Dobrodošli v september! Kozmično ‘vreme’ tega tedna bo vplivalo na vas tako, da se boste počutili obsedene, impulzivne in neartikulirane. A medtem, ko se nadaljuje obdobje Device, bo verjetno najbolje, da se umirite in posvetite svojim projektom.

Še posebej to velja za danes, nedeljo, 30. avgusta, ko je še posebej težak dan in vas bodo mešana sporočila naredila posebej sumničave in lahko sprejmete kako nespametno odločitev (ne, nikar ne pošljete svoji simpatiji več zaporednih sporočil – pustite mu/ji dihati).

Stvari se bodo izboljšale okoli polne Lune, ki bo v sredo, 2. septembra v znaku zasanjanih Ribic. Takrat vam bo postalo jasno, da niste daleč od uresničitve sanj, ki so še nedolgo nazaj delovale neuresničljive.

V soboto, 5. septembra, se bo komunikacijski Merkur pomaknil v zank Tehtnice, kar bo vači komunikaciji prineslo uravnoteženost in sofisticiranost. Če že stvari ne moremo nemudoma spremeniti, je prav, da o njih vsaj govorimo in osveščamo.

Zvezdniki Device: Zendaya, Beyonce, Keanu Reeves, Cameron Diaz, Salma Hayek, Nick Jonas.

Ovnica

Čeprav vas bodo nedeljski dogodki in komunikacije spravili v stres ali celo paranojo glede določene situacije, se skušajte umiriti in zadihati. Polna Luna 2. avgusta bo padla v vaše nezavedno, zato je to idealni dan, da si vzamete čas zase ali se vsaj distancirate od družbenih omrežij in emailov do naslednjega dne. Poskušajte se osredotočiti na tisto, kar lahko kontrolirate, namesto da se ujamete v pričakovanja drugih. Ko se bo Merkur pomaknil v Tehtnico, boste oboroženi, da boste v pomembnem dogovoru dosegli, kar želite. Povejte, kar mislite.

Sporočilo tedna: kadar ste v dvomih, se umaknite.

Bikica

V nedeljo, 30. avgusta, ste se ujeli v kup majhnih projektov, ki vam nikakor ne gredo po načrtih. Naj vas to nikar ne spravi v občutek, da ste nesposobni. Osredotočite se raje na kaj kreativnega, umetniškega. Polna Luna 2. septembra bo padla v vaše področje prijateljstev, kar pomeni, da kontaktirajte prijatelje, na katere ste v obdobju karanten in izolacij malce pozabili. To je tudi idealno obdobje, da se lotite prostovoljstva ali postanete aktivni glede aktualnega dogajanja, ki vodi v suženjstvo in propad človeštva. Če pa vam bo čisto vse spodletelo, vam bo nasmeh na ustnice privabilo ljubeče sporočilo vaše simpatije.

Sporočilo tedna: kreativnost je ključ.

Dvojčici

Vaše misli danes kar divjajo z vse sorte skrbi glede vaše kariere. Ste rekli kaj, kar je vznemirilo vašega šefa’ ali ste projicirali svoje negotove občutke glede vaše zaposlitve? Polna luna 2. septembra bo zaznamovala točko preobrata glede vaše kariere, zato ne glede na to, ali gre za napredovanje ali boste zapustili trenutno delovno mesto – gre za trenutek priznanja. V soboto, 5. septembra, bo vaš vladajoči planet Merkur prešel v estetsko Tehtnico, kar bo vaše misli preusmerilo v umetnost in lepoto. Ostanite prizemljeni.

Sporočilo tedna: Naredite sami.

Rakica

Čeprav stvari ne bi mogle biti boljše kar se tiče vašega odnosa, pa vas bo prijelo, da bi kontaktirali staro simpatijo. Preden pošljete sporočilo, premislite, kaj pravzaprav želite – vas res zanima, kako je, ali potrebujete le malo dodatne pozornosti? Nekatere stvari je bolje pustiti v zgodovini. Polna luna v Ribah bo 2. septembra poudarila vaše področje učenja in duhovnosti. Razmišljate o nadaljevanju šolanja? Sedaj je čas, da to tudi naredite.

Mantra tedna: lotite se stvari.

Levinja

Čeprav bi se radi osredotočili na širšo sliko, pa vas bo ta teden neprestano ujemal v raznorazne dnevne drame. Saj veste: poskrbite najprej zase, šele potem boste lahko poskrbeli za druge. Za polno Luno boste nagrajeni finančno – zgodilo se vam bo nekaj obetavnega: ali boste dobili vrnjen denar ali boste podpisali obetavno pogodbo. Ta denar že mesece krvavo potrebujete, zato bo kot naročen. Nikar ga ne zapravite, temveč shranite za hude čase.

Sporočilo tedna: pokaži mi denar!

Devica

Čeprav vas bodo komunikacijske težave z vašim partnerjem pustile zmedene in negotove, se zavedajte, da vam določene informacije manjkajo. Zato malce izpustite in se skušajte tudi kaj zabavati. Ko bo polna Luna, bo v ospredju vaš sektor predanosti in precej bolj jasno vam bo, kako je z vašim razmerjem. Ne glede na to, ali ste se ravno dobro zavezali ali razšli – zaupajte temu, kar boste občutili v drugi polovici tedna. Vaš vladajoči planet Merkur se bo 5. 9. pomaknil v Tehtnico, kar bo v ospredje vaših misli postavilo denar. Kako lahko vaši nakupi olje odražajo vaše vrednote?

Sporočilo tedna: ste to, kar vas obkroža.

Tehtnica

 

Ta teden vam nič ne gre po načrtih, draga Tehtnica. V nekem trenutku se boste zavedli, da ne delate od doma, ampak živite za delo. Morda je čas, da malce odložite svoj prenosnik stran od kavča oz. postelje in si omislite mizo. Polna Luna v sredo bo idealen čas, da uvedete določeno rutino. Čeprav ne marate urejenega urnika kaj preveč, pa vam bo uvedba novih rutin, ki jih ne boste izpuščali, izboljšala produktivnost in zbranost (npr. jutranja meditacija, afirmacije ipd.).

Sporočilo tedna: korak za korakom.

Škorpijonka

Te dni ste doživeli veliko razočaranje, saj vas je v preteklosti nekdo grdo izkoristil. Njeno kontaktiranje te dni vam je dalo upanje, da se vam bo opravičila in jo boste videli drugače – a ugotovili boste, da je še vedno enak/a in hoče to le ponoviti. V sredo bo polna Luna v Ribah osvetlila vaše ljubezensko področje in prinesla vrhunec pri flirtanju ali kreativnem projektu, ki ste ga začeli februarja. In nehajte igrati terapevta svojim sodelavcem – poskrbite zase.

Sporočilo tedna: kdo si zasluži vas čas in energijo?

Strelka

Čeprav ste se zadnji mesec pri delu res odrezali, pa vas bo zmedena situacija doma oz. z vašo družino tako zmedla, da boste zamudili rok. Ali vas vaša mama mori preko sms sporočil; ali vas najemodajalec neprestano nadzira – brez dvoma manjkajo določene informacije. Na srečo bo sredina polna Luna osvetlila situacijo in lahko se boste pomaknili naprej. Kar se tiče zamujenega roka, pa boste lahko vse nadoknadili z iskrenim opravičilom v petek, 4. 9.

Sporočilo tedna: nikar se ne stresirajte, dokler nimate vseh informacij.

Kozoroginja

Čeprav vaš partner po najboljših močeh planira romantični večer, se vam bo po glavi pletlo nekaj, zaradi česar ne boste mogli uživati v radostih. Pa ne gre zanj, temveč za vaše negotovosti. Na srečo bo polna Luna v sredo prinesla idealen izgovor za kratek oddih. Usedite se v avto in odpeljite v svoj najljubši kraj za pohod ali v idilično restavracijo v kako bližnje mesto. Uživajte v teh vibracijah, dokler lahko.

Sporočilo tedna: v redu je, če se držite znanega.

Vodnarka

Čeprav danes delate seznam opravil in bukirate Zoom Pilates, da se boste čez teden počutili prizemljene, pa vas bo nekaj povsem nepričakovanega vrglo iz tira. Žal zadeve ne morete ignorirati, čeprav se morate spopadati z vsakodnevnimi boji. Polna Luna v Ribah vam bo v sredo prinesla pomembno novico glede vaših financ. Če ste vestno varčevali, kot ste nameravali začeti februarja, boste ugotovili, da si lahko končno privoščite tisti nakup.

Sporočilo tedna: kupite, kar si želite.

Ribi

V začetku tedna se boste počutili povsem izčrpane. In čeprav imate kup rokov in družinskih obveznosti, vas niti ljubeč nagovor partnerja ne bo mogel spraviti iz postelje. zato se nehajte upirati in počivajte. Telo vam sporoča, kaj potrebuje. Polna Luna v sredo vas bo dodatno spomnila, da je ta teden namenjen skrbi zase. Razvajajte se z glineno masko za obraz in pijte kozarec najljubšega vina ali koktejla. Ljudje okoli vas obdo poprijeli medtem, ko si boste vi malce odpočili.

Sporočilo tedna: počitek je dejanje poguma in moči.

PREBERITE TUDI: Ženska, rojena v nebesnem znamenju device, je pravi zalogaj

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj