Popolna lunarna eklipsa preteklega tedna (v sredo je bila polna Luna in nato še mrk; Merkur se je postavil retrogradno …) in vsi se nekako le prebijamo skozi dneve in upamo, da jih preživimo.

Na srečo bo v sredo Venera stopila v znak Raka, kjer nas bo ta planet povezanosti zbral skupaj in uživali bomo v prijetnih piknikih, slastni hrani, objemih in raznih zabavah. To si je dobro zapomniti, kajti tudi ko so stvari nore, naporne in se vse odvija prehitro, je dobro ostati prizemljen.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Dvojčka: Naomi Campbell, Heidi Klum, Angelina Jolie, Emily Ratajkowski, Ginnifer Goodwin, Helena Bonham Carter, Lauryn Hill, Annette Benning, Brooke Shields, Alanis Morissette, Natalie Portman, Adriana Lima, Mary-Kate in Ashley Olsen, Courteney Cox, Zoe Saldana, Paula Abdul, Kanye West, Johnny Depp, Clint Eastwood, Liam Neeson, Mark Wahlberg, Colin Farrell, Shia LaBeouf, Joshua Jackson, Morgan Freeman, John Wayne, Jogh Goodman.

Ovnica

V sredo bo Venera stopila v znak Raka in čeprav se bodo vsi občutili prijetne in tople občutke, boste vi ostali hladni. Pretekli teden ste končno dobili dovolj energije, da ste urejali določene težke in neprijetne stvari, a ta teden bo šlo vse kot po maslu. A nikar se preveč ne sprostite, saj vas v soboto čaka precej pomembno (in stresno) srečanje, ki vas bo prisililo, da se ne sprostite in ne umirite preveč.

Sporočilo tedna: Življenje je mirno … dokler ni.

Bikica

Ko bo v sredo Venera stopila v znak Raka, se boste počutili precej nostalgično. A nikar se ne sramujte! Zavrtite si najljubše komade izpred 10 ali 20 let, poglejte nekaj epizod Prijateljev, Razočaranih gospodinj, 90210 ali SATC in uživajte v nostalgiji. Izlet v spomine vas bo navdihnil, da boste kontaktirali prijateljico iz otroških let, s katero že leta nista v stikih. Seveda vse to ni produktivno, a pomembno je, da tudi odklopimo.

Sporočilo tedna: Dovolite si odklop in nostalgijo.

Dvojčici

Doslej je bilo tole rojstnodnevno obdobje, ki si boste zapomnili. Kaos na vseh koncih – kar je natanko tako, kot vam je všeč. A v sredo se Venera premakne v znak Raka, kar bo vaše misli preusmerilo v finance, kar vas bo spodbudilo, da se boste malce umirili. Planet ljubezni bo v četrtek ustvaril podporno povezavo z ekspanzivnim Jupitrom, kar bo za vas idealna priložnost, da zaprosite za povišico ali impresionirate svoje potencialne stranke. To je tudi idealni dan, da se s čim obdarite.

Sporočilo tedna: Razkrijte vse karte.

Rakica

Sladka Venera v sredo stopi v vaš znak, kar bo za vas izgovor, da izpustite vse obveznosti in se posvetite negovanju sebe. privoščite si najljubšo sladico (dvojno porcijo, če je treba!); profesionalno manikiro, masažo ali novo pričesko. Čeprav se zadnje čase dobro počutite v svoji koži, pa bo posvečanje sebi morda vašemu partnerju dalo občutek, da je zapostavljen. Namesto, da se skregata, si raje privoščita dobro večerjo v top restavraciji (in ne pozabita na najboljše vino!).

Sporočilo tedna: Izberite udobje.

Levinja

Čeprav se boste v temle kaotičnem obdobju Dvojčkov počutili obvezane, da se dobite z vsakim, ki si bo to želel in bili z vsemi prijateljski, je sedaj čas, da se umirite. Venera se v sredo pomakne v vaš sektor nezavednega, kar vas bo opogumilo, da si vzamete več časa zase in se vrnete k svojim hobijem, za katere veste samo vi. Še naprej jih obdržite zase – vsega vam pač ni treba deliti!

Sporočilo tedna: Manj je več.

Devica

V sredo Venera stopi v znak Raka in s tem vaš sektor prijateljstev in čeprav je Merkur retrograden, kar vam ustvarja težave na delu in sta polna Luna in mrk preteklega tedna ustvarila pravo dramo doma, vas bo ta tranzit spomnil, da lahko vedno računate na prijatelje. V četrtek vam bo ena celo pomagala pri pomemben poslu, ali pa vam bo nova cimra pomagala rešiti tri probleme naenkrat. Zapomnite si: nikoli ni prepozno (ali neprimerno) prositi za pomoč.

Sporočilo tedna: Nihče ne zmore vsega sam.

Tehtnica

 

Od konca aprila dalje je bojeviti Mars v vašem kariernem sektorju, zaradi česar ste v konfliktu s šefom; imate zamude pri delu in delu na novem projektu, poleg tega pa še non stop skrbite, da ne delate dovolj. če ste vodja pisarne, ste tudi vi tisti, ki mora vedno dostaviti slabe novice. V sredo se vaš vladajoči planet, Venera, premakne v znak raka in nenadoma vam bodo vsi pripravljeni slediti in upoštevati vaše nasvete. V četrtek se bo Venera povezala z optimističnim Jupitrom in spet boste bolj pozitivni – tudi glede svoje rutine.

Sporočilo tedna: Osredotočite se na pozitivno.

Škorpijonka

Če se že dlje časa počutite obupani in da se nikamor ne premaknete – sploh kar se tiče vaše kariere – bo Venerin premik v znak Raka dvignil vaše razpoloženje. Ta tranzit vas bo spodbudil, da boste preučili svoje možnosti in se začeli veseliti, česa vse se še lahko naučite. Kako lahko razširite svoja obzorja? V četrtek boste našli zanimiv oglas za hobi, ki vas bo pritegnil – vpišite se, magari zgolj iz radovednosti. Morda bo spremenil vaše življenje!

Sporočilo tedna: V znanju je moč.

Strelka

V grobem povedano je tole obdobje Dvojčkov za vas brutalno. Ravnokar ste sredi ločitve oz. razhoda in delitev premoženja je prava nočna mora. V sredo, ko se bo Venera pomaknila v znak raka in s tem vaš sektor skupnih virov, se bo pokazala luč na koncu tunela. Najprej vam bo prijateljica podarila popolnoma nov kavč, kar vam bo prineslo pravo olajšanje ob selitvi in opremljanju novega stanovanja, potem pa vam bo banka še odobrila kredit. Naslednjih nekaj tednov bo vaših.

Sporočilo tedna: Vzemite darila in bodite hvaležni.

Kozoroginja

Planet ljubezni, Venera, se bo v sredo pomaknila v znak Raka, kar bo v vaše odnose prineslo veliko prijetnega. Čeprav vas je retrogradni Merkur priklenil na najbolj zoprna opravila, vas bo ta teden opomni, da romantika in užitek nista mrtva. Ko se bo v četrtek Venera srečala z Jupitrom, vas bo dragi presenetil s šopkom in spodbudnimi sporočili kar brez razloga, kar vam bo polepšalo dan. Zapomnite si to, ko se bosta v soboto skregala glede nepomembne malenkosti.

Sporočilo tedna: Nikar ne imejte partnerja za samoumevnega.

Vodnarka

Ne glede na to, kako vas imajo ljudje za nepredvidljive in nezanesljive, na koncu koncev ste precej prozorni, Vodnarka. Uživate v svojih rutinah. Ne marate sprememb, le za napredek vam gre, zato ste trpeli zaradi rahljanja ukrepov lažne pandemije bolj kot večina. Ne, ker ne želite biti svobodni, ampak ker ne znate biti. Na srečo se v sredo Venera pomakne v znak Raka in s tem v vaš sektor dnevnih opravil, da se boste malce lažje spopadali s spremembo rutine.

Sporočilo tedna: Vztrajajte.

Ribi

Če ste planirali družino ali ne – ko se bo Venera v sredo pomaknila v znak Raka, vas bo začela prevevati želja po otroku. Ne le zaradi srčkanih otrok povsod okoli vas in prisrčnega spečega dojenčka, ki ste ga videli na sprehodu – povsod je polno otrok! Vaše nogavice vas bodo spomnile na srčkane dojenčkove nožice. Zaželeli si boste, da bi po žlički hranili srčkana mala usteca. Na srečo se boste streznili in zaradi bizarnosti zadnjega leta idejo odgovorno opustili. Raje se posvetite hišnemu ljubljenčku oz. si ga omislite, če ga še nimate.

Sporočilo tedna: Bodite odgovorni.

PREBERITE TUDI: Zakaj so dvojčki nekaj posebnega?

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj