Še sreča, da bo v petek, 9. julija, mlaj v znaku Raka, kajti prinesel bo olajšanje, ki ga vsi potrebujemo. To bo kot sproščujoča kopel po napornem dnevu ali tednu. Ta lunacija je zasanjana, idealistična in morda celo malce nerealna. Je nežna, ljubeča in skorajda materinsko skrbna.

Obeta se zanimiv teden, zato preberite, na kaj morate paziti, preden se podate vanj.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Raka: Chris Pratt, Lana Del Ray, Meryl Streep, Cyndi Lauper, Selma blair, Mindy Kaling, Busy Philipps, Ariana Grande, Khloe Kardashian, Kathy Bates, Liv Tyler, Margot Robbie, Lindsay Lohan, Tom Cruise, Sylvester Stallone, Ringo Starr, Kevin Bacon, Milo Ventimiglia, Tom Hanks, Sofia Vergara, Jessica Simpson, Harrison Ford, Will Ferrell, Vin Diesel, Julianne Hough, Gisele Bündchen, Selena Gomez.

Ovnica

V ponedeljek se bo Sonce povezalo s šokirajočim Uranom in v svojih financah boste opazili nekaj nepričakovanega viška. Prijatelji pritiskajo na vas, da rezervirajte apartma na hrvaški obali, a ker se pogoji neprestano spreminjajo, niste ravno navdušeni nad idejo. Poleg tega se zavedate, da bo bolje, da še nekaj vložite v obnovo ali opremo svojega doma. Nenazadnje, tu preživite največ časa. Morda pa si lahko celo privoščite selitev? Mlaj v Raku v petek vas bo navdahnil, da boste navdušeno skrolali po Pinterestu in oddaji nepremičnin in iskali ideje za polepšanje svojega doma.

Sporočilo tedna: Izberite mir.

Bikica

Ne glede na to, ali se končno vračate na delo v pisarno ali začenjate s popolnoma novo službo – vaše ravnovesje delo-dom bo v tem tednu postavljeno na test. Zavedate se, da uspeh zahteva veliko trdega dela in sicer ste poznani kot pravi ekspert za relaksacijo, a ta teden vas bo nekaj povsem vrglo iz tira. Vsi bodo imeli neka vprašanja, na katera ne boste imeli odgovorov. Mlaj v Raku v petek vam bo dovolil počivanje, reset urnika in vam dal priložnost, da začnete od začetka.

Sporočilo tedna: Nujno morate naprej.

Dvojčici

Že tretjič od začetka maja se bo v torek vaš vladajoči planet, Mars, udaril z zmedenim Neptunom. Komunikacija – sploh na delu in z vašim šefom bo precej komplicirana. Vi boste mislili, da ste bili povsem jasni, a nihče vas ne bo razumel. A po tem tednu se bo megla končno razjasnila. Izkoristite Mlaj v Raku v petek, da se povežete z vsem, kar vam je res pomembno. Slasten obrok in prijeten pogovor bosta več kot dovolj, da bosta potešila vašo lačno dušo.

Sporočilo tedna: Nikar ne iščite jasnosti.

Rakica

Planet financ, Venera, se bo ta teden soočila s stabilnim Saturnom in udarila s pravila kršečim Uranom, kar vas bo opogumilo, da naredite pomemben korak naprej in prosite za povišico. Kaj je najhujše, kar se vam lahko zgodi? Vaši prijatelji in sodelavci vas podpirajo. Sedaj morate samo še obvestiti svoje stranke, da ste dvignili urno postavko oz. cene. Mlaj v petek bo namenjen skrbi zase: privoščite si nego pri kozmetičarki, masažo ali novo pričesko. Seveda si zaslužite!

Sporočilo tedna: S prijaznostjo boste dosegli več kot ukazovanjem.

Levinja

Z ljubezenskim planetom Venero v vašem znaku, kjer bo do konca meseca, boste uživali v pripravljanju na praznovanje svojega rojstnega dne. Resda bo velika zabava šele kasneje, a sedaj planirate, kako boste naličeni; katero obleko boste imeli in podobno. Še dobro, da se je ravno začel čas razprodaj! Mlaj v petek pade v vaš sektor nezavednega, kar je popoln čas, da začnete z rednim prakticiranjem meditacije ali sami odidete na kratek oddih. Uživajte v miru, dokler lahko.

Sporočilo tedna: Počakajte, da pridete na vrsto.

Devica

Ne, ne domišljate si: v torek se bo vaš vladajoči planet, Merkur, zoperstavil zmedenemu Neptunu, in to že tretjič od začetka maja dalje. Nesporazumi na delovnem mestu se bodo vrnili z obrestmi, a tokrat se boste zavedali, da to ni vaša krivda. Nekateri pač ne poslušajo. V petek pa bo Mlaj padel v vaš sektor prijateljstev in to bo trenutek, da prepoznate in cenite vse močne vezi, ki ste jih zgradili letos s svojimi sodelavci in prijatelji.

Sporočilo tedna: Če so z vami, so z vami.

Tehtnica

 

Mlaj v Raku, ki bo v petek, bo pomenil svež začetek za vašo kariero, kar ste si želeli že aprila in maja, a kar nekako niste mogli začeti. Vaš šef se je šalil z vami: “Dobre novice imam! pogovoriti se morava.” Ponudba bo prispela v vaš predal z elektronsko pošto. Končno se ne počutite kot igralec stranske vloge v svojem lastnem življenju! To je pravo olajšanje, a sedaj se boste morali odreči določenim družabnim srečanjem, da se sestavite in organizirate. Pozabite na krivdo in samo pojdite naprej.

Sporočilo tedna: Bodite glavna igralka vloge, ki jo želite videti v svetu.

Škorpijonka

Kaj si želite? Pretekli teden vas je postavil v stanje paralize. Niste ljubitelj sprememb, a vse kaže, da je to na meniju za prihajajoči teden. Čeprav je lepo od vas, da vzamete v obzir vsako opazko svojih prijateljev in partnerjev, končne odločitve ne more sprejeti nihče, razen vas. Obetajo se vam velike spremembe, tako v karieri kot tudi doma. Mlaj v petek v znaku Raka vam bo pomagal, da boste vse videli s prave perspektive, kar bo del vašega velikega potovanja.

Sporočilo tedna: Spoštujte proces.

Strelka

Konflikt z bivšim ali nekdanjo prijateljico, ki ste mislili, da je že rešen, bo v torek ponovno priplaval na površje. Darilo za prijateljičino poroko ste takrat kupili in poslali, a nikoli vam ni dala vedeti, da ga je sploh prejela. Sploh se ne želite več pogovarjati o tem, pa se morate. Spet. Mlaj v petek v znaku Raka vam bo pomagal končno obrniti stran za veke vekomaj in vam pomagal, da odprete svoje srce za bolj zdrava in srčna sodelovanja in prijateljstva.

Sporočilo tedna: Najhujše breme je čustveno.

Kozoroginja

Iskrice, ki so v zadnjem času manjkale vaših odnosih, se bodo ponovno vrnile v ponedeljek, ko se bo presenečenj poln Uran povezal s Soncem. Želite si nekaj romantičnega in zasvojljivega, a ugotovili boste, da vam v resnici manjka le obilica dobrega smeha. A ni prijetno se nasmejati v dobri družbi? Mlaj v Raku v petek bo prinesel veliko olajšanje v vašo dinamiko odnosov. Privoščite so dolg sprehod ob obali, jezeru ali reki s svojim najdražjim.

Sporočilo tedna: Preprosti trenutki so pogosto najboljši.

Vodnarka

Po tem, ko ste se pretekli teden neprestano prepirali s partnerjem glede povsem nepomembnih stvari, se vam sedaj hoče odkupiti. Ampak od kdaj je vse opravičevanje še bolj utrujajoče kot samo prepiranje? Izkoristite moč petkovega Mlaja v Raku, da odpustite in greste naprej, ter se vrnete v staro, dolgočasno rutino. A ni fino, ko je najbolj zahtevna stvar v življenju dogovor, kdo je na vrsti za kuhanje kosila? Imate pravico živeti počasi.

Sporočilo tedna: Pojdite po ovinkih.

Ribi

Zadnje čase napredujete počasi. Zafrustrirani ste nad vesoljem, ker vam pošilja mešane signale in lažna upanja. A morda je to znak, da se morate upočasniti. Priložnosti so povsod, a ne veste, za katero se odločiti. Naj se vam nikar ne mudi – tisto, kar bo vredno vašega časa, se bo pojavilo, ko bo pravi čas za to. Mlaj v Raku v petek vam bo prinesel neverjeten zmenek ali čudovit družinski večer – ali pa se boste dobro zjokali in vse dali iz sebe. Trenutno je vaša pod do uspeha ranljivost.

Sporočilo tedna: Uživajte v vožnji.

PREBERITE TUDI: 5 negativnih lastnosti ljudi, rojenih v juliju

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj