Ovnica

Ne skrbite o tem, kar se bo dogajalo v začetku tedna, ampak preprosto storite, kar se vam zdi prav. Morda boste presenečni nas izidom. Okoli srede in četrtka boste opazili, da se ljudje do vas obnašajo veliko bolje in z večjo mero spoštovanja. Čez vikend se boste počutili izjemno samozavestne, vendar boste kljub temu cenili mnenje ostalih.

Bikica

Življenje bo v začetku tedna nekoliko težje kot ponavadi, toda če se boste zmogli spopasti s pravim plazom majhnih podrobnosti, se boste vseh težav rešili razmeroma hitro. Okoli srede in četrtka bodite elegantni in prefinjeni, saj boste za to tudi nagrajeni. Čez vikend se bo pred vašimi očmi odvijala prava drama, zato ohranite mirno kri.

Dvojčici

V tem tednu vas bo napolnjevala romantična energija, toda to še ni vse. V ponedeljek in torek boste z lahkoto koga zapeljali, zato se s tem ne obremenjujte preveč. V sredini tedna se posvetite sebi, saj boste tako ponovno vzpostavili nekakšno ravnovesje. Čez vikend se osredotočite na negovanje že obstoječih zvez in njihovo poglobitev.

Rakica

V ponedeljek in torek bodo imela največji pomen manjša opravila, zato poskrbite, da jim boste namenili pozornost, ki si jo zaslužijo. V sredini tedna se posvetite le eni določeni osebi, ki je morda vaš prijatelj, poslovni partner ali član družine. Čez vikend boste izvedeli nekaj popolnoma nepričakovanega, zato zadevo podrobno raziščite.

Levinja

V začetku tedna se malce zresnite. Niste edini, ki vam bo to koristilo, toda vi ste trenutno najbolj pripravljeni za uresničevanje zapletenih načrtov. V sredo in četrtek bo vašo pozornost zahtevalo domače okolje, zato si vzamite čas za kakršnekoli čustveno zahtevne obveznosti. Čez vikend boste polni energije, s pomočjo katere se boste z lahkoto spočili.

Devica

V tem tednu boste malce bolj zadržani kot ponavadi, toda morda se vam bo ravno to najbolj izplačalo. V začetku tedna preživite nekaj časa sami s sabo. V sredo in četrtek se posvetite tehnologiji, morda si kupite kakšen nov pripomoček. Proti koncu tedna ne pričakujte preveč, saj ste lahko hitro razočarani. Čez vikend si lahko privoščite kakšen nakup samo zase.

Tehtnica

 

V začetku tedna boste popolnoma napolnjeni s čudovito energijo, zato se odprite in nekomu blizu vas pomagajte pri spopadanju z ogromnim problemom. Okoli srede in četrtka bo pravi čas za pogovarjanje in razmišljanje o prihodnosti – vaši ali od koga drugega. Čez vikend pozorno prisluhnite ljudem okoli vas in ne pozabite na sklepanje kompromisov.

Škorpijonka

V ponedeljek in torek se ne bo veliko dogajalo, zato se boste počutili nekoliko zdolgočaseni. Ne skrbite, to obdobje ne bo trajalo ravno dolgo. Do sredine tedna boste v vašem poznanem družbenem okolju, kjer boste pritegnili veliko pozornosti. Čez vikend boste čutili potrebo po nakupovanju, toda v to bodite prepričani, saj bodo drugače posledice velike.

Strelka

Pričnite teden s prostovoljnim delom, donacijo dobrodelni organizaciji ali kakšnim drugim dobrim delom, s katerim boste malce izboljšali ta svet. Okoli srede in četrtka se ne ukvarjajte preveč z nepomembnimi malenkostmi, ampak se raje posvetite svojim globljim mislim. V petek boste preveli nov val energije, ki vas bo ponesel marsikam.

Kozoroginja

V ponedeljek in torek se boste prisiljeni malce umakniti, saj vas bo marsikdo tako razjezil, da se bo najbolje preprosto skriti in se na samem umiriti. V sredini tedna se bo to spremenilo, saj bo zdaj pravi čas za komunikacijo s še tako težavnimi osebami. Čez vikend se osredotočite na svoje duhovno, notranje življenje, na katerega ste kar malce pozabili.

Vodnarka

Vso energijo, s katero boste napoljeni v začetku tedna, porabite za nekaj novega. Morda je čas, da se ponovno povežete z nekom, ki ste ga zadnje čase malce zanemarjali. Okoli srede in četrtka sami poskrbite zase, saj bo to bolje, kot da bi se zanašali na usluge drugih ljudi. Čez vikend bodo pomembne podrobnosti.

Ribi

V ponedeljek in torek ne bo nič tako, kot bo izgledalo, zato ohranite distanco od dela in družbenih težav. Ko boste ugotovili, kaj si resnično želite, boste vedeli, kaj morate storiti. V sredini tedna boste polni energije, zato si vzemite čas in poskusite nekaj novega. Čez vikend se osredotočite na pravo osebo, saj boste le tako dosegli največ.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj