Polne Lune pomenijo vrhunec in ta v skrbnem zemeljskem znamenju poskrbi, da ne bo nobenih odprtih koncev. Zaključujemo ne le vse, kar se je zgodilo od Mlaja v Ribah 20. februarja, temveč tudi vse, kar se je odvijalo od avgusta, ko je Mars prešel v Dvojčke.

Istega dne – pravzaprav manj kot uro po polni Luni – se Saturn, planet strukture, premakne v znamenje Rib, znamenje globokega morja. To je začetek triletnega tranzita, ki bo trajal do februarja 2026. Morda si mislite, da Saturn, osredotočen na obliko, nima nič skupnega z brezobličnimi Ribami, in v marsičem imate prav!

Toda ta tranzit je namenjen reševanju tovrstnih ugank. V naslednjih nekaj letih bomo morali zgraditi oceane sočutja, razvozlati dolgotrajne skrivnosti in razviti disciplino sredi neznanega. Če ste bili rojeni med letoma 1994 in 1996, 1964 in 1967 ali 1935 in 37, ta tranzit pomeni začetek vašega Saturnovega povratka. Na tem kozmičnem popotovanju se boste pridružili Harryju Stylesu, Keanuju Reevesu in Bjork.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Rib: Steve Jobs, Sharon Stone, Javier Bardem, Drew Barrymore, Albert Einstein, Elizabeth Taylor, Rihanna, Dakota Fanning, Lupita Nyong’o, Justin Bieber, Bruce Willis, Jon Bon Jovi, Daniel Craig, Michael Caine, Rachel Weisz, Glenn Close, Kristin Davis, Rashinda Jones, Chelsea Handler, Chris Martin, Jessica Biel, Eva Longoria, Adam Levine, Emily Blunt, Jessice Biel, Eva Mendes, Olivia Wilde, Jon Hamm.

Ovnica

Polna Luna v Devici v torek pade v območje vašega vsakdanjega dela in poudari, kako trdo ste se v zadnjih mesecih trudili, da bi vse opravili. Čas je, da vzamete škarje in odrežete tisto, kar vam ne služi več. Nekaj idej o tem, kaj bi lahko odrezali: klepet v skupini prijateljic mamic, ki ga že imate nastavljenega na “Ne moti”; usluge za težavno sosedo ali peklenska vožnja na pilates.

Sporočilo tedna: Delajte manj.

Bikica

Polna Luna v Devici v torek pade v vaš sektor romantike in užitkov ter osvetli vse obroče, skozi katere ste morali v zadnjih mesecih skakati, da ste se lahko zabavali. Nekaj mora popustiti in več kot verjetno je, da imate nekaj delovnih ali družabnih obveznosti, ki bi se jih lahko znebili. Ta teden si podarite več prostega časa.

Sporočilo za tedna: Izpolnjena.

Dvojčici

Polna Luna v Devici v torek pade v vaš sektor doma in družine ter vas opozori na žrtve, ki ste jih v zadnjih nekaj mesecih naredili, da bi napredovali. V to stanovanje ste se preselili že septembra, zakaj ga še niste razpakirali?! Uspeh, ki se vam obeta, je slajši, ko pokličete babico in uredite kuhinjo.

Sporočilo tedna: Korenine.

Rakica

Polna Luna v Devici v torek pade na vaše območje urnika in komunikacije ter opozori na to, kako preobremenjujoč je postal vaš vsakdan. Rešitev je morda v tem, da natančneje določite, katerim ciljem in projektom se je vredno posvetiti na dolgi rok. Vsega ne morete storiti naenkrat, zato se odločite, kje bi radi začeli.

Sporočilo tedna: Sveže.

Levinja

Polna Luna v Devici v torek pade v vaš denarni sektor in poudari, kako zelo so vaše finance v zadnjih mesecih nihale. Čeprav se počutite preobremenjeno, je zdaj smiselno konsolidirati dolgove, sprostiti ponavljajoče se izdatke in prositi za podporo pri tem. Prvi korak k ozdravitvi je prepoznati težavo.

Sporočilo tedna: Viri.

Devica

Polna Luna v torek je v vašem znamenju in vas navdaja z občutljivostjo glede vaše podobe, identitete ali zdravja. Namesto da vas skrbi, kaj želi vaš partner, kaj pričakuje vaš šef ali kaj potrebuje vaša najboljša prijateljica, si ta teden vzemite trenutek in začutite svoje občutke. Vlaganje v težave drugih je zadovoljivo le toliko časa.

Sporočilo tedna: Polna luna, polna jaz.

Tehtnica

 

Polna Luna v Devici v torek pade v vaš nezavedni sektor in osvetli tesnobo, strahove in skrbi, ki ste jih proti vsem naporom skušali obdržati pod krinko. Dobra novica je: ničesar od tega ne morete nadzorovati. Slaba novica: tudi ta je, da ne morete nadzorovati ničesar od tega. Osredotočite se na to, kar je pred vami. Le tako lahko ugotovite, kaj bo sledilo.

Sporočilo tedna: Prisotnost.

Škorpijonka

Polna Luna v Devici v torek je v vašem družbenem sektorju in poudarja, kako ste v zadnjih mesecih dali vse od sebe, da bi zgradili delovne odnose, skupnost ali občinstvo. Ob tem se boste morda zavedali, da ste se preveč naprezali. Mreženje vedno terja svoj davek. Ponovno se srečajte z ljudmi, na katere vam ni treba narediti vtisa.

Sporočilo tedna: Dovolj.

Strelka

Polna Luna v Devici v torek pade na vaše območje kariere in prepoznavnosti, kar pomeni prelomni trenutek za vaše javno življenje. To, za kar se trudite že od avgusta, se končno obrestuje. A kljub temu se lahko počutite ranljivi, ko vas prepoznajo. Praznujte doma z najbližjimi in se ponovno predstavite, ko boste pripravljeni.

Sporočilo tedna: Pridite.

Kozoroginja

Polna Luna v Devici v torek je v vašem sektorju svetovnega nazora in prinaša vrhunec velikega projekta, s katerim ste se trudili več mesecev. Ne glede na to, ali predstavljate, objavljate ali potujete, je to prav tako vznemirljivo kot naporno. Morda je čas, da zmanjšate nekatere obveznosti in sprostite svoj urnik. Nekaj idej, kaj bi lahko zmanjšali: petkovi sestanki ob 16. uri; preveč zapletena kosila ali idealistični treningi za polmaraton.

Sporočilo za tedna: Racionalizirajte.

Vodnarka

Polna Luna v Devici v torek pade v vaš sektor skupnih virov in osvetli tako finančno kot čustveno prtljago, ki vas je zadrževala. Ta teden se lahko počutite kot velik preboj na terapiji: katarza in olajšanje, ki povzroči vse občutke in solze. To je tudi pravi trenutek, da pospravite svoj dom in se znebite nekaterih stvari. Zdaj je čas, da naredite prostor za uspeh v naslednjem obdobju.

Sporočilo za tedna: Počistite.

Ribi

Polna Luna v Devici v torek pade v vaš partnerski sektor in prinaša trenutek, ki bo odločilen za enega od vaših najtesnejših odnosov. Svojega fanta peljete domov, da bi spoznal družino, in čeprav okoliščine niso najbolj idealne, se trudite, da bi vse skupaj delovalo. Če bo preživel, da ga bo oče pekel na žaru, in noč v baru v vašem rojstnem mestu, potem veste, da ga boste obdržali.

Sporočilo za tedna: Začnite.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj