Horoskop

Ta teden se bo začel z lunarno eklipso – ekstra močno polno luno – v Kozorogu, ki je bila danes, v nedeljo, v zgodnjih jutranjih urah. Eklipsam smo priča že od 5. januarja 2019 dalje; sledili sta eklipsa 16. julija 2019 in 26. decembra 2019. Tokratna je vaša zadnja možnost, da se oddaljite od vsega, kar ne deluje in zavržete vse, kar mora oditi.
To lahko razumete kot še eno priložnost, da razrešite in razčistite, kar je treba.

V sredo, 8. julija, se bo Mars, ki je trenutno v znaku agresivnega Ovna, zoperstavil Merkurju, ki je – končno! – v zadnjem tednu retrogradnega gibanja in se nahaja v znaku občutljivega Raka. Z grobim srečanjem teh dveh planetov akcije in komunikacije pričakujte ostre jezike in glasno izražena mnenja.

Ta aspekt se bo ponovil 27. julija, zato se lahko vsi konflikti, ki bodo sedaj prišli na plano, konec meseca ponovijo. Včasih resnica preprosto boli.

Ovnica

Zamenjajte svojo rutino in v začetku tedna naredite nekaj nenavadnega, nepričakovanega, novega. Prepustite se norim idejam in videli boste, v kaj se bodo spremenile. V sredo in četrtek ne boste točno vedeli, kaj početi sami s sabo, toda zagotovo boste našli  pravo pot. Od petka dalje bo pomembna komunikacija, zato lahko že prej malce povadite. Srečnješi boste obkroženimi z ljudmi.

Bikica

V začetku tedna se boste težko sprijaznili z raznimi pravili in omejitvami, zato nič ne skrbite in si dajte duška. Prav je, da izrazite svoje misli, toda pri tem bodite uvidevni tudi do ostalih. V sredini tedna boste videli le najboljše v ljudeh, kar vam bo ta teden tudi malce polepšalo. Od petka dalje pa se preprosto zabavajte, saj si boste to zagotovo zaslužili.

Dvojčici

Povejte, kar vam leži na duši in se ob tem še pozabavajte. Trenutno ste izjemno zaželeni, pa naj gre za delovno mesto ali osebna razmerja. Kako se vam lahko sploh kdo upre? V sredini tedna boste zaposleni na polno, toda pazite, da ne boste pretiravali. Poiščite pomoč, če bo to potrebno, in si vzemite dovolj časa za počitek. Čez vikend boste kreativni kot še nikoli.

Rakica

V začetku tedna uporabite enega izmed svojih skrivnih orožij. Nad rezultati boste zagotovo vsi presenečeni in tudi zadovoljni. Od srede dalje boste izjemno privlačni in na splošno prijetna družba obema spoloma. Pripravite se na pozornost, ki jo boste prejeli! Ob koncu tedna se boste soočali z vzponi in padci, važno je le, da ne obupate in se borite do konca!

Levinja

Nekdo bo v začetku tedna opazil pozitivne vibracije, ki jih boste oddajali. Če ste že v razmerju, se preprosto prepustite užitkom, drugače pa se dobro razglejte in raziščite vse možnosti. Okoli srede in četrtka boste nekoliko zmedeni, toda ta občutek ne bo trajal preveč dolgo. Čez vikend boste super družabni, zato organizirajte dogodek in se podružite s prijatelji!

Devica

V prvih dneh prihodnjega tedna vam bo malce primanjkovalo energije, toda kljub temu se boste lotili marsičesa in vse tudi uspešno dokončali. Potrudite se, saj se vam bo izplačalo na dolgi rok. V sredini tedna bo v ospredju predvsem vaša kariera, ki bo na novo zacvetela. Od petka dalje boste prava spogledljivka, kar izkoristite sebi v prid, a pazite, da ne zlomite kakega srca!

Tehtnica

 

V prvih dneh tega tedna bo izrazita vaša nežnejša stran, saj boste precej nagnjeni k sanjarjenju. Pripravite se na spremembe, saj ni še nič zapisano v kamen. Lahko jih pričakujete okoli srede, ko se bodo dogajale čudne stvari. Vzemite si čas in premislite o nastali situaciji. Od petka dalje bodo zvezde bdele nad vami, zato bodo vsa vaša dejanja pravilna.

Škorpijonka

V začetku tedna boste lahko pustili mislim svojo pot, kar pomeni, da se vam obeta novo odkritje. Vzemite si čas in to odkritje preiščite z vseh možnih zornih kotov, morda si poiščite tudi mnenje druge osebe. V sredini tedna se posvetite srčnim zadevam, saj so te prav tako pomembne. Čez vikend pa ne zanemarjajte svojih nalog in dela ne prelagajte na naslednji dan.

Strelka

Res ste zelo vestni, kar vam zelo olajša življenje. V začetku tedna se vam obetajo čudoviti dnevi, tudi malce romantike. V sredini tedna boste ugotovili, da je neka zveza dosti preprostejša, kot se vam je zdelo na prvi pogled. Od četrtka in petka dalje se posvetite resničnemu problemu, saj ga boste razrešili in nato poželi vso hvalo in nagrade.

Kozoroginja

V začetku tedna se potrudite biti z obema nogama trdno na tleh. Bodite odgovorni in stvari rešujte na realen način. Ne skrbite, saj se vam v sredini tedna obeta malce več zabave in dobre volje. Še vedno boste zaposleni z dolgočasnimi opravki, toda ljudje, ki vas bodo obkrožali, bodo vso delo naredili bolj zanimivo. Čez vikend se poglobite v svojo notranjost in nove ideje.

Vodnarka

V začetku tedna vas bo marsikdo živciral in vam povzročal težave, toda zavedajte se, da se lahko nadzorujete in nato primerno odreagirajte. Proti sredi se bodo zadeve že umirile, toda morda ni vse tako kot izgleda! Imejte odprte oči in pazljivo sledite dogajanj. Od petka dalje boste imeli veliko sreče, zato si privoščite malce tveganja, saj je uspeh zagotovljen.

Ribi

V prvih dneh tedna boste nekoliko preveč impulzivni, zato ne sklepajte življenjskih odločitev ali kakršnih koli stav. Nekje v sredini tedna se boste počutili precej mirno, tako da boste imeli tudi čas za tehten premislek. Ste se prav odločili? Od petka dalje bo poudarek na določeni zvezi, ki vam ogromno pomeni, zato se ji ta vikend popolnoma posvetite.

PREBERITE TUDI: Neverjetne lastnosti moških, rojenih v znamenju raka

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj