Sezona Vodnarja je dobro nastopila in čeprav se ne držimo vedno stereotipov o zodiaku, je ta teden vsekakor v znamenju norih znanstvenikov. Pomislite na Doca Browna iz filma Nazaj v prihodnost.

Čaše so prepolne in sredi velikega eksperimenta smo pod vplivom adrenalina. Ne pozabite: zagotovo obstaja tudi srečna nesreča. Najboljše ideje pogosto nastanejo zaradi nenadnega izbruha navdiha.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Vodnarja: Paul Newman, Bridget Fonda, Heather Graham, Christian Bale, Cristiano Ronaldo, Michael Jordan, Ellen DeGeneres, The Weeknd, Jennifer Aniston, Christina Ricci, Justin Timberlake, Shakira, Portia de Rossi, Benicio del Toro, Alice Cooper, Diane Lane, James Dean, Kerry Washington, Clark Gable, Sherilyn Fenn, Isla Fisher, Ashton Kutcher, Chris Rock, Robbie Willims, Elizabeth Banks, Tom Selleck, John McEnroe, Paris Hilton, Nick Nolte, Mena Suvari, Phil Collins, John Travolta, Geena Davis, Christian Bale, Alicia Keys, Oprah Winfrey, Kerry Washington, Abraham Lincoln, Wolfgang Amadeus Mozart, Galileo Galilei, Charles Darwin.

Ovnica

Večji del tedna boste preživeli v besni megli: dokončujete recepte in opravljate opravke za veliko večerjo, ki jo načrtujete že od decembra. Poskusite odmisliti vse skrbi, ki jih imate, da se bodo na praznovanje odpovedali prepirljivi prijatelji. Vedno se pokažete za svoje najljubše in skrajni čas je, da vam to tudi oni vrnejo!

Sporočilo tedna: Zvestoba.

Bikica

Mislili ste, da vas ne moti, da ste zamudili prikupno zimsko potovanje vaše prijateljske skupine. Toda v enem trenutku ste hladni, v naslednjem pa zaradi strahu pred zamujenim izbrišete aplikacijo Instagram. Zapomnite si: to ste izpustili, da bi lahko denar za počitnice namenili za nekaj velikega! Medtem si olajšajte bolečino in si privoščite majhno poslastico.

Sporočilo za tedna: Velika slika.

Dvojčici

Zabavno je biti zaljubljen, vendar se vam zadnje čase zdi, da ne počnete nič drugega kot to, da vas skrbi, ali bodo vaša čustva ponovno izražena. Na srečo ta teden prihaja nekaj nenadnih spoznanj, ki vas bodo iztrgala iz rutine. Načrtujte dodaten terapevtski sestanek ali dolgo zamujen telefonski pogovor z najboljšo prijateljico. Oboje bo zagotovo prineslo katarzo.

Sporočilo tedna: Odloči se.

Rakica

To bo vaš najbolj naporen teden v zadnjem času. Čakajo vas vznemirljivi projekti v službi in nekaj pomembnih življenjskih mejnikov, ki jih morate proslaviti s prijatelji. Toda z vsem tem nenadnim zagonom pride tudi priložnost za izčrpanost. Preden zaradi izčrpanosti odpoveste rojstnodnevno večerjo svoje najboljše prijateljice, se poskusite preveriti. Ali je to nekaj, kar si res želite zamuditi?

Sporočilo tedna: Ravnovesje.

Levinja

Bili ste nervozni glede predstavitve svojega novega fanta prijateljem, vendar 3. februarja nekaj nepričakovanih dogodkov pripelje do tega, da oba nenadoma debitirata v družbi! Namesto da poskušate nadzorovati, kako vaju bodo vsi dojemali kot par, se raje prepustite toku. Sprejmite pohvale o tem, kako lepo sta videti skupaj, in nadaljujte s tem.

Sporočilo tedna: Razkrijte se.

Devica

Načrti za potovanje ali izobraževanje, ki so se decembra izjalovili zaradi bolezni, so ta teden nenadoma spet na mizi. Težava je v tem, da se počutite preveč zaposleni, da bi se jim v celoti posvetili. Seveda imate roke in obveznosti, toda kako pogosto se vam za kaj takega ponudi druga priložnost? Podajte se na pustolovščino!

Sporočilo tedna: Leti.

Tehtnica

 

Letošnje leto se že oblikuje kot izredno hitro in naporno, zato je bil pravi blagoslov, da ste imeli v zadnjem tednu prostor, da ste se osredotočili na svoje zdravje. Morda se sliši malce noro, vendar rutina in meje resnično ustvarjajo prostor za manifestacijo. Nadaljujte z majhnimi nalogami, ki vas približujejo izpolnitvi velikih sanj.

Sporočilo tedna: Ohranjaj.

Škorpijonka

To je teden, ko si (morda nepričakovano) dovolite počitek. Delo ni popolno, vendar je stabilno. Vaše življenje na zmenkih bi lahko bilo boljše, vendar se vam ni treba zbadati, da na Tinderju niste našli nikogar, ki bi vam bil všeč. Usedite se na kavč in si oglejte kako romantično komedijo. To si zaslužite.

Sporočilo tedna: Umirite se.

Strelka

Čeprav ta teden za vas večinoma poteka gladko, se zdi, da vsi okoli vas doživljajo svoje malo razsvetljenje ali krizo. Del vas si oddahne, da niste vi tisti, ki se je lotevate, večji del pa je ljubosumen, da niste v središču pozornosti. Počakajte. Na vrsto boste prišli tudi vi.

Sporočilo tedna: Hvaležnost.

Kozoroginja

Čeprav imate veliko načrtov, da bi ta teden končno uredili svoje življenje, gre vse to skozi okno, ko najdete novo zaljubljenost ali ustvarjalni projekt. Namesto da bi se zbadali, da ste izbrali nekaj “lahkomiselnega”, zakaj se temu ne bi pridružili? Veste le, kako se bodo stvari končale, če jim dovolite, da se začnejo.

Sporočilo za tedna: Ljubezen.

Vodnarka

Kar misliš, da bo skromno praznovanje rojstnega dne z nekaj tesnimi prijatelji 3. februarja, se spremeni v celonočno rajanje. Tvoji najbolj divji prijatelji se pojavijo z nekaj steklenicami najljubšega naravnega vina in dnevno sobo spremenijo v improvizirano plesišče. Prepustite se toku in se ne obremenjujte s tem, kdo bo potem pospravljal.

Sporočilo za tedna: Preprosto plešite!

Ribi

Dvig samozavesti prejšnjega tedna postane eksistencialna kriza tega tedna, ko se začnete spraševati, ali si dejansko zaslužite, da se počutite tako srečni. Na srečo, ko pokličete prijateljico, da bi ji potarnali, vas hitro potegne iz zagate. Čas je, da razbijete nekatera dolgoletna prepričanja, zaradi katerih ste obtičali.

Sporočilo za tedna: Popolna.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj