Horoskop

Ovnica

V začetku tedna vas bodo začuda privlačili ekstremi! Svojo željo izpolnite na zdrav način, kar pomeni, da ne pustite službe ali obiščite telovadnice štirikrat na dan. Okoli srede se bodo vaši možgani povezali s strastjo, ki jo čutite, zato je to odličen čas za premislek o vašem življenju. V petek ali soboto se vam bodo odprle nove poti, morda celo ljubezen. V nedeljo si spočijte, saj boste s tem naredili največ.

Bikica

Sedaj je čas, da s svojo izvirnostjo zablestite v službi ali doma. Okoli torka ali srede se boste spraševali o resničnosti določenega dejanja. Čeprav se vam zdi odgovor očiten, raje dvakrat premislite. Temelji so zelo pomembni, če se želite lotiti nečesa večjega. V petek in soboto boste dobili priložnost, saj boste polni energije in domišljije. V nedeljo lahko pride do konflikta, toda dobro premislite, če je vredno.

Dvojčici

V začetku tedna boste soočeni z oviro, toda čeprav se ji boste želeli izogniti, to morda ne bo tako lahko. Pridobite nekaj informacij. Konec torka boste polni inovativnih idej, na vaši strani pa bodo tudi zvezde. Poleg tega boste izjemno privlačni, zaradi česar se boste še bolj zabavali! V petek boste nekoliko manj družabni kot ponavadi, ugotovili boste namreč, da lahko več stvari postorite kar sami. V nedeljo pa se boste ponovno pripravljeni vključiti v družbo.

Rakica

V začetku tedna bodite pozorni, odločeni in se pripravljeni zabavati, saj vam bo to pripomoglo pri gledanju na določene zadeve z drugega zornega kota. Rezultati bodo presenetili tako vas kot tudi ljudi, ki vas obkrožajo! Okoli srede se poskusite v probleme poglobiti. Saj veste, da pometanje pod preprogo ne pomaga, kajne? V petek in soboto bodite neustrašni, še zlasti na področju ljubezenskih zadev. V nedeljo pa boste morali ponovno vzpostaviti ravnovesje. Med čim, pa boste morali ugotoviti sami!

Levinja

V začetku tedna bo imelo nekaj starega precej velik pomen. Starina? Prijatelj, ki je daleč stran? Bodite pozorni, da vam ne uide nekaj zelo pomembnega. V začetku srede se bodo zadeve obrnile in v središče postavile nekaj novega, kar vas bo precej presenetilo. V petek ali soboto se boste morda slabo počutili. Najvažnejše je, da stvari dobro premislite. Pomaga naj vam prijatelj ali mentor. V nedeljo ne boste potrebovali ničesar, saj boste sijali tudi brez pomoči!

Devica

V začetku tedna ne odlašajte, saj boste zamudili vso zabavo! Ne čakajte na pravi čas, da poveste nekomu, kako čutite ali se zabavate. Priložnost izgubljena ne vrne se nobena! Okoli torka ali srede bo bolje, da ne delate velikih korakov. Vklopite svojo domišljijo in bodite previdni, preden karkoli storite. V petek pa začnite delati na skrbi zase. Vse vam bo šlo dobro od rok, kar se bo pokazalo tudi pri interakcijah z drugimi. V nedeljo uvedite popolnoma novo (zdravo!) navado.

Tehtnica

 

Če se bo teden začel dolgočasno, je na vas, da ga popravite. Preberite novo knjigo, se lotite nove športne aktivnosti ali dobite kako drugo idejo, s katero si lahko popestrite in izboljšate življenje. Okoli torka ali srede boste spoznalli novo strast v zvezi z delom, osebo ali z življenjem na splošno. (Posvetite se osebi, saj se v zraku čuti ljubezen!) V petek ali soboto je čas, da pustite stvarem svojo pot. Zavedajte se, kdaj je dovolj. V nedeljo zaupajte svojim instinktom.

Škorpijonka

V začetku tedna si naprej privoščite sladico! Polni ste čudovite energije. Okoli torka ali srede se boste posvečali pridobivanju pomena iz informacij. Morda v povezavi s šefom, romantično situacijo ali osebnimi mislimi, a v vsakem primeru je sedaj čas, da razrešite vse dvome. Od petka dalje in čez vikend bodo povsod prisotne spremembe. Vprašanje je, če boste zdržali? Boste v vsem tem našli možnost tako za zabavo kot tudi učenje?

Strelka

V začetku tedna se boste pri opravljanju vseh svojih obveznosti utrudili, zato si vzemite čas. Nadaljujte z majhnimi koraki, saj lahko tudi majhen dosežek pomeni ogromno motivacijo. Okoli srede se bodo razvile nove zveze in poznanstva, ki si jih že tako dolgo želite. Energije v povezavi z romanco vas lahko okoli srede ali sobote malce zavedejo. Je nastopila kriza ali priložnost za globje razumevanje? V nedeljo boste imeli srečo, ki jo premišljeno izkoristite.

Kozoroginja

V začetku tedna bo vaš svet precej zakompliciran, kar vas bo le še bolj podžgalo. Pričakujte navdušenje, toda zavedajte se, da vam lahko potrpežljivost prinese marsikaj dobrega. V naslednjih dneh vam bo prav prišel vaš občutek za usmerjanje in analiziranje. Ko boste okoli petka reševali določeno situacijo, pri tem uporabljajte logiko in čustveno inteligenco, saj boste s tem rešili dan. V nedeljo si vzemite časa za počitek, saj ga boste nujno potrebovali.

Vodnarka

V začetku tedna bodo veliko pomenile dobre manire, k razvoju vaših zvez pa boste pripomogli, če boste ostalim pokazali, da ste pozorni na majhne stvari. Ob koncu tedna ali ob začetku srede lahko pričakujete globoko povezavo. Ne bojte se povedati, kar vam leži na duši. Kako pa bo to vplivalo na vas, je vaša odločitev. Bodite spontani in ne izgubite občutka za humor! V nedeljo se posvetite nekomu posebnemu.

Ribi

Res je, da vam natančnost in analiziranje veliko pomenita, toda v začetku tedna boste zmožni na stvari pogledali kot na celoto. V sredo bo vaše oko prisiljeno zaznavati odločilne podrobnosti, še posebej na delovnem mestu. V času petka in sobote pa se bo končno vrnila tudi zabava! Organizirajte družabno srečanje in uspeh bo zagotovljen! Za v nedeljo pa ne načrtujte preveč, saj se bo marsikaj odvilo brez vaše pomoči.

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj