Morda se vam bo zdelo, da je to potrebno zatišje med nevihtami, vendar je bolj kot ne verjetno, da vas bo končno zdelala preobremenjenost zadnjih nekaj tednov. V vsakem primeru se ne ozirajmo na čas in bodimo nežni in sočutni do sebe.

Stvari se ponovno začnejo premikati 10. junija, ko se komunikacijski planet Merkur združi z močnim Plutonom. To je tretjič in zadnjič to pomlad, ko je ta vidik, ki običajno razkriva skrivnosti, natančen. Spomnite se 28. aprila in 25. maja – kakšne pogovore in razkritja ste imeli takrat in kako se te iste teme kažejo zdaj?

Nato v soboto, 11. junija Venera naredi letno konjunkcijo s šokantnim Uranom – aspekt, ki ga najdemo v karti Miley Cyrus, zato bi lahko rekli, da prihaja kot rušilna krogla. Ta vidik nas iztrga iz območja udobja, navdihuje nenavadne odnose in inovativne načine zabave. Konec tedna bo zelo zanimiv, vendar ne tako, kot smo pričakovali!

Zvezdniki, rojeni v znamenju Dvojčka: Naomi Campbell, Heidi Klum, Angelina Jolie, Emily Ratajkowski, Ginnifer Goodwin, Helena Bonham Carter, Lauryn Hill, Annette Benning, Brooke Shields, Alanis Morissette, Natalie Portman, Adriana Lima, Mary-Kate in Ashley Olsen, Courteney Cox, Zoe Saldana, Paula Abdul, Kanye West, Johnny Depp, Clint Eastwood, Liam Neeson, Mark Wahlberg, Colin Farrell, Shia LaBeouf, Joshua Jackson, Morgan Freeman, John Wayne, Jogh Goodman.

Ovnica

Preučevanje vašega odnosa do denarja je bilo v zadnjih nekaj tednih izziv, zato ste veliko časa porabili za poglabljanje v to, zakaj in kako zapravljate. Čeprav je vašproračuni v veliko boljši kondiciji, kot je bil v začetku leta, si ne morete pomagati, da ne bi kupili nekaj tehnoloških posodobitev za svoj dom, saj se Venera 11. julija (sobota) poveže z radikalnim Uranom. Če boste s temi posodobitvami poskrbeli, da bo vaš prostor bolj udoben in trajnosten, to ne bo poceni, vendar se vam bo dolgoročno zagotovo izplačalo.

Sporočilo tedna: Pametno izbiram svoje izdatke.

Bikica

vračate k lepotnim in fitnes rutinam, ki ste jih v vsem kaosu v začetku te pomladi odložili. Ko se Venera v soboto poveže z nepričakovanim Uranom, vas mika, da bi svojo podobo usmerili v povsem novo smer. Kar ste mislili, da bo sezonsko striženje pri frizerju, se spremeni v štiriurno balayage seanso, ki vam bo dala popolnoma nov videz. Zakaj ne bi vaš zunanji videz odražal vaših notranjih sprememb?

Sporočilo za tedna: Lepa sem v vsaki ponovitvi.

Dvojčici

Vaš vladajoči planet Merkur preživlja zadnji teden v vašem nezavednem sektorju in se v petek poveže s Plutonom, ki spreminja življenje. Vsa predelava in delo s sencami, ki ste ju od konca aprila opravljali sami ali s terapevtom, nista bila zaman. Pravzaprav ste končno prišli do resničnih prebojev! Če ste preveč v svoji glavi in imate težave z utelešenjem, si privoščite masažo, akupunkturo ali preživite dan v savni. Do naslednjega tedna se boste spet počutili kot sami.

Sporočilo tedna: Razodetje zahteva čas.

Rakica

Ko se luna ta teden približuje polnosti, ste najbolj zaposleni v zadnjem času, vendar to nima nobene zveze z delom. Namesto tega ste ujeti v vrtinec dejavnosti v zasebnem življenju. Medtem ko se računi za veterinarske preglede kopičijo in se zdi, da opravki nikoli ne bodo opravljeni, se podaljšuje tudi obisk vaše družine, ki je že tako predolgo na obisku. Biti gostitelj je izčrpavajoče! Oh, in poleg tega greste na prvi zmenek z nekom? Ko se Venera enajstega sreča s presenetljivim Uranom, vas nepričakovan večer s prijatelji razbremeni tega stresa.

Sporočilo tedna: Biti izpolnjen je bolje kot biti zaposlen.

Levinja

Zdaj, ko ste določili svoj naslednji veliki cilj ali poklicno potezo, kako ga boste uresničili? Vsi vedo, da si zaslužite to nadgradnjo in vso moč, ki jo prinaša, vendar morate še vedno poslati nekaj elektronskih sporočil, opraviti nekaj opravkov in iti skozi vse korake postopka. Ko se Venera v soboto poveže s presenetljivim Uranom, boste deležni nepričakovane pozornosti ali priznanja, kar vam bo pomagalo vzpostaviti stik z nekom novim, ki lahko pomaga uresničiti vašo vizijo.

Sporočilo tedna: Uživam v razgledu na poti do uspeha.

Devica

To potovanje ste načrtovali več mesecev in ta teden ste končno na sanjskih počitnicah! Ne glede na to, ali potujete v tujino ali ste na čudovitem oddihu v svojem mestu, se prepuščate svojemu najljubšemu delu potovanja in kulture: učenju novih stvari! Ko se v petek komunikacijski planet Merkur poveže s transformacijskim Plutonom, lahko med obiskom muzeja ali samostojnim zmenkom na večerji srečate zaletavega neznanca. Vključite se v ta pogovor – lahko vam spremeni življenje!

Sporočilo tedna: Dober pogovor je ključ do mojega srca.

Tehtnica

 

V prvi polovici tedna ste globoko v raziskovalnem načinu, navdušeni, da boste začeli izvajati svoj naslednji ustvarjalni projekt ali duhovno prizadevanje. Toda ko uredite vse podrobnosti, si ne morete kaj, da se ne bi vprašali, kako boste zbrali vsa denarna sredstva za uresničitev teh sanj. Kljub temu ne izključujte, da se bo v soboto, ko se Venera poveže z inovativnim Uranom, pojavila nepričakovana priložnost za posojilo ali finančni izkupiček. Če si to resnično želite, lahko to tudi uresničite.

Sporočilo tedna: Denar me ima rad.

Škorpijonka

Po mesecih razmišljanja, da se to za vas preprosto ne bo zgodilo, ta teden prinaša hiter razvoj dogodkov v vašem romantičnem življenju. Ljubezenski planet Venera se v soboto sreča z nepredvidljivim Uranom, zaradi česar boste konec tedna preživeli na viharnem zmenku z nekom, ki običajno ni vaš tip. Pri tej osebi je najbolj zanimiv način komunikacije. Nobenih igric se ne gre igrati! Namesto da bi ure in ure razlagali vsako njihovo besedilno sporočilo, ste šokirani, kako samozavestno se počutite, da vas super mara!

Sporočilo tedna: Jasnost je seksi.

Strelka

Ta teden prinaša tako nenadne kot tudi nujne spremembe v vaši rutini in delovnem procesu. Počutili ste se obtičali v rutini – niste mogli naučiti svojega novega kužka na pravilno opravljanje potrebe, se otresti sezonskih alergij ali se motivirati, da bi vsak dan opravili več kot le minimalno količino dela. Toda vse to se spremeni, ko se v soboto sladka Venera poveže z inovativnim Uranom, kar povzroči motnje v vašem običajnem urniku, ki vodijo do nepričakovanih rešitev. Včasih potrebujete le spremembo tempa.

Sporočilo tedna: Nikoli ne obtičim, če se nenehno premikam.

Kozoroginja

Ne glede na to, ali ste naravno nadarjeni umetnik ali ne, je ta teden primeren za resnično ustvarjalno raziskovanje. Medtem ko predelujete dogodke zadnjih nekaj tednov in poskušate vse skupaj osmisliti, je nekaj globoko terapevtskega v tem, da izrišete vsa svoja čustva. Vzemite nekaj otroških barvic in se ponovno povežite s svojim notranjim otrokom. Ko se v soboto umetniška Venera poveže z Uranom, boste morda odkrili, da ste imeli ves čas skriti talent.

Sporočilo za tedna: Ko dvomiš, ga nariši.

Vodnarka

Čeprav ta teden prinaša trenutek kozmične tišine, se težko upočasnite in prenehate delati. Medtem ko bi nekdo drug izkoristil vsak izgovor, da se na kavču razgibava z Netflixom, vi na koncu večino tega tedna nestrpno nadaljujete s kuhinjskimi projekti, na katere niste pomislili že vse od vrhunca karantene. Venera se v soboto poveže z inovativnim Uranom, vi pa eksperimentirate s tehnikami peke, iščete nove načine, kako pripraviti svoje najljubše sezonske pridelke, in si privoščite aparat za sladoled za nov poletni hobi.

Sporočilo za tedna: Sem naročen, zaposlen in dobro prehranjen.

Ribi

Komunikacijski planet Merkur se v petek poveže s planetom moči Plutonom, zaradi česar boste ponovno vzpostavili stik s prijateljem, ki vas je konec aprila prvič kontaktiral z vznemirljivo ponudbo. V zadnjih nekaj tednih sta bila vajina urnika zelo razpršena, zdaj pa sta končno na isti strani, da bi se lahko začela dogovarjati in delati načrte. Potem ko vas je družbena distanca tako dolgo zadrževala v vašem introvertiranem območju udobja, je bilo težko ponovno vzpostaviti vaše družabno življenje. Pogumno je, da se postavite na noge!

Sporočilo za tedna: Priložnost pride, ko sem nanjo pripravljen.

PREBERITE TUDI: Kakšna je vaša skrivna ženska moč na podlagi horoskopa?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj