Deli

Ovnica

V začetku tedna si vzemite čas in se pogovorite sami s sabo. Pa kaj, če bodo mislili, da se vam je zmešalo? Ugotovili boste, da imate na ljudi večji vpliv, kot ste mislili doslej in prav je, da to pozitivno izkoristite. Pripravite jih lahko do česarkoli! Okoli četrtka in petka boste na pravem mestu ob pravem času, kar pomeni, da boste očarali prave ljudi! Čez vikend se osredotočite na prihodnost.

Bikica

Do srede poskusite pozorno poslušati, saj nikoli ne veste, kaj vam lahko pride na ušesa. Te dni se marsikaj govori naokoli! Dobra komunikacija je tudi ključ do uspeha. Svojim prijateljem jasno pokažite svoje prioritete. Ne pretiravajte, saj se vas lahko ostali kmalu naveličajo. Čez vikend se bodite pripravljeni zabavati, saj vas zagotovo čaka veliko ponudb. Izkoristite življenje!

Dvojčici

Sedaj je pravi čas za spremembe in pomembne odločitve, toda o vsem se najprej dobro prepričajte in zadevo tudi prespite. Tudi nekajkrat, če je potrebno. Dobro premislite, kako bodo vaše odločitve vplivale na prihodnost. Okoli srede se bo vse umirilo, lažje boste razmišljali in tudi rešitev se bo začela kazati. Načrtujte na daljši rok in ne pozabite na pomembne malenkosti. Poskrbite za dobre odnose z ljudmi, ki so vam pomembni.

Rakica

V začetku tedna boste potrebovali stike s svojo družino in prijatelji. Kakršnekoli probleme poskusite čimprej razrešiti, da se izognete kopičenju težav in zameram. Morda boste lahko končno imeli odkrit pogovor s starši. Proti koncu tedna boste polni sveže energije in v vsem boste blesteli. Počnite nekaj novega in nenavadnega! Čez vikend pa se le malce umirite in si spočijte po uspešnem tednu. Knjiga, sprehod ali poležavanje na plaži bodo izvrstna izbira.

Levinja

V začetku tedna boste imeli tako bujno domišljijo, da se vas nihče ne bo mogel naveličati. Svoja čustva delite z ljudmi, ki vam veliko pomenijo in poskusite izpeljati kakšen nov projekt. Okoli četrtka ali petka se lahko na delu pojavijo kakšne težave, ki pa jih boste brez problema razrešili. Čez vikend se posvetite prijateljem, saj ste jih že predolgo zanemarjali!

Devica

V začetku tedna se odločite in lotite nečesa novega, kar boste redno počeli, saj se že kar nekaj časa niste. Poskusite z jogo; namesto z dvigalom pojdite peš po stopnicah ali pa preprosto pojdite v fitnes. Videli boste, da se vam bo izplačalo! Predolgo ste se zanemarjali. Okoli srede boste imeli dokaj nenavadno idejo, toda bodite pogumni in jo predstavite sodelavcem. Čez vikend si spočijte in privoščite malo razvajanja.

Tehtnica

 

V ponedeljek vas bo marsikdo presenetil z dobro ali slabo novico, zato se na to že vnaprej pripravite. Poskusite pozorno prisluhniti in morda se bo vse dobro izšlo, sploh če se boste težavi res posvetili. Okoli srede ali četrtka se boste počutili nekoliko slabše, zato poskrbite za dobršen vnos vitaminov. Čez vikend boste kot prenovljeni in pripravljeni na druženje s prijatelji ali najožjimi člani družine.

Škorpijonka

V začetku tedna boste nerazložljivo dobre volje, s čimer boste osrečevali sebe in druge. V službi boste vi spodbujali svoje lene sodelavce. Prav tako boste pri telovadbi spodbujali svoje prijatelje, ki bodo želeli odnehati. Res boste pravi pozitivni motivator! Okoli srede in četrtka boste začutili določeno napetost. Prav čudovito živahni boste, toda pazite, da vas ne zanese. V soboto in nedeljo se pustite presenetiti – je na vidiku romanca?

Strelka

V ponedeljek boste lahko zaživeli na novo, saj boste polni energije. Zvezde opozarjajo, da je čas, da sledite svojim instinktom. Pogosto si zaželite začeti nov teden na takšen način in sedaj imate priložnost, da to uresničite. Okoli torka in srede boste zaposleni z mislijo na precej velik nakup, ki ga želite opraviti. Od četrtka naprej pa se ne boste posvečali materialnim dobrinam temveč komunikaciji in povezovanju z drugimi.

Kozoroginja

V začetku tedna poskusite ceniti stvari, ki jih imate, saj jih imate prepogosto za samoumevne. Ali veste, da nekateri nimajo niti pitne vode? Zavedajte se tudi, da so le redki blagoslovljeni s takšnimi prijatelji in družino. Morda boste nekatere stvari le stežka razumeli, toda potrudite se. Okoli četrtka boste uspešno dokončali projekt, ki vam otežuje življenje. Čez vikend je čas za ljubezen in sprostitev!

Vodnarka

V začetku tedna se oprite na svoje prijatelje, ki vam stojijo ob strani ne glede na karkoli. Sodelujte z njimi in kmalu se boste znebili vseh večjih težav. Okoli srede ali četrtka se poskusite sprostiti, saj vas bodo seznali z novimi idejami. Bodite fleksibilni in odprti. Čez vikend lahko počnete karkoli, čeprav vam tudi nekaj časa samo zase ne bi ravno škodilo. Kdaj ste nazadnje vzeli v roke dobro knjigo; si privoščili kopel ali masažo?

Ribi

V začetku tedna boste imeli presenetljivo dobre ideje, zato svojo kreativnost uporabite za razlago teh idej ljudem okoli vas. Pri tem pa bodite dovolj jasni, a ne pozabite, da so tudi kritike lahko zelo koristne. Le če vemo, da nekaj ni v redu, lahko to odpravimo ali izboljšamo. Okoli petka boste polni čudovite energije, ki bo privlačila mnogo ljudi. Zabavajte se, vendar ne pozabite na svoje finančno stanje, ki morda ni takšno, kot bi si želeli.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here