Mars v konjunkciji z Jupitrom, ki ga najdemo v kartah ognjevitih osebnosti, kot so Susan Sarandon, Emily Ratajowski in Fiona Apple, je vidik za pogumne skoke in metanje vsega proti steni, da bi videli, kaj se bo prijelo.

V petek, 3. junija, Merkur končno konča svojo retrogradno gibanje, potem pa se naslednji dan, v soboto, 4. junija, začne retrogradno gibanje Saturna. Morda so vse napake in zamude retrogradnega Merkurja vendarle imele svoj namen: preprečiti, da bi šli predaleč po poti, ki nam ni bila namenjena.

Da bi se vrnili na pravo pot, je treba ponovno preučiti naše večje cilje. Čeprav je energija za napredovanje močna, ne pozabite, da lahko začnete z majhnim tveganjem, da bi izstopili iz cone udobja.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Dvojčka: Naomi Campbell, Heidi Klum, Angelina Jolie, Emily Ratajkowski, Ginnifer Goodwin, Helena Bonham Carter, Lauryn Hill, Annette Benning, Brooke Shields, Alanis Morissette, Natalie Portman, Adriana Lima, Mary-Kate in Ashley Olsen, Courteney Cox, Zoe Saldana, Paula Abdul, Kanye West, Johnny Depp, Clint Eastwood, Liam Neeson, Mark Wahlberg, Colin Farrell, Shia LaBeouf, Joshua Jackson, Morgan Freeman, John Wayne, Jogh Goodman.

Ovnica

Zdaj ni čas, da bi bili tiho. Zaradi konjunkcije med Marsom in Jupitrom, ki se je v nedeljo, 29. maja zgodila v vašem znamenju, je bolje, da se vaš glas sliši. Čeprav se bo vaš pristop morda zdel agresiven tistim, ki se vas že zdaj bojijo, bodo pravi ljudje navdušeni nad stvarmi, ki jih imate povedati. Na razgovoru nosite drzno šminko, pred prvim zmenkom pa si pobarvajte lase. Zakaj bi se obremenjevali z ljudmi, ki vas ne prenesejo v vaši najbolj pristni in drzni obliki?

Sporočilo tedna: Moja pristnost navdihuje.

Bikica

Sezona mrka je v vaše življenje prinesla veliko koncev in zaključila obdobje neusmiljenih sprememb. Zdaj ste na povsem drugačnem mestu kot pred letom dni, vendar se prah končno dovolj umirja, da lahko vidite, kaj je na drugi strani. Venerina vrnitev v vaše znamenje v soboto, 28. maja, je bil kot vrnitev domov. Privoščite si nekaj preprostega in sladkega, da proslavite, kako daleč ste prišli.

Sporočilo za tedna: Prehodil/a sem dolgo pot.

Dvojčici

Vaš vladajoči planet Merkur bo v petek končno končal svojo retrogradnost, vendar boste morda potrebovali nekaj dodatnih dni, da se vrnete na pravo pot, preden se lotite novih načrtov. Komunikacijski planet se direktno postavi v vaš nezavedni sektor, zaradi česar se boste počutili zmedeni ali izven kroga. Poskusite se znebiti tesnobe, ki jo čutite zaradi stvari, na katere nimate vpliva. Ker se Mars in Jupiter srečata v vašem sektorju skupnosti, bodo prijatelji in sodelavci več kot pripravljeni pomagati, če boste potrebovali dodaten počitek.

Sporočilo tedna: Plavam s tokom.

Rakica

Vsi vaši karierni cilji se približujejo, saj se je to nedeljo srečal Mars z Jupitrom v vašem sektorju javne podobe. Ne le, da boste dobili več priložnosti za priznanje, ampak boste lahko svoje dneve zapolnili tudi z manj napornim delom in bolj zadovoljujočimi nalogami. Ko se v soboto Saturn pomakne v retrogradno gibanje, se lahko končno sprostite po mesecih, ko ste si prizadevali doseči nove višave in na tej poti naredili veliko uslug za vse druge.

Sporočilo tedna: Zaslužim si zadovoljstvo.

Levinja

Ne glede na to, ali se odpravljate na potovanje, začenjate nov študijski program ali se ponovno potapljate v duhovno prakso, vas konjunkcija med Marsom in Jupitrom v nedeljo zelo veseli, da boste razširili svoj um. Toda preden se odpravite na to potovanje, morate poskrbeti za svoje izmene v službi, načrtovati varstvo otrok in se s partnerjem ali sostanovalcem ponovno dogovoriti o domačih obveznostih. V soboto se Saturn v vašem sektorju obveznosti umakne v retrogradno gibanje, kar vam bo prineslo nekaj prepotrebne sproščenosti pri urejanju podrobnosti.

Sporočilo tedna: Na svoji poti nisem sam/a.

Devica

Po tednih načrtovanih potovanj ste ta teden končno na poti na obisk k sorodnikom. Konjunkcija med Marsom in Jupitrom to nedeljo je padla v vaš sektor skupnih virov, zato se boste zelo potrudili, da bo vaš partner ob svoji pogosto težavni družini čutil podporo. Seveda bi bilo bolj zabavno obiskati svoje bližnje (ali si privoščiti počitnice samo v dvoje!), vendar takšno nesebično izkazovanje koristi utrjuje vajino vez.

Sporočilo tedna: To počnem iz ljubezni.

Tehtnica

 

Konjunkcija med Marsom in Jupitrom pade v vaš partnerski sektor, in če je bil kdaj trenutek, da ustrelite, je to zdaj. Čeprav se ogrevajo tudi vaši romantični odnosi, je to še posebej ugoden vidik za sklepanje novega poslovnega ali ustvarjalnega partnerstva ali za ponovna pogajanja o pogodbi v sedanji službi. Počakajte, da se Merkur v petek postavi v direktno smer, in podpišite črto, da boste vedeli, da so vse podrobnosti urejene.

Sporočilo tedna: Sem nesporno zaželen/a.

Škorpijonka

Čeprav morda še vedno čutite zatišje v sezoni mrkov, vas konjunkcija med Marsom in Jupitrom v nedeljo spet potisne v akcijo. Ne glede na to, ali se lotevate intenzivnega fitnesa, delate nadure, da bi prihranili denar za poletne počitnice, ali pa se lotevate urejanja doma, imate zdaj brezmejno energijo, ko gre za delo in skrb zase. Če se že dlje časa spopadate z zdravstvenimi težavami ali kronično boleznijo, lahko ta vidik prinese tudi dobre novice o zdravljenju ali olajšanju.

Sporočilo tedna: Delam, kar moram.

Strelka

Z novim ljubimcem bo postalo še bolj začinjeno, saj se v nedeljo Mars v vašem sektorju romantike srečal z Jupitrom. Takšen vidik se pojavi le enkrat na desetletje, zato če si želite, da bi iz flirta prešli v resno razmerje, ne zamudite te priložnosti! Pod tem vplivom se lahko vrnete tudi k svojim hobijem, ustvarjalnim projektom ali gledanju televizije, ki ste jih v začetku leta opustili v navalu stresa. Naj bo užitek vaša prednostna naloga.

Sporočilo tedna: Dobim, kar hočem.

Kozoroginja

Konjunkcija med Marsom in Jupitrom v nedeljo pade v vaš domači sektor. Čeprav vam lahko ta vidik prinese nenaden vzpon energije za projekte za izboljšanje doma, lahko povzroči tudi vroč prepir med vami in družinskim članom ali sostanovalcem. Težav, ki ste jih doslej skrivali zase, ne morete več dobesedno ali v prenesenem pomenu pomesti pod preprogo. Če se prepir nanaša na denar, se boste morda lahko dogovorili, ko bo v soboto Saturn postal retrograden in bo sprostil del vašega trenutnega finančnega pritiska.

Sporočilo za tedna: Zaslužim si ves prostor, ki ga potrebujem.

Vodnarka

Če imate občutek, da se nič ne spremeni, če ne naredite sami, je to znak, da se morate umakniti in si vzeti odmor. Zakaj bi še naprej delali, če je ta delovna obremenitev nevzdržna? Vaš vladajoči planet Saturn se v soboto pomakne v retrogradno gibanje, s čimer se bo sprostil pritisk, zaradi katerega ste se zadnjih nekaj mesecev (in bodimo realni: zadnjih nekaj let) počutili, kot da morate vse postoriti. Namesto da prevzamete še več dela, raje delegirajte in zaupajte sodelavcem, da bodo projekt dokončali sami.

Sporočilo za tedna: Sprostim odgovornost.

Ribi

Konjunkcija med Marsom in Jupitrom to nedeljo je padla v vaš sektor denarja in vrednot ter je ugoden trenutek za to, da zaprosite za več pozornosti ali nadomestila. Zakaj se ne bi zavzeli za to, kar si zaslužite? Šefa prosite za povišico, partnerju ali sostanovalcu pa sporočite, da ste zaskrbljeni zaradi skupnih sredstev doma. Ta vidik prinaša tudi preboj v terapiji ali pomembno povečanje samospoštovanja. Naučiti se ceniti samega sebe ni majhen dosežek. V redu je priznati, da ste nekaj velikega.

Sporočilo za tedna: Zaslužim si, da me cenijo.

PREBERITE TUDI: Kakšna je vaša skrivna ženska moč na podlagi horoskopa?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj