Mnogo se jih je iz česa prebudilo in od česa odšlo – naj bo to odnos, ki jih je uničeval in izčrpaval; morda menjava službe, kjer je bilo toksično delovno okolje; morda so (končno!) prenehali verjeti v agendo s plandemijo; morda so tašči končno postavili meje.

S tem, ko je vpliv polne Lune tekom tedna plahnel, ste se ponovno počasi stabilizirali in nacentrirali. V petek, 9. aprila, obstaja možnost samo-sabotaže, saj se bo agresivni Mars zoperstavil zmedenemu Neptunu, kar bo ustvarilo mnoga sumničenja in prenagljene odločitve.

A ustavite se, globoko zajemite zrak in raje naredite naslednje: imejte počasna jutra; pojdite bosi na sprehod po jutranji rosi; izpustite zajtrk ali večerjo in začnite s prekinitvenim postom ter ukinite sladkane pijače. Telo vam bo hvaležno in tako boste bolj zdravi in lahki vstopili v tople spomladanske dni.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Ovna: Lady Gaga, Paul Rudd, Pharrell Williams, Matthew Broderick, Reese Witherspoon, Jessica Chastain, Elton John, Keira Knightley, Steven Tyler, Mariah Carey, Celine Dion, Ewan McGregor, Eddie Murphy, Robert Downey Jr., Russell Crowe, Jackie Chan, Robin Wright, Dennis Quaid, Kristen Stewart, Elle Fanning, Mandy Moore, Shannen Doherty, Sarah Michelle Gellar, Emma Watson, Emma Thompson, Jennifer Garner, Kourtney Kardashian, Ashley Judd, Keri Russell, Sarah Jessica Parker, Leslie Mann, Diana Ross, Fergie, Patricia Arquette, Cynthia Nixon, Seth Rogen, Rooney Mara, Kate Hudson.

Ovnica

Centrirajoča energija tega tedna vam bo pomagala, da se boste lotili projektov, ki ste jih že nekaj časa odlašali in se jim izogibali. Nikar ne pritiskajte preveč nase, da bi imeli naporne in stresne pogovore ena na ena in se namesto tega raje osredotočite na skupinsko reševanje problemov. Le zakaj bi morali vedno vi iskati rešitve za vse? Stres bo narasel v petek, ko boste skušali vpeljati nekaj novosti, a se bo vredno potruditi in vztrajati. Za vikend se nagradite z izletom, masažo ali lenarjenjem.

Sporočilo tedna: Delajte skupaj.

Bikica

Stvari, ki jih ponavadi zadržite zase – npr. skrivnosti recept vaše babice za najbolj sočno pito na svetu; ali od kje vaše znanje Excella – bodo ta teden dobile precej pozornosti. V torek vas bo prijateljica, ki je zaradi plandemije že skoraj eno leto na socialni, razveselila z novico, da se bo lotila novega projekta. V soboto pa bo navdušena še ena vaša prijateljica, ko ji boste postregli s skrivnostno pito vaše babice. Naj bo to obdobje, ko svojih talentov in znanj ne boste več skrivali le zase.

Sporočilo tedna: Delite svoje znanje in talente.

Dvojčici

Ste na sestanku rekli kaj čudnega in bi najraje zavrteli čas nazaj? Prenehajte se sekirati, nihče ne secira vaših izjav tako kot jih sami in nihče ni bolj strog do vas kot vi sami. Predvsem pa se ne opravičujte in ne pojasnjujte v petek, ko se bo agresivni Mars, ki je še vedno v vašem znaku, zoperstavil zmedenemu Neptunu in naredil komunikacijo še težavnejšo. Verjemite, da bodo do naslednjega tedna na vaš spodrsljaj že vsi pozabili.

Sporočilo tedna: Manj je več.

Rakica

Obdobje Ovna je bilo polno razkritij, zato naj vas umirjenost tega tedna nikar ne iztiri. Pravzaprav boste lahko sedaj, ko so se stvari malce umirile, lažje delali na projektu ali speljali pogodbo z novo stranko ali uredili kočljivo družinsko situacijo – sploh v soboto. Ponavadi bi vas tovrstni problemi izčrpali, a sedaj jih boste uredili umirjeno in uglajeno. Le kdo bi si mislil, da vam bo kaj takega kdaj uspelo?

Sporočilo tedna: Naj vas preplavi mirnost.

Levinja

Se spominjate tistih odločitev, ki ste jih sprejeli v tem času pred enim letom? Kaj se je zgodilo z njimi? Počasna in umirjena energija tega tedna vas bo pripravila k temu, da se vrnete k njim in jih začnete uresničevati. Morda se boste tudi povezali z nekdanjimi prijatelji in sošolci. Četudi sta zaenkrat vaš bivši in najboljša prijateljica edina zaveznika vaših odločitev, imate veliko za narediti in deliti. Nikar ne odlašajte preveč v čakanju na popolnost – le začnite in delite!

Sporočilo tedna: Misli in ideje je treba deliti.

Devica

Pravo olajšanje bo, ko boste ta teden stopili v malce bolj prizemljeno energijo, saj vas je preveč časa spravilo v čudne in temačne misli i so vas vlekle navzdol in delale depresivne. Z vašim vladajočim planetom Merkurjem, ki potuje skozi vašo strašljivo osmo hišo smrti, izgube in davkov, boste dovolili, da vaši strahovi obvladujejo vaše življenje. A v soboto se bo muka poplačala, saj boste dobili novo stranko, ki bo tako obsedena s podrobnostmi kot ste vi. Ali ni super, ko vaše ‘napake’ postanejo vaša prednost?

Sporočilo tedna: Nehajte se obsojati in kritizirati.

Tehtnica

 

Vmes med dramo s sodelavko in neskončnim številom opravkov boste težko našli čas za svojo rutino. A ta teden boste imeli priložnost speljati naprej pomemben projekt kot je npr. renovacija doma ali nadaljevanje šolanja. Saj veste, da ste sposobni najmanj za doktorat, mar ne? Vsi ti detajli bodo končno našli svoje mesto in poklical vas bo nekdo za poslovno sodelovanje. Med torkom in soboto si vzemite čas, da naredite natančnejši načrt in ga začnete uresničevati.

Sporočilo tedna: Naj se veliko in uspešno delo začne.

Škorpijonka

Tekom polne Lune preteklega tedna ste se uspeli malce distancirati in od daleč pogledati vaše frustrirajoče dinamike. Ta teden vas bo mikalo, da se vržete nazaj, sploh kar se tiče turbulentne romance z nezanesljivim in nezrelim oboževalcem, saj se bo v petek Mars zoperstavil idealističnemu in zmedenemu Neptunu. Na srečo vas bo projekt sprememb doma ali druženje s prijateljicami tako zaposlilo, da se ne boste ponovno zapletli v dramo. Osredotočite se raje na dokončanje nečesa kot da nadaljujete kalvarijo.

Sporočilo tedna: Naj bo preteklost preteklost.

Strelka

Po srcu ste avanturistka, draga Strelka, in svet je vaš. A letos boste izkoristili proste dni, da raziščete prelepe slovenske kraje in vsa bogastva, ki jih ponujajo. V soboto boste imeli cel dan kup opravkov, hkrati pa tudi prijetnih presenečenj. Kava na poti; pica v parku s prijatelji na nepričakovanem pikniku ipd. In potem, za piko na i, še razprodaja v vaši najljubši spletni trgovini – le kaj lepšega bi si že lahko želeli? Nikar vsega pozitivnega ne jemljite za samoumevno.

Sporočilo tedna: Preveč srečni, da bi bili pod stresom.

Kozoroginja

Polna Luna preteklega tedna vas je naučila skromnosti. Sanje, za katere ste mislili, da so na dosegu roke, so se izkazale za oddaljeno sanjarjenje. Ta teden vam bo dal priložnost, da si najdete novo družbo in se bolj posvetite sebi in skrbi zase. Kdaj ste nazadnje brali knjigo? Si privoščili kopel ali masažo? Bili cel vikend sami s sabo v popolnem miru? V soboto bo vaša skrb bogato poplačana, ko boste dobili izjemno ponudbo nečesa, kar ste si dolgo želeli.

Sporočilo tedna: Detajli so pomembni.

Vodnarka

Na vrhuncu tega tedna bo Luna v Kozorogu in s tem v vašem sektorju nezavednega, kar pomeni, da je čas, da si vzamete zasluženi počitek. Umirjena, počasna jutra in nekaj zavestnega pisanja dnevnika vas bodo navdihnili, da boste v soboto odšli na izlet v lepo staro slovensko mesto in odkrivali njegove lepote. S tem se bodo tudi vaše misli razjasnile in počutili se boste, kot da ste odpotovali na drug konec sveta. Pojdite na dolg sprehod in uživajte v razgledih (in ne pozabite ustvariti nekaj nepozabnih fotografij!).

Sporočilo tedna: Jasne misli dajejo jasne odločitve.

Ribi

Polna Luna preteklega tedna je na plano privlekla okostnjake iz vaše finančne omare in sedaj imate na voljo dve izbiri: lahko jih poskušate zatlačiti nazaj v omaro in osmisliti – ali pa se soočite z njimi in se lotite reševanja. V soboto se bo od nikoder pokazal vaš prijatelj in vam priporočil sistem varčevanja, ki deluje res neverjetno ugoden. Je morda čas, da premislite o tem, ali boste raje investirali v svoj ekološki vrt, ki ste se ga tako zavzeto lotili preteklo leto? Glede na okoliščine bo slednje verjetno boljša izbira.

Sporočilo tedna: Skrivanje ne bo obrodilo rezultatov.

PREBERITE TUDI: Astrologi ugotavljajo, da so najlepše ženske rojene v tem nebesnem znamenju

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj