Mlaj v ponedeljek je dal zeleno luč za to. A odnosi niso samo to, kar se dogaja med vama – pomenijo vključitev eden drugega v svoje vsakodnevno življenje, tak z vsem čudovitim kot tudi dolgočasnim. Gre za holistični pristop. Praznujte ta naslednji korak in svojo ljubezen predstavite novi skupini prijateljev. Integrirajte z vso skrbnostjo.

Sporočilo tedna: Vsi deli sestavljajo celoto.

PREBERITE TUDI: 5 stvari, ki jih morate vedeti o devicah

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj