Horoskop

Ta teden bo najbolje, da vse počnete in vzamete kar se da ‘na lahko’, saj se je danes, 3. maja, ljubka Venera srečala z negotovim Neptunom. To srečanje bo povzročilo nemalo zmede in dezorientacije, še zlasti kar se tiče odnosov in denarja.

Če bo nekaj predobro, da bi bilo lahko resnično – najsi gre za kako vsakdanjo stvar ali novo simpatijo – potem verjetno tudi je. Na srečo se bo že v ponedeljek, 4. maja, komunikativni Merkur srečal s Soncem, ko bomo dočakali kratkotrajen, a brilijanten preboj. 7. maja bo polna luna v Škorpijonu in to bo čas, ko se bo razkrila velika skrivnost. Strašljivo vam bo, da boste tako odprti, a ko boste vse dali iz sebe, vas bo to osvobodilo.

Ovnica

V ponedeljek se bo širilo vaše osebno vesolje! Nove ideje in čudovite stvari vas že pričakujejo! Toda v sredini tedna vas bodo ovirale razne zamude in ostare omejitve. Res je, da bo zaradi tega vse malce manj zabavno, toda naj vas to ustavi. Previdno izbirajte bitke in uspeh je zagotovljen. Od petka dalje boste malce zmedeni, kar bodo opazili tudi ostali.

Bikica

V ponedeljek boste z lahkoto razrešili vse možne komplikacije, če se boste le odločili za ukrepanje namesto pritoževanje. Naj vam ne bo težko prositi za malce več časa, saj si ga boste zaslužili. Če se boste potrudili, bo čakanje tudi za ostale utemeljeno. Okoli srede in četrtka vam naj nekdo pomaga urediti vaše misli, saj boste drugače preobremenjeni. Čez vikend se boste imeli preprosto čudovito.

Dvojčici

Čeprav boste vi razmišljali objektivno in logično, pa bodo morda ostali nekoliko bolj občutljivi kot ponavadi. Pokažite jim, da njihov pogled spoštujete, pri tem pa nikar ne pretiravajte. Okoli četrtka boste imeli zanimivo idejo, ki jo je potrebno uresničiti, vendar boste za to potrebovali tudi nekaj pomoči. Čez vikend boste polni vprašanj, na katera boste našli odgovore okoli nedelje.

Rakica

V ponedeljek nikakor ne ignorirajte svojega instinkta, ampak si vzemite čas in mu pozorno prisluhnite, saj vas bo zagotovo vodil po pravi poti. V sredini tedna se vam bo prileglo krajše potovanje, zadostoval bo tudi kakšen prost dan. Sedaj se boste brez napora učili, zato to izkoristite v svoj prid. Od petka dalje se boste težko odtrgali od vsakdanje rutine, a vseeno poskusite!

Levinja

V ponedeljek vas bo neočitna in nevsiljiva prepričljivost pripeljala dlje kot kakršnokoli pametovanje in trma. Preprosto razložite svoje stališče in prepustite ostalim, da si o njem ustvarijo svoje mnenje. V naslednjih dneh boste čustveno ranljivi, zato bodite še posebej previdni. Okoli četrtka se bodo začele dogajati zanimive spremembe, ki vas bodo spremljale ves vikend.

Devica

Do začetka tedna se boste lahko nekomu (ali nečemu) preprosto izogibali, nato pa se boste morali soočiti s svojimi strahovi. Bodite jasni in odločni, o svojih težavah pa se zaupajte določenemu sodelavcu ali prijatelju. V četrtek naredite kakšno miselno vajo, saj vas bo drugače vaša čustvenost odnesla s prave poti. Od nedelje dalje pa se lahko spet prepustite toku.

Tehtnica

 

V ponedeljek si izberite pravi čas za ukrepanje, saj boste tako preprosto neustavljivi. V naslednjih dneh pa se posvetite dobrim delom in ne samo temu, kar si želite vi. Okoli četrtka lahko nastopi kakšen nesporazum, saj se vam bo zazdelo, da si nekdo misli, da je bolj pomemben kot vi. Ne posvečajte temu pozornosti, saj takšne zadeve niso vredne vaše energije in časa.

Škorpijonka

V ponedeljek se poskusite malce sprostiti. Vzemite si nekaj časa, četudi boste izjemno zaposleni, in se rekreirajte. Kmalu boste nagrajeni za svojo pozornost in osredotočenost, zato s tem kar pridno nadaljujte. Sedaj boste celo na nepravilnosti gledali s pozitivnim pristopom, kar vam bo prineslo nove uspehe. Od četrtka dalje poskusite storiti nekaj, kar niste storili še nikoli.

Strelka

V začetku tedna boste polni novih, neverjetnih idej, pri tem pa vam bodo pomagale zvezde, ki vam bodo v tem tednu še posebej naklonjene. Uživajte v pozornosti, saj se bo v sredini tedna zgodilo nekaj manj prijetnega. Karkoli že bo, naj vam ostane v mislih, da vam lahko dolg sprehod ali pogovor vedno pomaga. Čez vikend boste kar žareli, zato je sedaj čas za nova poznanstva.

Kozoroginja

V ponedeljek mislite s svojo glavo. Čeprav vam to ponavadi ne povzroča težav, pa vam bo v začetku tedna nekdo poskušal polagati besede v usta, zato se odločno uprite. V naslednjih dneh bodo potrebna pogajanja, zato se kar pripravite. Od četrtka dalje se boste zaradi nečesa razburili in o tem  se bodo pogovarjali tudi ostali. Čez vikend bo v ospredju romantična ljubezen.

Vodnarka

V ponedeljek si vzemite čas za dolgo kosilo ali skrajšajte svoj delovnik, saj živite le enkrat. V naslednjih dneh si boste zaželeli rekreacije, toda pri tem poskusite prihraniti nekaj denarja in ne pretiravati. Prav tako vam bo bolj koristila telovadba na prostem, v naravi. Bodite kreativni in izkoristite življenje! Čez vikend boste polni idej in načrtov, ki jih je potreba le še uresničiti.

Ribi

V ponedeljek si privoščite malce sanjarjenja, pri tem pa vas naj ne omejuje prav nič! Bodite aktivni – v službi, v prostem času, ponoči. Imeli boste veliko časa, da ocenite kaj ste dobrega postorili in kaj vas še zanima v prihodnosti. Ne skrbite, saj vam vse to ne bo vzelo pretirano veliko časa. Od petka do nedelje delajte na načrtu za prihodnost, ki naj vključuje tudi umetnost.

PREBERITE TUDI: Kako je biti v razmerju z nekom, ki je po horoskopu bik?

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj