V ponedeljek, 4. aprila, se bo Mars povezal s Saturnom v Vodnarju, kar bo povezalo inovativnega bojevnika s sodobnim planetom učitelja. Ker se oba združujeta v harmoniji, je to močna energija! Saturn spodbuja Marsa k strukturiranemu delovanju, kar pomeni odgovorno ambicioznost, hkrati pa spoštuje inovativnost in iznajdljivost. V spolnosti bo energija bolj introvertirana kot običajno, saj Saturn omejuje Marsovo žejo. Ne glede na to, čemu dajemo prednost, konjunkcija pomeni, da bo vztrajnost pripeljala do večje nagrade!

Naslednji dan bo Mars v Vodnarju naredil kvadrat s severnim vozlom v Biku, kar bo povzročilo napetost med sodobnim bojevnikom in v varnost usmerjeno usodo. Zaradi trka fiksnih energij lahko pride do neizogibnega zastoja. Namesto da bi si prizadevali za vse, kar zadovoljuje vaše muhe, kvadrat pomeni, da je treba ubrati prizemljen pristop. Za uresničitev vaših želja na vaš način bodo potrebni kompromisi.

Nekaj dni pozneje se Merkur v Ovnu povezal s Saturnom v Vodnarju, kar namiguje na harmonijo med bojevito miselnostjo in sodobnim planetom učiteljem. Ko se ta dva združita, se pojavi neizmerna želja, da bi naredili preskok. Saturn lahko umiri Merkurjevo naglo miselno agilnost in komunikativnost ter spodbuja počasnejši in bolj umirjen pristop. Na srečo je mešanica energije Vodnarja in Ovna kot nalašč za ustvarjanje samostojnega, a edinstvenega pristopa k futurističnim ciljem. Saturn lahko Merkurja spodbudi, da prevzame ton odgovornosti, ko strastno posreduje svoje ideologije, mnenja in načrte.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Ovna: Lady Gaga, Paul Rudd, Pharrell Williams, Matthew Broderick, Reese Witherspoon, Jessica Chastain, Elton John, Keira Knightley, Steven Tyler, Mariah Carey, Celine Dion, Ewan McGregor, Eddie Murphy, Robert Downey Jr., Russell Crowe, Jackie Chan, Robin Wright, Dennis Quaid, Kristen Stewart, Elle Fanning, Mandy Moore, Shannen Doherty, Sarah Michelle Gellar, Emma Watson, Emma Thompson, Jennifer Garner, Kourtney Kardashian, Ashley Judd, Keri Russell, Sarah Jessica Parker, Leslie Mann, Diana Ross, Fergie, Patricia Arquette, Cynthia Nixon, Seth Rogen, Rooney Mara, Kate Hudson.

Ovnica

Čeprav ste zelo ponosni na to, kar ste do zdaj dosegli v tem letu – kljub vsem možnostim! – čutite tudi pomanjkanje podpore svoje skupnosti. Ko se bo v ponedeljek Mars spopadel s Saturnom, boste zelo razočarani nad nekaterimi sodelavci ali kolegi iz ekipe, ki se ne pokažejo. Venerin premik v znamenje Rib v torek je znak, da si vzemite odmor od skupinskih projektov, da se spočijete in poživite svojega duha. Veliko veselja lahko najdete v svoji lastni potujoči domišljiji.

Sporočilo tedna: Samski ni nujno osamljen.

Bikica

Ne glede na to, ali se potegujete za novo službo, ustanavljate podjetje ali se ukvarjate s težavnimi starši v šoli svojega otroka – počutili ste se nevidne. Ne glede na to, kako zelo se trudite, vaša prizadevanja ostanejo neprepoznana. Čeprav frustracije dosežejo vrhunec, ko se v ponedeljek Mars spopade s Saturnom, vam v sredo premik vašega vladajočega planeta Venere v znamenje Rib daje nov zagon za življenje. Zaslužite si srečo in lahkotnost, prijatelji, sodelavci in skupnosti, ki vam bodo to pomagali doseči, pa se zdaj pojavljajo.

Sporočilo za tedna: Zaslužim si biti slišan/a.

Dvojčici

Načrti za potovanje ali izobraževanje, ki ste se jih veselili celo leto, se bodo izjalovili, saj se bo v ponedeljek Mars spopadel s Saturnom. Ne glede na to, ali je bil vaš let rezerviran za napačen datum, ali je bilo vaše Airbnb odpovedano v zadnjem trenutku ali pa ste se vpisali v napačen oddelek razreda … na nek način ste čutili, da to prihaja. Vendar niste pričakovali tako spektakularnega neuspeha. Vendar pa vse upanje še ni izgubljeno. Vaša sposobnost, da ohranite mirno kri (in smisel za humor), je velika prednost, ko se potopite v reševanje težav.

Sporočilo tedna: Kako lahko to popravim?

Rakica

Ne glede na to, ali so vašemu možu znižali plačo, vaša poslovna partnerka zmanjšuje svoj delovni čas ali pa gre vaša sodelavka na porodniški dopust – ta teden čutite dodatno breme pri skupnih odgovornostih. Kljub tem težavam pa ste tudi navdihnjeni, da se vrnete k načrtovanju svoje naslednje pustolovščine. Katere potovalne ali izobraževalne cilje ste pripravljeni osvojiti to pomlad? Ko se Merkur v četrtek poveže s Saturnom, se osvobodite morebitnih dolgotrajnih nejasnosti ali zamer, da se boste lahko osredotočili na širšo sliko.

Sporočilo tedna: Ne opredeljuje me tisto, kar se mi vsiljuje.

Levinja

Spopad agresivnega Marsa in omejevalnega Saturna v ponedeljek povzroči pritisk na vaše najpomembnejše odnose. Nekaj je ostalo neizrečeno in čas je, da se tega znebite. Po eni strani so vaša najtrdnejša partnerstva sposobna preživeti to nevihto in morda boste celo našli veselje v občutljivi umetnosti pogajanj. Za pogodbe, zaradi katerih se počutite izčrpani ali neuravnovešeni, pa bo to soočenje morda zadnja kapljica. Ko se Venera v torek premakne v vzvišeni Ribi, je čas, da izberete tisto, kar vas dviguje.

Sporočilo tedna: Če me ne dviguje, tega ne želim.

Devica

Med podaljševanjem potnega lista, prevažanjem otrok na nogometne treninge in načrtovanjem sestrinega vikenda dekliščine se vam ta teden kopičijo obveznosti. Tako zelo, da zaradi preobremenjenosti naredite nekaj, kar se ti redko zgodi: popolnoma pozabite na obveznost! K sreči se Venera v torek premakne v znamenje Rib in vsi okoli vas so odpuščajoče razpoloženi in napaka bo hitro pozabljena. Vaše breme je težko, vendar imate veliko podpore, ki vas bo popeljala skozi!

Sporočilo tedna: Tudi jaz delam napake.

Tehtnica

 

Čeprav se teden začne z razočaranjem zaradi finančne ali poklicne ovire, se boste takoj, ko se bo vaš vladajoči planet Venera v torek premaknil v znamenje Rib, lahko pobrali in poskusili znova. Po mesecih razočaranj in neuspehov ste se pripravljeni vrniti k bolj zdravi rutini, kot so tek, jemanje vitaminov in odjava z družbenih omrežij. Intimni pogovori s prijatelji razkrivajo vaše najbolj nežne misli in želje. Ne izogibajte se stvarem, ki si jih resnično želite.

Sporočilo tedna: Izbiram hvaležnost.

Škorpijonka

Ponovna vzpostavitev tesnega odnosa z družino je bil eden vaših največjih dosežkov v zadnjem letu, toda ko se bo v ponedeljek Mars spopadel s Saturnom, se vam bo morda zdelo, da je bil del napredka izničen. Da, naredili ste nekaj korakov nazaj, vendar to ne izbriše tega, kako daleč ste prišli. Venerin premik v znamenje Rib v torek je znak, da si oddahnete in uživate v romantiki ali se sprostite v svojih hobijih. Ni nujno, da se vedno ukvarjate s stvarmi.

Sporočilo tedna: Zaslužim si močne temelje.

Strelka

Vaš teden se začne z izpadom komunikacije, saj se v ponedeljek Mars spopade s Saturnom. Pomembno elektronsko sporočilo ni bilo poslano, gradivo za pomemben sestanek ni bilo natisnjeno in popolnoma ste zamudili sporočilo sestre o njenem uničujočem razhodu. Merkur se poveže z Marsom in Saturnom v četrtek in petek, kar vam omogoči, da milostno pospravite nered in se skupaj nasmejite. Ne pozabite, da tudi najbolj neprijetne situacije vedno minejo.

Sporočilo tedna: Ko je hudo, ohranim mirno kri.

Kozoroginja

Čeprav je vaše družabno življenje to pomlad končno spet v polnem teku, vas stresira, koliko denarja porabite, da lahko sledite vsem svojim prijateljem. Tako zelo, da začnete čutiti zamero do vseh, ki vas vabijo na vse te večerje, otroške zabave in izlete ob koncu tedna. To doseže vrhunec v ponedeljek, ko se Mars spopade s Saturnom in se spravite na sodelavca, ki vas je samo nedolžno vprašal, ali bi si privoščili razkošno kosilo. Zadihajte, opravičite se in razmislite, ali je več denarja v blagajni vredno, da vas to moti.

Sporočilo za tedna: Pametno izbiram svojo porabo.

Vodnarka

Ker se v ponedeljek v vašem znamenju srečata planeta Mars in Saturn, čutite dodaten pritisk, da morate narediti vse in biti vse za vse. Čeprav je morda res, da lahko le vi sprejmete ta poseben izziv, je treba stopiti korak nazaj in razmisliti o žrtvah, ki ste jih naredili v zvezi s svojim duševnim in telesnim počutjem. Obilje se pretaka k vam kot še nikoli prej, zato nekaj te radodarnosti namenite tudi sebi.

Sporočilo za tedna: Najprej poskrbim zase.

Ribi

Duševne stiske, ki ste jih doživljali zaradi težke odločitve, bodo dosegle vrh v ponedeljek. Lahko je zelo razočarano slišati “ne”, ko obstaja nekaj, kar si resnično želite, vendar pogosto ta zavrnitev razkrije pot, ki jo je vredno ubrati. Da bi olajšali bolečino, Venera v torek vstopi v vaše znamenje in okrepi vašo samozavest ter poudari vašo lepoto. Medtem ko opuščate stvari, ki jih ne morete nadzorovati, se bolj zavzemajte za stvari, ki jih lahko, na primer za svoj slog, telesno pripravljenost in zdravje!

Sporočilo za tedna: Spuščam, kar ni namenjeno meni.

PREBERITE TUDI: Kako je biti v razmerju z nekom, ki je po horoskopu tehtnica?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj