Mars, Merkur in Venera bodo vsi zamenjali znak, kar bo prineslo svežino v kozmično dogajanje. Mars se bo v sredo premaknil v znak Bika, kar bo zelo opazno, saj ta akcijski planet ni zamenjal znaka že od 27. junija. Mars in Oven sta nas grela, vznemirjala in delala bojevite, a Mars v Biku je malce bolj umirjen. Posvetite se torej raje regenerirajoči in sproščujoči jogi in globokemu dihanju, preden odgovorite na zoprn email.

Merkur se bo povezal s Plutonom, planetom podzemlja, v ponedeljek, 4. januarja, kar vam bo morda vzbudilo potrebo po tem, da spremenite stvari ali izdate veliko skrivnost. Nato se bo v petek pomaknil v ekscentričnega, intelektualnega Vodnarja. Vodnarji dolgo in temeljito premišljajo, preden spregovorijo, in vedno imajo za povedati kaj, kar da misliti.

Prav tako v petek, 8. januarja, se bo ljubka Venera ustavila pri praktičnem Kozorogu, kjer kot ljubezenski planet ne bo flirtala, temveč se malce zaustavila. Sedaj je čas, da naredite korake naprej in dovolite, da se začne sezona, ko bodo samski začeli iskati resne in trajne zveze.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Kozoroga: Kate Middleton, Zayn Malik, Kate Moss, Mary J. Blige, Ricky Martin, Jared Leto, Denzel Washington, John Legend, Bradley Cooper, Diane Keaton, Katie Couric, Orlando Bloom, LL Cool J, Sade, Jim Carrey, Zooey Deschanel, Dolly Parton, Liam Hemsworth, Nina Dobrev.

Ovnica

Sedaj lahko globoko zavzdihnete in si oddahnete, draga Ovnica. Pretegnite se. Prižgite sveče in izvedite tisto joga vadbo, s katero tako odlašate; ali pa si privoščite krepčilen popoldanski spanec. Mars, vaš vladajoči planet, bo v sredo zapustil vaš znak, s čimer bo popustil močan pritisk – in težave s kožo! – ki ste ga čutili od junija 2020 dalje. Naslednjih šest tednov vam bo vroče, ko boste pomislili na svoje finance. Preveč delate in premalo ste plačani za to, zato se za petek dogovorite za sestanek s šefom, da se pogovorita o kompenzaciji. Bodite iskreni o tem, kaj želite in si zaslužite.

Sporočilo tedna: Dobite, kar potrebujete.

Bikica

Ta teden prihajajo za vas velike spremembe, zato se držite! Mars se bo pomaknil v vaš znak – po tem, ko ste se mesece počutili odklopljene od svojih ljubljenih, boste sedaj pripravljeni, da se spet povežete. Vzemite si čas, da pokličete svojo mamo, pošljete sporočilo starim prijateljem ali organizirate ljubezenski večer s svojim dragim. V petek se bo Venera pomaknila v vaš potovalni sektor in ne boste mogli nehati razmišljati o potencialnem romantičnem oddihu. Čeprav si trenutno ne morete privoščiti potovanja, kakršnega si želite, pa si želje zapišite in začnite manifestirati svoje sanjsko potovanje.

Sporočilo tedna: Planirajte sedaj, da boste kasneje lahko uresničili.

Dvojčici

Ker se bo vaš vladajoči planet, Merkur, v ponedeljek srečal s Plutonom, planetom uničenja in ponovnega rojstva; in Mars v sredo pomaknil v vaš sektor nezavednega, se bo vaš teden začel z eksistenčno krizo. Stvari so težke in počutite se, da nimate možnosti. Zakaj vsi toliko pričakujejo od vas? A v petek, ko bo Merkur stopil v Vodnarja, vas bo navdihnila inspiracija in začeli boste s kakim raziskovanjem ali učenjem. Ko se bo ta komunikacijski planet v soboto srečal z discipliniranim Saturnom, za zavežite, da boste ta projekt izpeljali do konca.

Sporočilo tedna: Tudi to bo minilo.

Rakica

Najsi je šlo za pasivno-agresivni boj z vašo sosedo; trud vzpostavitve komunikacije s staršem sošolca vaše najmlajše; ali pa dejstvo, da se poslovno povsem izčrpani – dejstvo je, da ste se na delu preveč razdajali. A ko bo v sredo Mars končno zapustil znak Ovna in s tem vaš karierni sektor, si boste lahko oddahnili in dovolili, da se s kaosom na delovnem mestu spopade vaša sodelavka. V petek bo Venera stopila v vaš sektor ljubezenskih razmerij, zaradi česar vas bo vaš partner zasipal z ljubeznijo. Prosite za masažo hrbta ali stopal in dobili jo boste!

Sporočilo tedna: Predajte štafeto in si privoščite počitek.

Levinja

Svet naj se pazi. Ker se bo Mars v sredo premaknil v vaš karierni sektor, boste bolj kot kdajkoli odločeni, da boste dobili, kar hočete. Če ste trdo delali za dosego določenega cilja, ne boste kaj kmalu dobili povračila oz. vsaj naslednjih šest tednov ne – a ob tem boste morda ugotovili, da bo za dosego potrebnega še veliko dodatnega dela. Uspeh pomeni več emailov in več stresa – a v končni fazi tudi več zadovoljstva. Sonce se še vedno nahaja v vašem sektorju vsakodnevnih opravkov, zato nadaljujte s stvarmi, ki jih morate opraviti.

Sporočilo tedna: Uspeh pomeni trdo delo.

Devica

Teden se bo začel z neprijetnim odkritjem o nekom, s katerim ste se videvali ali kričečimi izsiljevalskimi izpadi vaših otrok, saj se bo v ponedeljek vaš vladajoči planet, Merkur, srečal z motečim Plutonom. Na srečo bodo stvari hitro minile. Tako Mars kot tudi Venera se bosta konec tedna oba pomaknila v vaša zemeljska so-znaka Bika in Kozoroga, zato se boste počutili motivirane in navdihnjene. Merkur bo v petek stopil v vaš sektor dnevnih opravil in čeprav boste imeli tono opravkov, boste uživali, ko boste enega za drugim vse obkljukali. Kajne? Uživajte v tem!

Sporočilo tedna: Če ne gre gladko, izpustite.

Tehtnica

 

Čeprav se bo ta teden začel s slabimi novicami o odobritvi posojila ali vračilu davka, saj bo v sredo Mars stopil v vaš sektor financ, se boste morali pobrati in poskusiti ponovno. Čutite pritisk, da uredite svoje finance, da si boste lahko privoščili nov kavč ali delovno mizo za delo iz postelje. ustvarite si dom, kakršnega si zaslužite! Vaš vladajoči planet, Venera, bo v petek stopila v znak Kozoroga, kar vam bo dalo nadaljnjo motivacijo, da uredite svoj bivalni prostor. V soboto si boste lahko privoščili kar nekaj zapravljanja, a dobro premislite, preden kliknete ‘zaključi nakup’.

Sporočilo tedna: Dom je tam, kjer je srce.

Škorpijonka

Odnosi vseh vrst bodo ta teden stopili v ospredje, ko bo vaš vladajoči planet, Mars, v sredo stopil v znak Bika. Po šestih mesecih neprestanega boja z Marsom v vašem sektorju dnevnih opravil, ste izčrpani. A sedaj je čas, da se lotite svojih obljub. Naslednjih šest tednov se boste zapletli v strastne prepire in imeli agresivno-romantične zmenke. Nejasna dinamika se bo razjasnila ali prekinila. Če se videvate s kom novim, je sedaj idealni čas, da ga predstavite svojim prijateljicam (ali pa vašo domačo žival vašemu partnerju). Zberite ljudi, druženje zdravi in krepi.

Sporočilo tedna: Sprejmite vso ljubezen, ki jo lahko.

Strelka

Če ste delali od doma, se vam bo v tem tednu nabralo polno emailov in opravkov, saj bo Mars v sredo stopil v vaš sektor nehvaležnega dela. Naslednjih šest tednov se bo kar kadilo od vas, tako skrbni boste v tem, da bo vse postorjeno. V petek se bo Venera pomaknila v vaš sektor financ, kar pomeni, da bo to idealni čas, da si privoščite razvajanje. Poskrbite tudi za to, da boste imeli dovolj časa, da boste skuhali zdrave in hranilne obroke in brali svojo najljubšo knjigo. Dovolite si koristno rutino.

Sporočilo tedna: Ni počitka za utrujene.

Kozoroginja

Ta teden se bo začel tako, da boste izdali, kar vam leži na duši – najverjetneje preko sporočila svoji simpatiji – saj bo Merkur v ponedeljek srečal globokega Plutona. Ta problem vas je dušil že dolgo časa, zato je prav, da ga spravite s prsi. Čeprav se vam bo morda dozdevalo, da ste razkrili malce preveč informacij, je prav, da poveste, kaj čutite. Na srečo boste v petek dobili veliko spodbudo za samozavest, ko bo Venera vstopila v vaš znak in prinesla ljubezen in lepoto v vaš slog in negovalno rutino. Če ste hoteli osvežiti svojo garderobo, uporabite kozmično energijo v soboto za nakupovanje.

Sporočilo tedna: Občutite pozitivne občutke! Naj gre vse ven!

Vodnarka

V sredo se bo Mars pomaknil v vaš domači sektor in v petek mu bo sledil Merkur, ki se bo pomaknil v vaš znak, zato boste končno začutili energijo, da se soočite z družinskim članom ali neodgovornim partnerjem, čigar obnašanje vam predstavlja neizmeren vir stresa že mesece. To bo sicer le začetek nečesa, kar se bo začelo kot dolg pogovor – a važno je, da ste končno spregovorili. V soboto bo še posebej primeren dan, da nekomu pošljete jasno sporočilo, saj se bo Merkur srečal s Saturnom v vašem znaku, kar vam bo dalo izjemen pogum in dostojanstvo. Zaslužite si spoštovanje!

Sporočilo tedna: Zavzemite svoj prostor.

Ribi

Vaš inbox bodo zasuli s sporočili, ko se bo v sredo Mars pomaknil v vaš komunikacijski sektor. V petek bodo sledila še posebej neprijetna sporočila, pred katerimi bi najraje pobegnili daleč stran od vseh. Če se počutite preobremenjeni, se obrnite na prijatelje po pomoč. Venera se bo na isti dan pomaknila v vaš sektor skupnosti, kar bo pozitivno vplivalo na vašo moralo. Dobri ljudje stojijo za vami. Prosite svojega dragega, naj on napišem odgovor vašemu nadzirajočemu bivšemu in sodelavko, naj vas nadomešča, da ne boste delali dvojno. Premislite, komu in kaj lahko zaupate, preden kliknete ‘pošlji’.

Sporočilo tedna: Prijatelji so blagoslov.

5 znakov zodiaka, ki ne povzročajo drame in se ne prepirajo

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj